Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szarok én a fodrásza munkájára!
csak bosszanto mikor egy gyökér beszólogat!
Hagyd már az ilyen pöcsöket!
Há nem beszologatnak a videomhoz?
A gyari dobok ugy neznek ki mint a raketta De ezt szetvagom aztan applikalok ra valami nagyobbat meg atforgatom kicsit az ivet mert kozel van a kerekhez!a gyari dobon egyebkent olyan 4centi kornyeken van a lik tenyleg!ha nem nagyobb!ja meg lefujom matt feketere asszem h ne legyen szembetuno!ja meg egy olyan labtar5o konzol applikaciojat tervezem ami nem a lengovillara van csavarozva hanem a fix vazra
Hát a jelenlegi dob ahogy kivan alakítva inkább illene egy 125-ös motorhoz mint 500-as hoz. Tuti visszafogja a motort. Szerintem a gyári dobon is legalább 3cm-es a kimenet legalább ha nem több. Keress rá google-n képekre nézd meg milyen dobokkal vannak szervelve az 500-asok és valami hasonlót fabrikálj :)
Eladó a motorom! GYORSAN, AKCIÓS ÁRON!
HONDA
Nekem futes csak az 5odiken van:-)a garazsba nincs..nekem van meg mit butykolni meg. egy fenyezesen gondolkodtam meg..de aztan nem tudom..a kiput megcsinalom az biztos,csinalok ra brutal hangot!lehet hogy a pici cso miatt fulladassal reagal a nagyon hirtelen gazadasra?betortyan
Én pont erre a célra fűtött helységben tárolom most a gépet :D.

Igaz most már nem nagyon van mit bütykölni :) még egy akutöltés kell és csók lehet veretni neki, lehet a hétvégén ki is megyek újév alkalmából :D
Picit jobb ido lesz neki is esek!omli otlete nem rossz majd megprobalom!videohoz irt az elozo tulaja h meg van a lanckerekhez a dekli meg megvan a masik kipuja is!azt mondta a srac hogy ha arra jarok azt is odaadja!
Mondjuk a legjobb lenne ha szétkapnád anyira a dobot, hogy a bemenő csőtől a kimenőig lenne egy 4cm átmérőjű perforált cső (körülötte megtömöd üveggyapottal) majd egy 2-3 cm sima cső a "kiálló" vég.

Én így csinálnám ;)
omlira nyugodtan halgathatsz!
de ha nincs más akkor az opelé is jó lesz.
az már nyeröbb lenne!
bélés van a dobodban?
Vágj le egy szeletet tedd oda a dobhoz nézd meg menyire fér el, de szerintem 4cm átmérőjű kimenő bőven elég.
A Videomnál irtátok a kipufogot hogy nyissak rajta!Szerintetek ha opel kipucsövet hegesztek be ahelyett a hurkatöttö nyilés helyett az tulzás? a Vectra kipucsöve 56mm!Ez külsö átmérö!
Igen láttam!Én is irtam
akarom mondani a video kommentjébe
irtam fiam a forumba!
gut a gép!
Sztetek Szar hangja van?Őszintén! mert én nem tom eldönteni hogy ez a normális-e!
Na meg van az elsö Videom ..a minöség szar mert teloval készült szoval ezért sorry!De azért a hangját hallani hogy kb milyen lehet!
A tervrajzot szívesen megosztom mihelyst meg találom
BaluPD03 : Gyomaendrőd szóval nem messze majd egyszer csapathatnánk egy közöset is
hát fúfókázni nem kellet mert elég sok kányolás volt és mióta ez van fent azóta az igazi am főleg alapjáratról kezd jobban húzni de felsőbb tartományban se lankad a gép
sziasztok!
segítségeteket kérném, hogy 600-as XR-be első keréknek milyen 17 collos supermoto kereket szoktak rakni? nem 3 ágú kell nekem. köszönöm a segítséget
Látom nem játszottatok a hengerítéssel . És minden fordulaton erősebb ? Fúvókázni is kellet a karbit miatta ?
Én most DRZ 400 ( gyári ) dobon gondolkodom , annak biztos kisebb a fojtása ( 250-es motorra téve ) , nagyon hangos repedt fazék hangú kiput nem akarok ...
megjött a felújító a fékmunkahengerhez
a porvédője látványosan másabb mint ami benne volt.....
most meg olyan hideg van hogy nincs kedvem szerelgetni
hello . békésmegye ? merreszoktad veretni?