Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem
volt pár homokdomb de múlt évben természetvédelmi zárt terület lett
pedig amióta az eszem tudom oda jártunk szánkózni, meg később motorozni
akkor nem vagytok elengedve dombokkal
Olyat akarok nekem a csizma a térdem alá ér egy 5-6 centivel kb! hosszut akarok,sipcsontvédöset bár a csizmán is müanyag a felsö rész!de egyenlöre ez a megoldás marad amit irtam
felénk ez a legnagyobb mászható "domb"
térdvédőt olyant szerezz be ami beleér a csizmába
nekem kicsit rövid lett, a hosszabb csizmába ér csak bele
elég jól véd a felcsapódó ágak-bogaktól esetleg belógó tárgyaktól
biztos vagyok benne hogy jo vétel volt csak a lábszáramnál nem fog eléggé egyenlöre a térdvédö hiánya miatt...mindenhol nagyon faszán fog 2 zoknival ahogy irtad kényelmes is de a vádlim vékony ezekszerint..de amig nincs meg a térdvégö addig kitaláltam az okosságot
Van egy szivacsos Rucanor térdvédöm (melobol oroztam) a 2 nadrágra felhuzom a vádlimig és ugy csatolom le a csizmát..igy fogja majd a lábszáram is!egyébként mentem benne kicsit sétálgattam,érdekes érzés hogy térdtöl lefele nem sok mindent hajlik a lábam
100/90R16 méretben is tudsz ajánlani valamit utcaiban első kerékre? Persze nem enduróra...
majd az első akció után fogsz rájönni milyen jó vétel volt.
Tudom , én is csak úgy mondtam , ott volt a mosolygó smile .
Akko tessek nekem elraktarozni ha lesz egy 4.60-17es gumit! megvan a csimma!Rainers NAC NAC Hard Enduro a tipusjele!naggyon zsiiir!sose volt meg a labamon ilyen!de nem kenyelmetlen pedig fog mint a barom...jo vetel volt...
Nem vagyok formában helyesen: roekjozsi
Bocsi,összekevertelek rojekjozsi-val,Ő árulja a DR-t, tudom neked XR van
Ez a beállítás MX motorokra vonatkozik,szerintem enduróhoz nem feltétlenül jó. Az enduróknak alapból puhább a futóműve,mert ezekkel nem szoktak folyamatosan ugrabugrálni........legalábbis nem arra találták ki. Viszont a tutit én sem tudom,úgyhogy marad a próbálgatás. Mindenki a saját stílusának megfelelően állítsa be,ahogy ini is írta,ki kell kísérletezni,viszont a gyári alapbeállítás jó alap lehet.

Miért árulod a DR-t? Jó kis motorok azok is.
hasznal valaki 15w50 nes olajat a gepbe?
csá
ha valakit érdekelne van 5 ropiért egy bridgestone battle wing BW-502 140/80R17-es turaenduro 100%-os gumim.

ja és ha valakinek bármilyen gumi kellene az szóljon nyugodtan.
ritka méreteket is be tudok hozni,kizárólag 90-95%-os felettit 5000ft/db-áron.
mondom nem kötekszem! Föleg veled nem Taki!Veled már egyszer vitáztunk ha jol emlékszem a rendszámon...
huhuu ha én azt tudnám mikor ittam utoljára.....hát idén még nem...tavaly is talán karácsonykor...még szilveszterkor sem mert vezettem!és a kettö nem megy egymás után...vagy közbe..vagy elött sem!de majd jövöhét szombaton potlom igérem
Ha a teljes cikket elolvasnád , amiből a Peti idézett , én meg belinkeltem , ott ezt is írják , a gyengébbek kedvéért .
igyál többet, aztán elmegy az a jó látásod
Nem kotozkodom csak ma jo a szemem!a peti leirasaban is talaltam hibat:oltozz be ulj a motorra,megfogja valaki es amikor ugy ulsz ahogy kell akkor merd meg a kerekagy es a sarvedo kozti tavolsagot...nos ez igen nehezen kivitelezhero ha en epp teljes menetfelszerelesben ulok a motoron..ugy nem tom megmerni,ahoz le kell szaljak rola
szoval kell egy harmadik ember is!ez sem kotozkodes csak eszree vettem
Elsősorban nem a hideggel van bajom,hanem azzal ,hogy betonra van fagyva a föld.Na de nem siránkozom
Jaja en ugyan ebbol a megfontolasbol nem vettem mezt..meg soknak is talaltam az arat...
Nincs rossz idö csak gyenge akarat! !
a pizsama fox -!os mert akko megfelel motorozni! !
Én már pizsamában is mennék csak ne lenne ez a qrva fagy
Erre mit mond a picsa az időjárás jelentésben?
Jön a hidegfront ,
:) Néztem én is az egyszínűeket, azok is rendben voltak. Cross mezt nem akartam, nem vagyok én versenyző, ez a kicsit mintás focimez pont jó lesz a dagonyába.