Hali
valaki állított már úszószintet az XR en? összeraktam amugy a gépet,meglett fúrva új dugószett, meg 2 uj kipuff szelep, faszán becsoszoltam őket,szelephézag állitás ,belőttem a vezérlést minden,összeraktam,és jár is szépen, de leáll egy fél perc után,és látom ha rugdosom a túlfolyón folyik a benzin,meg nem is indul be,elzárom a csapot,meg kicsit rugdalom vagy oldalra döntöm a motort h kifojjon 1 kis benzin a karbibol ak megin indul faszán.szval gyanítom magas az úszó szint:D de a szervizkönyvbe valahogy másfajta karbi van mint az enyém és nemtom mi alapján állitsam be,na meg hogy? valaki ötlet?
majd mellé teszem a ténéré tankot miheztartás végett mert olyanom is van
sőt cagiva tankom is van
tisztára tankos vagyok
ja és van tank lánc csapszeghúzóm is........... ehhhhh
valaki állított már úszószintet az XR en? összeraktam amugy a gépet,meglett fúrva új dugószett, meg 2 uj kipuff szelep, faszán becsoszoltam őket,szelephézag állitás ,belőttem a vezérlést minden,összeraktam,és jár is szépen, de leáll egy fél perc után,és látom ha rugdosom a túlfolyón folyik a benzin,meg nem is indul be,elzárom a csapot,meg kicsit rugdalom vagy oldalra döntöm a motort h kifojjon 1 kis benzin a karbibol ak megin indul faszán.szval gyanítom magas az úszó szint:D de a szervizkönyvbe valahogy másfajta karbi van mint az enyém és nemtom mi alapján állitsam be,na meg hogy? valaki ötlet?
A Doma összekötő nem valószínű,hogy jó ehhez,igaz?
Gondolom a csőátmérő nem ugyan az(a dobnál gondolom)
LeoVince X3-al van valami tapasztalat? Nekem van egy olyan,csak még nem raktam fel,mert kell egy összekötőcső.
a fehér típusú a tank van a padláson
nem csavaros az eleje hanem gumibakra rádugós
elba....
amugy eladóóó
akár mekkorát
olyan 40ezerig
ez az xr 20,5 literes turatankja
sőt cagiva tankom is van
tisztára tankos vagyok
ja és van tank lánc csapszeghúzóm is........... ehhhhh
asszem 18 literes..... nem mértem.....
am gondoltam hogy nagy,de ha xt tenere-vel vetekszik akkor olyan böszme nem kell.
de ha "emberi"méretekkel bir akkor igen.
megkérdem mennyiért adják, mert én csak tárolom
holnap-holnapután fotózom majd
árat meg esetleg képet tudsz?
passzol hozzá a sima xr ülés?
mert nem tudom hogy melyik a "Tura" tipus