Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én betekertem félig de olyan lett mint a beton pedig 120 kiló vagyok
aztán kitekertem...
lenne egy kérdésem. főleg xr 400-as tulajokhoz. a hátsó teló keménységéről lenne szó ,vagyis a rugó előfeszítéséről. Mert nekem gyári beállításon van ,tehát nagyon sokat lehetne rajta keményíteni. Ha a motort leveszem az oldal támaszról, a teló összeül kicsit. Én 58 kg vagyok kb és nem tudom hogyan kéne beállítani a telót. olyat halottam hogy ha túl keményre van állítva akkor nem lesz jó, mert kis gödröknél , ugratónál előre felé fog lökni. Az lenne az egész lényege hogy hagyjam e így ahogy van, vagy sem.
sziasztok. nemrég hirdettek itt xr 600 alaktrészeket! ha valakit esetleg érdekel valami szerintem érdemes felhívni:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hat nem igen hallok rajtasemmit csak kicsit furcsan jar .....na de majd a vidin amit csinalsz meglassuk
nem hallgattam de mindjart utana jarok
láttam én már baszott nagy terepjáróban is mérni yardot......
még gondoltam is hogy milyen ötletesek mert ilyen újgazdag sznob részen mértek belőle
hát nem is tom...lehet h az enyém is így csörög,én igazából kopogásnak hallom..sztem szelephézagproblem lesz..
van nekem is videm,azon hallgattad milyen?
most megyek ki,megcsinálom sztem a kipuvégem azt beindítom csinálok egy videt hidegen-melegen azt feldobom azt is...ez az egy bajom van csak már vele asszem
Köszi már megvettem!
masteron, ez a dupla kipu könyök esetleg jó lehet, ha még megvan

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha netán érdekel valakit Xl XR "tuning" találtam 1 német oldalt
hátha talál valaki pár érdekes dolgot
http://www.xl600.de/cms/linkve...
az sem rossz..de ezek is annyian vannak mint a digók
Én meg az RPG-re
gecik mert ezek mind bérautók..mittom én kibérlik a herz töl azt abbol mér...buzik ezek mind!Igy még mindig a rendszám nélküli motorra szavazok
Ez már nem működik.
Szakadt II-es Golf,tucat fehér Suzuki,átlag T4-es Transporter,kék Fiesta stb.stb.Nem lehet már számon tartani.Sajna elmúltak azok az idők amikor mindenki röhögött a zöld felicián.
kivülröl tudtuk melyik rendörauto melyik nem..mindig ment a körtelefon ha láttunk bóbitát méricskélni civil autóbol...
Én sokat siettem aztán tavaly autóért fizettem 75000.-,motorért 45000.- most már jobban ráérek,főleg,hogy meg sem engedhetem magamnak
hümm...akkor az enyémben kevés van..én betekerve néztem asszem...vagy nem tom...na chekkolom asszem
ugye ebben nincs szürö nincs minek feltelnie
most meg van amennyi csak kell mi?viz..
errefelé általában sivatag van........
patak...... csak üres csatornák.....
úgy tudom nem betekerve
beindítod, jár legalább 10 percig alapjáraton majd vársz 1 percet aztán nézed
kb......
nem volt patak a közelben?egyszerübb lett vna odavezetni
Had tegyek fel egy hülye kérdést...olaj nivot hogy nézünk?csak belelogatjuk a nivopálcát vagy bele is tekerjük?
jó pár éve mi vittünk vizet egy sárosabb helyre hogy hosszabb ideig maradjon
de végül nap győzött
akkor még a dt volt
nem rossz hely
én azt az emberekböl árado nyugalmat nem tudtam megszokni Föleg nem autózás közben..senki nem sietett sehova soha Na meg azok a Visszaszámlálos lámpák amik 99töl indulnak....beszartam mire visszaszámolt