Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha csinálsz fotót akkor összehasonlítom az xl600 karbival
valahol úszik egy nálam
majd holnap csinálok idén jó lenne még motorozni 1 jót a hóba
ha dobsz be egy pár jó képet lehet többet tudunk mondani róla..vagy többet segít
hát igy ránézésre odavalónak tünik minden monnyuk azt a kis műanyag darabot ami ugy rávan téve a fő úvóka köré,azt nem birtam még megfejteni hogy mi a szar szerepe van
hát jah ,de azért lehet ott trükközni
de az tűszelep jól zár,mert azt próbáltam,hogy a csésze levolt szedve és ak csap kinyit,és néztem hogy mit csinál a tűszelep,és ha a helyére nyomtam fel akkor nem fojt,nem csöpögött semmi.
de azért megnézem majd még1szer ,hogy mizu vele holnap.
amugy az a kis rugós pöcök minek van a tűszelep tetején,amit nyom az úszó?
hát valami ilyesmibe gondolkodok én is,majd holnap megnézem mit tudok tenni az ügy érdekében
jah elég érdekes,én is néztem hogy nincs semmi állítási lehetőség,na de kitalálok majd valamit neki holnap vicces hogy összeraktam a blokkot egyedül, hengerfej minden fullra szétvolt boritva,vezérlést mindent belőttem és akkor egy úszószint fog ki a végén rajtam bár izagság szerint még nem volt időm komolyabban foglalkozni vele,majd holnap nézem meg jobban,aztán valamit kitalálok neki ugyis
Akkor nem kell,és fizetem a postaköltséget
Ha netalán nem boldogulnék a kipufogós csapattal,akkor jelentkezek.
Mindenképp alakítani kéne ezt is,mert 4mm az sok.
Addig meg nem kér kenyeret
ha nem lehet állítani akkor nem is kell...
valami egyéb gebasz lehet ott
gyári minden darab a rendszerben?
mert vannak ám néha meggájver rendszerek
Igen az enyémen is müanyag az egész uszo és a tüszelepet ráadásul ugy kell belefüzni szoval az állitási lehetöségek =-ek a nulával
Vagy jó a benzin szinted de szar a tűszeleped és lehet a kehelycső is.
Olyankor a tűszelep alá szoktak vastagabb tömítést tenni , ha ez itt lehetséges ...
Hát ilyet még nem b@ctam
Volt már pár motorom,de a műanyag úszósokon is fém volt a kis fülecske ami a tűszelepet mozgatta
hát igen csak az a gond hogy műanyag az úszó,és azon nincs mit hajligatni szimón állítottam én úszószintet régen,de ot csak meghajlitottam kicsit a pöckét és má jó is lett de itt nemtom hogy kéne
a HILTI szalag bárhova idomul és bármekorát vághatsz belöle hogy feltudd fogatni
Közben nekem is megjött a drz dob , ma nézegettem hogy lehetne felrakni . Kicsit hosszabb mint a gyári , vastagabb is , de úgy tűnik elfér . Viszont sokkal nyitottabb , hát kíváncsi leszek mit szól hozzájavascript:smile(document.frmmsg.body,'12');document.fr
mmsg.body.focus() ...
Úgy próbáld meg hogy,leveszed a csészét,folyatod bele a benyát és nagggyon finoman felemeled az úszót.
Ha nem folyik akkor jó.
A szintet ez esetben neked kell ki kísérletezned.
Hajlítgatnod kell a kis fület ami mozgatja a tűszelepet.De leheletnyi dolgokról beszélünk!Értelem szerűen ha lefelé hajlítod a fülecset később zár,magasabb lesz a szint.Ha felfelé ,hamarabb zár ,alacsonyabb szint.Nem olyan nagy dolog,csak sok pepecseléssel jár és kell hozzá némi türelem.
mit szeretnél szerezni hozzá?Meg meylik XL? mert van pár belöle
ez sem rossz megoldás mondjuk lehetne kicsit hosszabb a fül
a tűszelep az zár,mert próbáltam hogy kézzel beletettem a helyére,és zárt jól. azt nem tudja valaki hogy mekkorának kell lennie az úszószintnek,vagy hogy kell beálítani? a szerviz manualba valamien más karbi van,mint amien az enyémen.
hát jah úgy hogy levetttem,én is gondoltam erre hogy nem hiteles mivel az úszó ha bennevan magasabb a szint. csak azt nem tudom hogy leher állítani a szintet
Csak nem birtam magammal muszály volt kiprobálni az uj kipuval!Most vagy csak a hang miatt vagy tényleg erösebb lett hogy nincs akkora folytás!
Készült video is,fel is töltöttem hamarosan megjelenik sztem az oldalamon!a minöség továbbra is telefonos szoval azért bocsi!
Ha nem kell akkor ingyé adom !Ha kell akkor egy tizes !Sajna nem mértem le hogy a doma külső mérete mekkora volt a csazlakozásnál!de mindig tettem alá tömitöpasztát!