Hali.valaki a múlt héten említette hogy az egyik haverja rendelt az xr 400 asához pro cam vezérműtengelyt.nem találok címet ahol meg tudnám venni.a pinkmotors se forgalmazza.valaki ha tudna infót dobni azt megköszönném.egy db használtat találtam frankó állapotban 30 rugóért.nem tom újat vagy a használtat.üdv .szép estét
En sem tervezek befektetest ezevre max decemberben egy uj gumit hatra!mast nem!rajtszam tablat kaptam egyik ismerosomtol ingyen .neki kettot adtak az RMhez
első főfékhenger porvédőjét, hátsó munkahenger karmantyúkat, meg a hátsóféknél egy gumi izét amiben tud a nyereg mozogni
elsőfék munkahenger karmantyúkat pár hónapja csereberéltem, amikor a kerékcsapágyakat
remélem ennyi lesz az idei ráfordítás
ugye hogy ugye? remélem péntekre szárad valamennyit...menni akarok egy karikát valamerre megint és nem akarok sarazni....csak menni!
Milyen gumi bizbaszokat cseréltél ki?
ugy kell ejteni hogy kesua.. de nincs rajta semmi minta semmi krix krax egszerü szinekben lehet kapni..piros fehér fekete!annyi van ráirva amennyit leirtam
Voltam ma a Decathlonba és találtam egy tök jo dolgot!a tura osztályon találtam egy Quechua equarea hosszu ujju pulcsit ami légáteresztö,gyorsan száradó vékony cucc és olcso!ebböl jött az ötlet,mi lenne ha ezt használnám motorozáshoz..lehet aláöltözni mert ha kell nyulik is szoval szerintem teljesen jo vétel volt! 2450,-HUF
Elég ha a karbit leveszed és hátrafelé lejön a dekni. A Láncfeszítő meg olyan hogy csak egy irányba mozdul,ahogy lazul a lánc úgy nyomja a rugó utána persze ha kopott akkor vissza vissza engedhet a feszítő.
jah van benne egy ilyen csap,de annak valóban ott felülről van a rögzítő csavarja,ahoz lekell venni a szelepfedelet.de azzal lehet fesziteni? én amikor csináltam az enyémet,tekergettem összevissza, de semmi változást nem észleltem,szerintem az csak a rugót tartja..aztán lehet hogy lehet vele állitani,csak én nem tudom
A DRZ-E-nek jobb a futóműve, vagy az XR 400R-nek? És miben mutatkozik meg a különbség? Erre a kérdésre nem találtam a neten választ. Gondoltam megkérdem. Előre is köszönöm!
hali
a szervízkönyv ír feszítési lehetőséget...néha csörög néha nem...
azt hittem h szelephézag,de az már jó és minden be van állítva és most lehet hallani a lánccsörgést
a rugó bizti h jó...csak van valami tájolócsap is amitz ki kell húzni az állításhoz...csak ki kellene venni a blokkot sztem mert a szelepfedél nem jön le anélkül...
mikor voltak a nagy majusi esok egyik alkalommal rogton eso utan kimentem....ugy atvolt azva a talaj hogy szinte egyenesen nem is mentem...csuszkalt alattam a gep mind ha jegen mentem volna...szamomra elvezhetetlen volt.....rogton mentem is haza.....azota mar csak akkor megyek mikor mar elkezd kicsit szaradni
A tegnapi az kb olyan volt..tenferegtunk jobbra balra!csak szaradjon fel minden,nekifutok ujra ezeknek a mai dolgoknak!na meg utana kiganyezni a motort....az jo moka volt meg....nem er ennyit az egesz
XL600R pd03-hoz vennék féknyerget, vagy ha valaki talál véletlen oldalt ahonnan szerezhetnék akkor azt szépen kérem linkelje be.