Olyat akarok nekem a csizma a térdem alá ér egy 5-6 centivel kb! hosszut akarok,sipcsontvédöset bár a csizmán is müanyag a felsö rész!de egyenlöre ez a megoldás marad amit irtam
térdvédőt olyant szerezz be ami beleér a csizmába
nekem kicsit rövid lett, a hosszabb csizmába ér csak bele
elég jól véd a felcsapódó ágak-bogaktól esetleg belógó tárgyaktól
biztos vagyok benne hogy jo vétel volt csak a lábszáramnál nem fog eléggé egyenlöre a térdvédö hiánya miatt...mindenhol nagyon faszán fog 2 zoknival ahogy irtad kényelmes is de a vádlim vékony ezekszerint..de amig nincs meg a térdvégö addig kitaláltam az okosságot
Van egy szivacsos Rucanor térdvédöm (melobol oroztam) a 2 nadrágra felhuzom a vádlimig és ugy csatolom le a csizmát..igy fogja majd a lábszáram is!egyébként mentem benne kicsit sétálgattam,érdekes érzés hogy térdtöl lefele nem sok mindent hajlik a lábam
Akko tessek nekem elraktarozni ha lesz egy 4.60-17es gumit! megvan a csimma!Rainers NAC NAC Hard Enduro a tipusjele!naggyon zsiiir!sose volt meg a labamon ilyen!de nem kenyelmetlen pedig fog mint a barom...jo vetel volt...
Ez a beállítás MX motorokra vonatkozik,szerintem enduróhoz nem feltétlenül jó. Az enduróknak alapból puhább a futóműve,mert ezekkel nem szoktak folyamatosan ugrabugrálni........legalábbis nem arra találták ki. Viszont a tutit én sem tudom,úgyhogy marad a próbálgatás. Mindenki a saját stílusának megfelelően állítsa be,ahogy ini is írta,ki kell kísérletezni,viszont a gyári alapbeállítás jó alap lehet.
huhuu ha én azt tudnám mikor ittam utoljára.....hát idén még nem...tavaly is talán karácsonykor...még szilveszterkor sem mert vezettem!és a kettö nem megy egymás után...vagy közbe..vagy elött sem!de majd jövöhét szombaton potlom igérem
Nem kotozkodom csak ma jo a szemem!a peti leirasaban is talaltam hibat:oltozz be ulj a motorra,megfogja valaki es amikor ugy ulsz ahogy kell akkor merd meg a kerekagy es a sarvedo kozti tavolsagot...nos ez igen nehezen kivitelezhero ha en epp teljes menetfelszerelesben ulok a motoron..ugy nem tom megmerni,ahoz le kell szaljak rola
szoval kell egy harmadik ember is!ez sem kotozkodes csak eszree vettem
:) Néztem én is az egyszínűeket, azok is rendben voltak. Cross mezt nem akartam, nem vagyok én versenyző, ez a kicsit mintás focimez pont jó lesz a dagonyába.
volt pár homokdomb de múlt évben természetvédelmi zárt terület lett
pedig amióta az eszem tudom oda jártunk szánkózni, meg később motorozni