Tortenet roviden!adott egy este,6kocsi es a fehervari korgyuru!lenyege vegeredmenyben valtoverseny!3-3auto.egyszerre 2auto ment.egyik egyikcsapatbol masik a masikbol!aki elobb korbeer az nyer!nem volt szokatlan a 180-190km/hde voltak meg balhek..autos korszak.azota lelassultam hala egnek..akkor meg a kocsim is szep volt nagyon..kepeimnel van rola ha erdekel valakit!van fogalmam a veszelyrol a motornal is nem akarok repkedni ugratni csak menni!eddig utolert az orangyalom!remelem megtartja eme jo szokasat
én okosan még ősszel megvettem
tavaszig többnyire kivan a seggem is a gatyából
ráadásul most vettem mindenféle szükségtelen faszságot
aztán most benzinre nincs zsetonom
Hat igen...koltseges..a veszelyes resze nem erdekel mert par eve volt egy ket erosebb dolog amibe belementem bizva a technikaba!a koltseg meg olyan dolog ha van mibol akkor koltunk..nem folytatom!azert koszonom az otleteket meg az itinert!
A motorsportrol két dolgot kell tudni:KÖLTSÉGES és VESZÉLYES!"2009 szeptemberében vettem új gumikat(Bridgestone M204, M101,24000ft volt a kettö felszerelve),még most is az van a gépen mert most nincs keret újra,pár hete mentünk sárba,ahol cimbim nem tudott feljönni új gimikkal(gagyi!),ott én simán felmentem az erősen kopott bridgestonokkal,erröl ennyit!
Tisztaban vagyok vele hogy segiteni akarsz ahogy azzal is hogy penz igenyes hobbi ez!es ez itt a problema semmi mas!en a hobbi endurosnal is hobbibb vagyok...minimalis befektetessel akarom jolerezni magam!mivel sok egyeb kiadasom van a hobbimon kivul altalaban erre jut a legkevesebb penz!de nem sirankozok mindenki tudja mi a helyzet!magyarorszagon elunk!minden esetre megprobalom megfogadni a tanacsaidat,lehetosegeim szerint!
mondjuk én is lekúrtam a félig kopott gumikat
bár itthon simán hordanám még jó darabig
ezért is lenne jó 2 kerék garnitúra, na de nem 80ért
olyan 40 felé még reálisnak tartanám
Amikor még motorboltban meloztam forgalmaztuk ezt a deestone gumit,egy rakás szar!kenda gumit kapsz 13 körül,az legalább fog sárba!Láttam az elsö gumidat,hát nem csoda hogy eltömödött,olyan mint egy triálgumi!Én kiprobáltam sokféle gumit elöre,amit ajánlanék az a mitas c15 ár érték aránya egész jó! Hátra meg kenda 771 v 772 igaz nem tom van e 17" ban!tényleg csak segiteni akarok!
Ertem amit mondassz igazad is van!az a Deestone amit neztem az boltban annyi es zsir uj!az elso gumimmal nincs baj annak van ele!sarba hasznalhatatlan de ele van!meglatjuk mi lesz...lehet kiprobalom ezt a deestonet!vagy nem tom...atgondolom
Andrushh!
Ha rám halgatsz akkor krossz gumit veszel !Újat!Ha elmész qrvázni akkor kimosod a tavalyi gumikat vagy húzol újat? !Ugye az új gumi a király!Én több mint 10 éve nyomom az endurót,amit megtanultam,az az hogy hiába van erös motorod,ha nem tudod az eröt átvinni az útra!A krosszguminál se a legfontosabb a bütyökmagasság hanem az hogy van éle!Hiába veszel használt gumit ami alig kopott(bütyőkmagasság),ha már nincs éle!tudom,hogy nem olcsó,de ha ugy számolod,hogy megveszed az újat,majd egy év mulva eladod fél árban akkor simán minden évet új gumival kezdesz és,élmény lessz a motorozás!most voltam ausztriában aunernél KYOTO krossszgumi 60 euro /pár ami ugye kb 16000ft.1 pár használt gumi meg kb 10000ft akkor!remélem tudtam segiteni ez persze az én privát véleményem!
Na majd megkeresem!az biztos hogy most egy darab sincs fent sehol...van egy uj egy Deestone duro nevezetu gumi az uj kerul 9870,-ftba...de kitudja az mit bir..az ara nem egetvero gondolom kb annyit is er!a mintazata jo inkabb krossz mint enduro!megvarom atti mit mutat addig nem lepek semmit
a lánctalp mindenre jó
gumiban ilyen nincs
tuti lehet találni 17est is.....
szokott hirdetni egy siófoki ember annál hegyekben áll a gumi nincs is nagyon messze tőletek, kérdezz rá
Olyan nincs ami mindenre jo?a fobb teruletek ahol haszbalni akarom az murva homok fold esetleg szikla,erdoben..a krosszal nem lenne baj csak ezzel a 17es merettel...18as van szarasig de ekkora nincs csak uj javareszt
csak el kellene döntened mit akarsz
ezek az enduro gumik nagyon jók aszfalton, száraz murván, homokon, kemény agyagon
de egy minimális agyagos sár és csúszik mint a takony
ha olcsót akarsz keress 50-60% os cross gumit
azokat pár ezerért már utánad dobálják
http://crazymotors.ro/moto.php...
volt időm gondolkozni
tavaszig többnyire kivan a seggem is a gatyából
ráadásul most vettem mindenféle szükségtelen faszságot
aztán most benzinre nincs zsetonom
én 2 nap alatt felesre koptattam egy mitas fim-et
péntek délután felraktam hétfőn reggel vettem le
unokáknak mini homokozónak még jó lehet
crossban vannak nagyobb bütykös gumik, azokat meg lehet vagdosni és lesz éle
extra hobbi kategóriában jó az
bár itthon simán hordanám még jó darabig
ezért is lenne jó 2 kerék garnitúra, na de nem 80ért
olyan 40 felé még reálisnak tartanám
Ha rám halgatsz akkor krossz gumit veszel !Újat!Ha elmész qrvázni akkor kimosod a tavalyi gumikat vagy húzol újat? !Ugye az új gumi a király!Én több mint 10 éve nyomom az endurót,amit megtanultam,az az hogy hiába van erös motorod,ha nem tudod az eröt átvinni az útra!A krosszguminál se a legfontosabb a bütyökmagasság hanem az hogy van éle!Hiába veszel használt gumit ami alig kopott(bütyőkmagasság),ha már nincs éle!tudom,hogy nem olcsó,de ha ugy számolod,hogy megveszed az újat,majd egy év mulva eladod fél árban akkor simán minden évet új gumival kezdesz és,élmény lessz a motorozás!most voltam ausztriában aunernél KYOTO krossszgumi 60 euro /pár ami ugye kb 16000ft.1 pár használt gumi meg kb 10000ft akkor!remélem tudtam segiteni ez persze az én privát véleményem!
gumiban ilyen nincs
tuti lehet találni 17est is.....
szokott hirdetni egy siófoki ember annál hegyekben áll a gumi nincs is nagyon messze tőletek, kérdezz rá
ezek az enduro gumik nagyon jók aszfalton, száraz murván, homokon, kemény agyagon
de egy minimális agyagos sár és csúszik mint a takony
ha olcsót akarsz keress 50-60% os cross gumit
azokat pár ezerért már utánad dobálják