Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azt sem bánnám ha egyáltalán nem lenne hangja.....
csak amikor benne volt a végében az a kis pöcs nem akart menni
Tudtam hogy megfogtok marni miatta
Lehet! Meg van hozzá,de akkor olyan hangja van,mint egy 4 ütemű robogónak.........csak talán mélyebb.
ez akkora mint egy elefántpénisz
Én úgy tudom,hogy a fekete színű gyorskötöző az a legerösebb,a NASA is azt használja az ürsiklóhoz ,de ezt el ne mond senkinek .
Ebbe a csöbe lehet tenni fojtást?
Pedig ez így marad,nagyon stabil Az összekötőcső egy WR 400/426 -é,úgyhogy nem igazán úgy áll ahogy kéne.
Élőben nagyon szól. Csak egy picit akarom csendesebbre.
A gyári furulyával meg olyan hangja van,mint egy robogónak.
Nagyon jó a hangja!nehogy lehalkitsd!
Amúgy már feltaláltak erösebb kipu rögzitést a gyorskötözőnél !
Csináltam egy hangpróbát a LeoVince dobbal
Amint látszik a felfogatás nem végleges,és nagyon kinyúlik hátrafelé a dob,de a hangját legalább lehet hallani.
Élőben elég brutál hangja van,egy picit majd lecsendesítem egy furulyával.
XR400R-LeoVince X3
januári tervem hogy átépitem az xl600R-et valami xr szerüségre.
ülés/tankcsere,elsötelócsere,hátsó futómücsere tárcsásra kompletten xr-ét.
talán igy jobb és használhatóbb lesz,és olcsóbb mintha vennék egy xr-t.elméletileg minden kompatibilis.csak a fémunkahengernek kell felfogatás a pedálhoz.
igen kellene a kép a tankról.,csak le ne huzzon a gravitáció!
meg ha valakinek lenne xl és xr600-ról váz fotója azt még megköszönném.
B.U.É.K. minden motoros társamnak
az xl karbiban az úszókat lehet állítgatni, műanyag az úszó de kb az az elv mint a simsonban
hol van ez?
ismerős a fű
92 es XL.
A nagy tankos:D
Mindenféle alkatrész ami a motorjához kell.Most üzleteltem egyet és felkészülök a legrosszabbra:D
vagy együtt a kettö sem lehet olyan rossz dolog
Mindkettő jó dolog
A kép lemaradt
Én meg ezt
Mindenkinek ezt kívánom!
kellett volna valakinek tank fotó
most kell vagy sem?
mert úgy emlékszem letisztáztuk, aztán ha kell még most mennék fel a padlásra amíg nincs alkohol a vérben

amúgy ma rájöttem arra amit eddig is tudtam, csak nem tisztult le a tudás
ha a féktárcsát fogja a fék akkor takarítani kell. kíváncsiságból belenéztem a hátsófékbe (naná hogy cafatokra van a porvédő benne) aztán ha már néztem ki is ganéztam
egyből elengedi a tárcsát.....
úgy nézem pár évente ezt meg kell csinálni, elég idióta megoldás ez a beépített porvédő

amúgy a hátsófék munkahenger tök ugyanavval a méretekkel bír mint az első, be is rendelek még egy garnitúrát tartalékba
okés köszi
Boldogabb új évet kívánok minden fórumozó kollégának!
Minden Motorostársamnak Balesetmentes Motorozást Kivánok!
Boldog Új Évet!
Széles Utat!
BUÉK!

Minden motorosnak!

Széles utat,ingyen benzint,gumifákat !
OK!
amúgy sem nagyon akarom eladni,nem is hirdetem sehol,hátha egyszer szerzek valami jó dobot(ingyé, vagy olcsóbban! ),aszt akkor megint nagyhangú lessz az xr!
Addig is BUÉK!
Sziasztok, ezúton kívánok mindenkinek boldog, balesetmentes, olcsó benzinben gazdag újévet!