legközelebbi célom jó pár db 17-es lesz.
amugy ha lesz de nem éri el legalább a 90%-ot akkor sorry de nem hozom el.tehát ha lesz,akkor szinte uj gumit kapsz 4ezerbe!ezt garantálni tudom!
ilyen régifajta forrasztópákád nincs? lengyelpiacos vagy ruszki? aminek lehet a végét cserélni
abba tegyél egy beleillő vasat előtte kalapáld el a végét és élezd ki faszán
úgy viszi a gumit mint a vajat, aztán a csuklód is ép marad
meg egész simára le lehet vágni vele
xr-be is 2500van a láncba és ugyanott van ahol volt.
még bosszankodtam is hogy nem nyúlt mert tök közel van a gumi a villához
nekem most x gyűrűs 520as did van rajta
gumikat meg vigyétek nekem nemigen kell, de ha adta volna 10ért annyiért vittem volna
ilyenkor lehet akciósan vásárolni amikor nem kell
Jó reggelt emberek!
Éjjel aludtam és pihenés közben jött egy ötlet...emlitettem valakinek hogy az elsö gumim összeszedi a sarat mert tul sürü..mi történik ha én minden második fogat kivágom belöle?itt egy kép amin látszik mennyire sürü!lenne miböl apritani
Ez szinte már a sci-fi-t súrolja
Elég jó láncokat szoktam feltenni,erősített,MX meg ilyen 70 ló körülieket,de egy egész napos motorozás után azért állítanom kell rajta
Sziasztok motoros kollégák! Szeretnék érdeklődni hogy tudtok e olyan boltot ahol evilági áron juthatnék XR650R (2002 es) első féktárcsához, és betétekhez... Köszönöm előre is!
Minden jót!
17es cross gumi egy havert is nagyon érdekelné
amugy ha lesz de nem éri el legalább a 90%-ot akkor sorry de nem hozom el.tehát ha lesz,akkor szinte uj gumit kapsz 4ezerbe!ezt garantálni tudom!
csak ne vágj bele szöveteig
4.60-17 cross gumit szerezz jo áron nekem please
:MuZ nyeri a pot-ot ,lapja 2 ász pár
esetleg még a mellékpot függöben van...mitas C21...
abba tegyél egy beleillő vasat előtte kalapáld el a végét és élezd ki faszán
úgy viszi a gumit mint a vajat, aztán a csuklód is ép marad
meg egész simára le lehet vágni vele
még bosszankodtam is hogy nem nyúlt mert tök közel van a gumi a villához
nekem most x gyűrűs 520as did van rajta
gumikat meg vigyétek nekem nemigen kell, de ha adta volna 10ért annyiért vittem volna
ilyenkor lehet akciósan vásárolni amikor nem kell
Ez amúgy is olyan trial guminak tűnik.
Éjjel aludtam és pihenés közben jött egy ötlet...emlitettem valakinek hogy az elsö gumim összeszedi a sarat mert tul sürü..mi történik ha én minden második fogat kivágom belöle?itt egy kép amin látszik mennyire sürü!lenne miböl apritani
Elég jó láncokat szoktam feltenni,erősített,MX meg ilyen 70 ló körülieket,de egy egész napos motorozás után azért állítanom kell rajta
ez a 3 év relatív mert 2 évnél tovább 1 motorom sem használtam
xt-n az 520as did jól bírta 2 év alatt egyszer sem kellett állítani a feszességén
Nekem 1-et sem szokott, pedig kiveszem ,mosom,babusgatom,mesélek neki .
Agyalok ezen az olajhűtő dolgon,ezt néztem ki http://pitsterpro.hu/shop_sear... de nincs nekik csak ez http://pitsterpro.hu/spd/pit25...
ezt meg még le kell mérnek,hogy befér e a lámpaidom alá,mint a 400-nál?
hoztam pár gumit ami titeket érdekelhet mielött feltenném hirdetni.:
-Mitas c21 90/90-21 95%-os(1.kép)
-Metzeler 6Days extreme 90/90-21 95%-os(2.kép)
-Mitas c18 120/90-18 95%(3.kép)
akit érdekel az szóljon mert este fele akkor felrakom hirdetni.
4000ft/db ,de csak nektek.képesre 5-ér fogom felrakni.
csumi
Minden jót!