Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bar en nem futballmezt vettem hanem a tura osztalyon sima fekete hosszuujju!de ugyan ez amit irtal!felvettem egy sest az ala nem tudtam volna alaoltozni..felvettem egy mest az is jo volt de meg az sem az igazi..felvettem egy lest annak is jo volt a vallanal is de lazabb volt joval!de mondom bazz mindegyik meret jo ram hat hogy van ez!?
ne kötözködj vazzeg mert belevizelek ám a benzintankodba
Latom nem csak en vagyok lelemenyes!ezt dijazom
Én a hétvégén vettem Decathlonban mocizáshoz felsőt :) Szintén Quechua equarea anyag, KIPSTA hosszú ujjú foci mez, szép piros/fekete, megy az XRhez.

http://www.decathlon.co.hu/HU/...

Akciósan 2999 volt.
Ini felujitott teloval nem tolni kell hanem menni vele
Vagy a castrol actevo 20W50 est tudom ajanlani vagy a repsolt ugyan ugy 20w50 esbe..barmelyik autosboltban beszerzik
ok köszi szépen
thx, de mennyi kell bele?
vegyél 3 flakont aztán majd meglátod
havernak nem kellett egész 3 liter bele
és mennyi kell bele?
Szerintem minden központirugósra értették,
Szia
legolcsóbb ásványi 4t is jó bele 20w50
csak az legyen a flakonba amit ráírnak.
sziasztok , kellene eggy kis segítség!
honda xl 600 lm-be mennyi és milyen olajat vegyek?
a rugót szerintem mindenki rájön hogy mi a jó beállítás magának
mert ugye aki 30 métereket ugrál máshogy állítja mint aki csak földúton poroszkál nyugisan
idén kipróbálom milyen az eleje ha murván ki lesz lágyítva teljesen
mert múlt évben akárhogy tekergettem nem változott semmi
idén már felújított telóval tolom
Aha ertem...szoval csendes megfigyelo vagy Spectator!
Aha tudom Szoktam is mindig olvasgatni ,meg nézegetni ,csak ritkán írok.
ez egy ilyen forum ritka amikor itt nincs senki az is általában hétvégén....
Nagyon jó ez az xr fórum! gondoltam megkérdez ezt a teló ügyet hátha lesz valami segítség pár napon belül, erre kb fél órán belül többen is segítettek! Holnap meg is nézem mi a helyzet az én beállításommal. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
ez minden motorra igaz?vagy csak az XR400-ra?
http://thepiratebay.org/torren...
Itt van az oktató film ha valaki le szeretné szedni
Tedd középállványra a motort, és mérd meg a hátsó kerékagy távolságát a sárvédőtől, függőlegesen. Írd le milyen értéket kapsz. Ezután vedd le a motort az állványról, és kérj meg valakit, hogy tartsa egyenesen. Most mérd meg a távolságot ugyanezen két pont között, majd ezt a számot vond ki abból, amit az állványon lévő motornál mértél. Ha a rugó keménysége jól van beállítva, az eredménynek 25 milliméter körül kell lenni. Ez a statikus negatív rugóút.

Ezek után be kell állítani a dinamikus negatív rugóutat, ami az a negatív rugóút, amikor rajta ülsz a motorodon. Vegyél fel minden felszerelést, ami motorozás közben rajtad szokott lenni, és ülj rá a motorban kissé előrehajolt, normál pozícióban, és tedd fel a lábaid a lábtartóra. Hogy ne dőlj el, valaki erősebb ember elölről támassza meg a motort, de csak tartsa a kormánynál két oldalról, és ne nyomja lefelé. Mérd meg a kerékagy és a sárvédő ugyanazon pontja közötti távolságot megint. Ezt vond ki az eredeti számból, amit az állványon lévő motoron mértél. A számnak 90 és 110 milliméter között kell lenni. Ha így van, akkor jó a rugód keménysége. Ha kisebbek ezek a számok, akkor csökkentsd a rugóelőfeszítést, ha nagyobbak ezek a számok, akkor viszont puha, tehát növeld a rugóelőfeszítést.

Normális esetben be kell tudnod állítani ugyanezeket az értékeket. A gyárban 85 kilógrammos pilótákra tervezik a motorokat, és a rugóelőfeszítés széles határok között állítható. Rugócserére csak akkor van szükség, ha nagyon nehéz, vagy nagyon könnyű vagy.
Láttam egy endurós oktató filmet,ott ugy szerepelt a hátsó rugóstag állitása hogy a pro linkes hátsó villa és az ülés magassága akkor jó ha a terheléskor 6 cm ert süllyed csak,
valami francia film volt Stéphane Peterhansel
szereplésével.
Itt elolvashatod : http://mxonline.hu/futomu_beallitas_i
aha értem. köszi a segítséget akkor szerintem én sem állítgatom el.
na akkor egyre jobban hajlok az XR felé bár lehetséges hogy marad még egy jóideig a DR, ma is jött egy ajánlat,300körül, hát akkor inkább maradjon.