Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idomok
ajánlom figyelmetekbe!http://www.kepesmotor.hu/idomo...
igen jó szinte minden tipusra.
üdv mindenkinek!
új vagyok a fórumon!
Most álltam neki a honda xl 125 r motorom teljes felújitásához!
a hátsó idomot nagyon rondának találom elözö hozzászólás xr re vonatkozott a kép alapján .
A kérdés hogy xl 125 höz is jó a crf 450 hátsó idom?

keresek :-tárcsás elsö kereket
-vezér lánc feszitöt(az a müanyag alkatrész)
ha találsz valahol akkor írd meg merre sikerült, mert egy tartalék engem is érdekelne, mondjuk kuplungból is.....
Akkor nézek rá egyet.Köszönöm a segitsíget,boldog karácsonyt!
haligali
mint irtam annyiszor,crf 450 sárvédöket rá lehet rakni könnyüszerrel.
esztétikus és potom pénz.(2000huf használtan)
kellemes karácsonyt és boldog uj évet minden kedves motorostársamnak,és sok sok km-t az uj évben hondás barátaimnak!
Helo.Mint a képen is látszik elég szar a hátsó sárvédőm.Valami crossosabbat szeretnék venni amit nem kell különösebben alakítgatni hogy jó legyen rá.Milyet vehetnék,esetleg van e valkinek elado?
Hali!

Köszi!
Megpróbállom ezt a beállítást, mert most feszesebb és nagyon "zajosnak" találom.

Danke, bitte mégegyszer! :)

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Helló mindenki ki tud nekem segiteni kellene xr 400 hoz gázbovden ha valaki tud az irjon elöre is kösz
Elmagyaráznád nekünk, hogyan befolyásolja a lánc beállítási értékét a testsúly és a motor igénybevétele?
Köszi!
boldog karacsonyt mindenkinek
Nagyon boldog karácsony kívánok mindenkinek
halííí
a szervízkönyv 3-4cm-t ír,de a feszítés függ attól is h milyen nehéz vagy és h mennyire ugrasztod a kecskét
diogabika@freemail.hu
Köszönöm!
Ha valakit érdekel az első kerék Yamaha TDR .
Ígértem képet , hát most csináltam , úgy is elővettem mert ki kell használni a jó időt .
Ja és Boldog Karácsonyt!
Sziasztok, akkor szeretném megkérdezni, hogy ha valaki tudja, hogy milyen olaj(5w/10w) kell a telóba, az elárulná nekem?
Valszin meló miatt meg leszek csúszva az elkövetkező napokban, így még el nem felejtem kívánok mindenkinek békés nyugodt ajándékokban és pihenésben gazdag karácsonyt, és balesetmentes, felejthetetlen élményekkel teli boldog új évet.
Az emil címet nem találtam meg, de megvan a tel. száma. Ha megadod a címed, elküldöm.
Köszönöm előre is!
akartam én is tenni rá valamit alulra aztán abbamaradt a lendület
volt pár sziklásabb vízmosásos rész és egyszer sem akadtam fent
persze ha lenne hozzávaló pont passzolós kicsi pénzért lehet feltenném de nincs kedvem faragni meg trükközni
Van pár XL/XR cuccuk.
Van pl. egy kartel védő ami XL-é én azt tettem az XR-re mert nyugodtabb vagyok ha egy tele alu teknő védi a blokkot,mint az a kis csőizé.
Akkor az a központi vezérlő elektronika lesz. Nincs már meg sajnos, de megpróbálom megkeresni a srác emil címét aki megvette, mert utólag konzultáltunk, hogy mégsem használta fel.