lenne egy kérdésem. főleg xr 400-as tulajokhoz. a hátsó teló keménységéről lenne szó ,vagyis a rugó előfeszítéséről. Mert nekem gyári beállításon van ,tehát nagyon sokat lehetne rajta keményíteni. Ha a motort leveszem az oldal támaszról, a teló összeül kicsit. Én 58 kg vagyok kb és nem tudom hogyan kéne beállítani a telót. olyat halottam hogy ha túl keményre van állítva akkor nem lesz jó, mert kis gödröknél , ugratónál előre felé fog lökni. Az lenne az egész lényege hogy hagyjam e így ahogy van, vagy sem.
hát nem is tom...lehet h az enyém is így csörög,én igazából kopogásnak hallom..sztem szelephézagproblem lesz..
van nekem is videm,azon hallgattad milyen?
most megyek ki,megcsinálom sztem a kipuvégem azt beindítom csinálok egy videt hidegen-melegen azt feldobom azt is...ez az egy bajom van csak már vele asszem
Ez már nem működik.
Szakadt II-es Golf,tucat fehér Suzuki,átlag T4-es Transporter,kék Fiesta stb.stb.Nem lehet már számon tartani.Sajna elmúltak azok az idők amikor mindenki röhögött a zöld felicián.
nem rossz hely
én azt az emberekböl árado nyugalmat nem tudtam megszokni Föleg nem autózás közben..senki nem sietett sehova soha Na meg azok a Visszaszámlálos lámpák amik 99töl indulnak....beszartam mire visszaszámolt
aztán kitekertem...