Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://youtu.be/NZdhZen0ots gépekkel így is lehet menni[/L]
én csak sétafika céllal mennék
úgy lehet ki is kerülöm az összes tócsát
Nem tom nekem ez a mai kinlodas volt..kicsit le is lombozott...annyira osszeszdtem minden ganet hogy lefogta a motort!meg csuszkera jobbra balra nem lehetett haladni..szoval nem volt fasza..joo mondjuk ez volt a masodik hoszabb tura miota megvan..csak rossz idoben kezdtem el a szarnycsapkodast a legbosszantobb a mai napban hogy a kis 85kilos RM meg hasitott mindenhol...en meg csuszkaltam utana
ha holnap is ilyen idő lesz mint ma volt akkor délután beizzítom a csihegőt aztán megyek egy karikát
gumicsizmám megkerestem már
nézd meg az aprót láttam ott egy xr600at bontva
Jo lesz ha meglesz!ma voltam egy palyan...hat a saras siratokon lefele igencsak fostam...nagyon csuszott...lehet ilyenkor nem kellene eroltetni az ilyen terepeket...vizmosasos saras agyagos es egen meredek...huzhattam en barmit ez a dog csak ment lefele!jolenne ha felszaradna mar minden...
Sziasztok nincs valakinek egy eladó xr 600 kipufogó könyök.06203498275 a dupla csöves kellene.Mint amilyen a képen van.
volt úgy hogy párszor gyengédebben belerúgtam ebbe-abba motorozás közben
csizmával simán sétafiláktam de amikor levettem alig tudtam menni úgy fájt a bokám persze a csizmába is fájt egy kicsit

a nagyobbik (47es) csizmám meg kényelmes, de nem igen véd avval ilyen ténfergős esetleg többnapos akciókra megyek
annak az az előnye hogy be tudom görbítgetni a lábujjaim aztán ha fázik akkor így kimelegszik
Az jo ha ugy allitom be hogy ne is erezzem hogy van labam? viccet felreteve kosz az utmutatast nem hiszem hogy ugy allitottam volna be
i tAirtak a csizcsizmarol hogy marhabor az alapja!voltam ma is egy par kilometert turazni egy suzuki rm tarsasagaban...hat nem volt egyszeru...annyira felgyurte a sarat a vazba a kerek hogy ha behuztam kuplungot pikk pakk megallt a moci....nem volt ez az utvonal nyero..ragados sar volt mindenhol..egy orat verettem mire lejott az osszes retek a mocirol..aztan kenhettem ujra mindent...asszem vwlami olyan gumi kell ami nem gyujti a sarat
en ezt a csizmat neztem ki
http://www.fc-moto.de/epages/f...
húzzál 2 zoknit és úgy állítsd be hogy fogja a lábad mint a satu az a jó
persze ne úgy szorítsa hogy 5 perc után zsibbadjon
amelyik izeg-mozog az nem sokat véd
ha bőr az alapja akkor első túrán amikor áll benne a víz beigazodik a lábhoz
egyébként kiprobáltam mit megy aszfalton a motorom!
125km/h-nál elvettem a gázt...ott már forgott rendesen..öreg vas nem erre valo..terepen meg ugysem megyek ennyivel...
na igen ez a sebesség dolog relativ...én is azt hittem hogy megyek 40nnel az igen lassu..na aztán amikor tényleg mentem 40nnel ugy éreztem hogy hááát ez biza elég lesz egyenlöre
Csütörtökön megyek a csizmáért!Egy rainers csizmához sikerült nagyon jutányos áron hozzájutni szerencsére!Igaz használd de szép állapotban van ez a képen látszik!néztem népitéletét elég jonak mondják jo támasztással és strapabiro..a kényelem nem kapott tul sok pontot de az mindegy..boltban 42.990 ujonan,használtan pedig vaterán 15.000ért jutottam hozzá minimális szakadással! Szóval ezt már vehetjük hogy meg van
Hidd el mire indulni kell, max. 2-en lesztek,már ha jó haverod az az egy
Ebből megjöttem már párszor.
Mindenkinek nagy az arca ha tervezni kell
a bölcsőváz alja egy 10centis szakaszon behorpadt ,olyat kapott a buzi betonoszloptól szegény,de amugy mást nem kapott el, csak én száltam el, de fűbe,szval gurultam 1 kicsit ,feláltam, és kész
erdélyben szívesen ténferegnék
úgy volt hogy tavasszal is megyünk, de már kétséges
eleinte úgy kellett embet keresgélni hozzá aztán már lassan ott tartunk hogy vagyunk 10en
ekkora létszámmal meg utálok menni, ilyenkor mindig csak áll az ember és vár
4-5-6 az optimális, már ha nincs közte nagyon nyúl

itthon is szeretek felderíteni, de a vinyómmal ugrott az összes track-em, pedig volt olyan is amit 2 nap jártunk be
most már veszek egy szatyornyi pendrivét és mindent lementek 2x
Merre gondolod?
Esetleg erdélyi balhé,mert van pár cimbi aki nem akar dagonyázni de a szépet meg látná.
én idén nagypapisra veszem a tempót
inkább csak ténfergek, kerülöm a húzósabb helyeket
öregszem
Már nem is szeretek betonos motorosokkal beszélgetni.
Mert a sebességről annyira mások lettek a benyomásaim
hiába mondanám ,hogy kb. 50-el téptem(ünk),úgy sem értené,hogy amikor a füledtől kb. 10 cm-re suhannak el a fatörzsek az milyen?
Van ez a Zsolti barátom, aki vette az EXC-t,ez öcsém úgy megy azzal a szarral(domi,bocs),hogy nem bírok lépést tartani vele.Pedig neki is van gyereke.Ha technikás a pálya akkor jó vagyok(még)mert ott az XR jobb.Húzok egy telit,hátraülök,oszt jó van!De ha nem mély a talaj,ez hülye!Jó kis szezon elé nézünk
záróizmokat rendesen edzi...... mert majdnem befostam
mondjuk én sem hitem hogy megúsztam törés nélkül
minimum 40el mentem..........
szerencsére pont szemből kapta el, a spiccvas teljesen kiegyenesedett az orrán
be is szereztem még egy olyan csizmát
De mekkora móka,nem

Amúgy nem
egy ilyen csonk szinte lerántott a motorról 2 éve
a lábam zsibbadt utána egész nap de nem tört el
Közben bevettem egy fogalmazás gátlót