Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolok itt ilyesmire mint a képen a jobbos
http://gumi.autoalkatresz.hu/m...
tehát egy ilyen mennyiben külömbözik?
enduro gumi menet tulajdonságokra mennyire más mint egy cross?nem sárban hanem pl homokban földuton terepen?
Ügyes .
Inkább legyen félnappal később kész, az a biztos, ha nem szeded szét a láncot.
szorozni?géppel.... az 11,684cm!
Tehát a 120as gumma jo
Ha bátor vagy igen , de nem szokták . Én se szedném szét .
4,6 col széles . 1 col 2,54 cm . Szorozni meg tudsz .
sziasztok.
lenne egy olyan kerdesem hogy a gyarilag osszerakott vezerlancot szet e lehet szedni? pl hogy a regi segitsegevel feltegyem az ujat.
nagyon fontos lenne.
4.60-17 a gyári méret...na most hogy ez mekkora..aztat nem tudom
hátulra mondom hogy vékony!
"indítás előtt gyújtás nélkül rúgjál bele párat" -persze úgy,hogy a szívató rajta van!
Szelephézag legyen-nagyon fontos! A másik,hogy ilyen hidegebb időben kicsit tekerd beljebb a CO csavart(kb fél fordulatot) ezáltal dúsabb keveréket kap. Az alapjárati fordulat csavart is kb.fél fordulattal tekerd beljebb,így biztosabb alapjárat lesz hidegen. Indításkor még véletlenül se adj gázt! Ja és még egy trükk: indítás előtt gyújtás nélkül rúgjál bele párat,utána gyújtással rúg meg. Mennie kell ezekkel a kis trükkökkel,ha amúgy minden rendben van a vassal.
ott járok hogy kitolom ezt a szart a szeméttelepre azt fejgyujtom....kb 2 órát rugdaltam kisebb nagyobb szünetekkel azt baszik beindulni, eredmény? 5 pöffenés kb, azis jórészt külön-külön.

valaki segitsen már v mondjon valamit mi a bánat baja van.
melegen pöcc, ha sokáig nincs beinditva akkor meg szenvedhetek vele, meg hidegen alapjárat sincs
630ért... hol él ez az ember? enyém monnyuk 9évvel öregbb,de pont harmadennyiért vettem
mint a debreceni virsli mit ir a szervizkönyv,hogy mekkora a gyári xl 500ra?
ennyi erővel hirdethetném az enyém is 800ért
teljesen gyárias 2500 km van benne
Az biztos,hogy nem akarja elpazalni! !Lehet el se akarja adni csak ijesztget vele! !
ja,ja

Azért itt már vannak DRZ-k,KTM-ek,2000 utáni TT-k.
Más kérdés,hogy én pl. nem szeretem a vízhűtést amíg nem muszáj.
Főleg az ára
vékony? mihez képest? a @hoz képest vastag

mély homokban érdekes lehet nehéz géppel, de elméletileg kanyarogni jobb a vékony
Morgen mindnekinek!

a 70/100 as gumi mennyire vékony?
kellett neked leásni fél méterre
ugy jó ha saras a cucc
Jo kis mulatsagba kezdtel!olyan gumim van elol mint neked