Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom melyik típus sajna!:(
"hobby" motor!
Ha februárban lesz 1 éve hogy beindítottam! Akkor most hogyan tegyem?
Tudom hülye kérdés, de eddig amit használtam, azt nem kellett olyan speciálisan indítani!:)
ez 85-ös évj.
xl600rm: 41x54x11mm
xl600r: 39x52x11mm

gyertyakulcs: szerezz egy 18as csőkulcsot vágd méretre és megvan a gyertyakulcs
vagy hegessz a csőkulcs végébe egy krovafejet
Mire lenne szükséged, a 125-öshöz?
Sziasztok!
Új vagyok itt, és tudom hogy biztos beszéltetek már róla, de szeretném ha megtudnátok mondani, hogy hogy a P.....ba vettétek ki az XL600-ból a gyertyát?
A másik kérdésem, hogy hányas méretű szimerig kellenek, az első telóba, illetve mi lehet az oka az olajfolyásnak a telóból, ha nem a szimmering, illetve honnan és mennyiért lehetne beszerezni egy párat!, mert itt állok szétfagyott szimeringel, motorozni, meg kéne menni:)
na ezek utan asszem profira bizom a cseret
Nem olyan régen szó volt XL600-on lánccseréről. Ezen a kis videón jól látszik mit kell megbontani hozzá. Egy észrevétel azért van a videóval kapcsolatban,mégpedig hogy nem árt ha van egy nyomatékkulcsunk az összeszereléshez http://youtu.be/sHcEaTmWcHE 600R vez lánccsere[/L]
XR 600ról mi a véleményetek? Hard endurozni lehet vele? Megbízható? Van típushibája? Sokat szeretnék Bakonyba menni vele, ott kemény mászókákat legyűrni...érdemes megvenni egy ilyet? 1993as évjárat.
az ilyen irásoktol mindieg kedvet kapok a motorozáshoz aztán meg mindig kinézek az ablakon....
valahol penc környékén zúztam le az xr elejét
de az olyan lightosan indult aztán csak a felénél keményedett be
az elején volt egy villanypásztor az út mellett (amibe bele is akasztották a hondát) aztán ahogy felértél volt egy kidőlt vastag fatörzs az "útban"
lehet sok gyakorlással menne ez a dolog, de ahogy kidobja a seggét a motor valamerre nem tudom visszaegyensúlyozni, én már olyan öregesen motorozok
ellenben blokkig érő vizeken kedvelek mászkálni ott tudok egyensúlyozni, néha még fékezek is hogy tudjak "szenvedni"
Találtam még két videót erről a dombról. Az elsőn nagyon profin megmutatja a srác,hogyan kell felmenni a középső nyomon: profi
szenvedős
Majd elmondom a tapasztalatokat.
Ennek a töredezős dolognak nem örülök,mert egyrészt sokat járunk a biharba,ami köves és a nagy karbival nem túl gyenge az én gépem sem
De nem aggódom amíg nincs miért.
ÁÁÁÁÁÁ,nagyon mennék már,3 hete és 5 napja nem motoroztam egy jót
Igen,igen
Köszi!
A videon látni igazán,hogy elég meredek!klassz hely!elkészült végre a gépem,úgyhogy amint lehet megyünk sarazni!(vagy havazni?)
A hátsó gumi a haveromnak eléggé kopik(XR650R brutál),és még egy dolog van ami nem annyira tetszik benne,hogy töredezik is.
Az elsővel nincs gond,elég jól tapad,és nem kopik gyorsan
Sajna a videó nem tudja visszaadni,de a testtartásokból látszik,hogy qrva meredek
1.17 -től kezdődik a Penc-i domb: Penc
Nekem még nem volt ilyen gumim,de tetszik a minta.
Majd látjuk,már nagyon viszket a seggem,de nagy a hajtás nem tudom mikor lesz időm kipróbálni.
Ha meg hétvégén előhozom a drágám biztos szívinfarktust kap
Mondjuk karácsony lesz,nekem meg ez a karácsony

Kösz a tükör infót,utánanézek.
Penc mellett van ez a "dombocska".
Elsőre másodikban mentem fel a baloldali íves részen,és a háromnegyedénél már emelgette az elejét,mert elfogyott a lendület...........nagyon kellet az XR nyomatéka,egy pörgősebb motor már lefulladt volna. Az áttételem 14-45 volt.
Másodikra 1-ben mentem fel,de szerintem így még szarabb volt.
Harmadszorra megint 2-be mentem fel.......már kicsit könnyebb volt.
A középső részen csak lefelé jöttem,mert nagyon durva szintkülönbségek vannak,és féltem hogy eldob. A helyi terminátorok ott is simán felszoktak menni,de hát ők állandóan ott gyakorolnak
Van róla valahol vidi,ha megtalálom,elküldöm.
Szeva Colt!

Mekkora az a domb? Nagyon királyul néz ki!Másodikba felmegy rajt az XR?Hol van?
Az első gumim ugyan ilyen,a hátsó meg Mitas c-18. Az első a haveromnak bevált,ezért raktam rá én is ilyet,a c-18 meg nekem vált be,szerintem nagyon jó
A tükör elvileg KTM re való,a Motoroázisban vettem. Olyan 5000 pénz körül volt,már nem emlékszek pontosan,viszont most akcióznak,és mindenből lejön 25%
hát remélem hogy megbarátkozik velem ez a motor..én barátkozok vele amikor csak tudok de ez az idö csak ki..szik velem folyamat!öszintén megvallva ilyen idöben meg aztán féltem a csontjaim de nyáron irány a hegyek..persze ha nem faragok inkább motorcsónakot a belvizek miatt a mocibol
Egyébként Atti arra gondoltam hogy ezzel megbarátkozom aztán talán csere egy kisebb ccm-eresre meg könnyebbre mindenképp!valahogy igy van a terv
egy vérből valók vagyunk

lefelé kikapcsolt motorral jöttem, leírhatatlan érzés........
nagyon tetszik a minta, meg nem is nagy összeg
Néztem az adatlapod,nekem is van egy hasonló képem.
belógott egy faág, visszavettem a gázt és lapultam, de nem eléggé mert fennakadtam
le is szedett egy féltenyérnyi bőrt a nyakamról meg tiszta lila lett
aki csodálkozik hogy jár a motor azért teszi mert neki ktm van
az meg tudjuk milyen motor