sziasztok
lenne egy kérdésem honda xr 600-al kapcsolatban (1994) most vettem
a be rugókart vissza húzó rugó hol található? a kuplung oldali deknibem vagy a blokk középbe? (mert nem jön vissza a be rugó kar)
előre is köszi
kellemes ünnepeket
Végeztem a drágával
Új lánc,lánckerék,gumik,fékolaj,szűrő bemosva,tank tele.
Már csak egy kis szabadidő kellene
yahzee!
Hidd el a domi után az XR nagy előrelépés lenne.
Jó barátom,akivel együtt nyomjuk szintén sokat szenved az NX súlya miatt a hegyekben.Meg nem is akar fordulni.Ha néha ráülök mindig elcsodálkozom,hogy hogyan tud ezzel jönni,menni.
Minden tiszteletem mellett,ha valaki egy 525-el sem boldogul,akkor mivel menne már ki?
Egyik motor sem megy helyettünk.
Ha domival együtt mégy velük,akkor egy XR-el otthagynád őket.
Na akkor! Most mértem a telót az 41mm! a külső mérete 52mm, tehát akkor most a 39x52x11-et kell rendelnem?
És még egy! Én tanulni szerettnék endurózni ezzel, mert van egy nehezebb, és tavasszal azzal megyünk erdélybe!
Kérdésem, alkalmas erre, vagy nem?
A dominatort is fel tudom emelni, de a 10ik után már inkább ott hagynám a földön... Meg igazából az vele a baj, h a súlya miatt nehéz irányítani, hirtelen fordulóknál tolja az elejét, mint valami scania... és ez erdőzéseknél elég nagy hátrány...meg széles is, és alacsony a hasmagasság, kényelmetlen állva menni vele...szóval terepen nem sok előnye van...talán annyi, h míg a többiek úgy esnek le a nap végére a vasaikról, addig az enyém olyan kényelmes, mint vmi karosszék...
Csak mert beszélgettem egy sráccal egy XR600ról, esetleg csere lenne az én dominatoromra vmennyi ráfizetéssel. De nekem nehéznek tűnik. Akikkel járok motorozni Bakonyba, mindnek KTM-je van 520/525/535...DRZ is van (mondjuk az S-es az sem annyira gyenge) és az ő motorjaik sem mindig bírják a terepet... Nekem viszont nincs KTMre lóvém, meg a hondát szeretem.... Mit ajánlatok?
sosem mértem egyiket sem....
egy emberke állította akinek mindkettő van
bár annak a 650esben ktm futómű van az lehet könnyebb
amúgy minden netes oldal más súlyokat ír....
Nah ma voltam kint egy 20-km a terepszínűvel.Már nem csak hó de sár is van.Előre jó lenne egy szeges gumi mert ha megindul elég összeszedni.Most jó hogy nem erősebb ilyenkor előny a gyengébb motor.Meg az alacsony fordulatnál lévő nyomaték. Vannak könnyebb, erősebb motorok mindenki döntse el mennyit szán fenntartásukra..
a jobb oldali dekniben található a rugó, ha jól tudom akkor a gyári ára nem is vészes, valami 3000 Ft körül van (ha nem akkor tévedtem).
Szeretném megkérdezni, hogy milyen olaj kell az első telóba? 5w/10w-s ja és mennyi?
elég egy liter?
lenne egy kérdésem honda xr 600-al kapcsolatban (1994) most vettem
a be rugókart vissza húzó rugó hol található? a kuplung oldali deknibem vagy a blokk középbe? (mert nem jön vissza a be rugó kar)
előre is köszi
kellemes ünnepeket
Szeretném megkérdezni, hogy a láncot mennyire kell megfeszíteni? Mi az optimális szerintetek? (XL 600R)
Új lánc,lánckerék,gumik,fékolaj,szűrő bemosva,tank tele.
Már csak egy kis szabadidő kellene
yahzee!
Hidd el a domi után az XR nagy előrelépés lenne.
Jó barátom,akivel együtt nyomjuk szintén sokat szenved az NX súlya miatt a hegyekben.Meg nem is akar fordulni.Ha néha ráülök mindig elcsodálkozom,hogy hogyan tud ezzel jönni,menni.
Minden tiszteletem mellett,ha valaki egy 525-el sem boldogul,akkor mivel menne már ki?
Egyik motor sem megy helyettünk.
Ha domival együtt mégy velük,akkor egy XR-el otthagynád őket.
Nehéz kicserélni? Valaki le tudná írni hogy hogyan kell? miért kell levegő bele, meg ilyenek!
1000000%
1985ös, és PD04-el kezdődik az alváz szám!
Szóval?valami ilyesmi, mint amit lentebb belinkeltem!képet.
És még egy! Én tanulni szerettnék endurózni ezzel, mert van egy nehezebb, és tavasszal azzal megyünk erdélybe!
Kérdésem, alkalmas erre, vagy nem?
olyant tudnék szerezni reális áron
olyan motort vegyél amit fel tudsz emelni a földről 10x egymás után
egy emberke állította akinek mindkettő van
bár annak a 650esben ktm futómű van az lehet könnyebb
amúgy minden netes oldal más súlyokat ír....
XR400: száraz tömeg:116,5kg , üzemanyag:9,5l(kb9,5kg), olaj:2l(kb 2kg)
összesen: 128kg
XR650R: száraz tömeg: 131kg, olaj:2l(kb 2kg),üzemanyag:10l(kb 10kg), hűtőfolyadék:1,5l(kb 1,5kg)
összesen: 144,5kg