Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trelleborg 914,946
Na ez már jól megy!Ahogy néztem sztem nagyon hátul ültél ott lett elbaszva.Az elejét kell faszán terhelni, meg áttéttel sem mindegy ilyenkor 2-es és padlógáz.
milyen gumi ez?
Helló!

Tetszik ez a behajthatós tükör,honnan,mennyiért?
Az enyémen vagy nincs,vagy eltöröm

Ma felpattintottam az új gumákat,alig várom,hogy legyen egy kis időm.
azisvan palcsee@freemail.hu de sztem 1szerűbb ha felhívod aztán kitaláltok vmit. érti amit csinál a srác nagyon

köszi!
esetleg mail cím?
Ha kell én tom a telószámát: Bencsik Pál 06703630423
ténéré volt vagy 180 kiló baszott nehéz első résszel
az sosem ágaskodott és egyszer sem dobtam magam hanyatt vele
ellenben lefelé mindig fostam mivel homokdombokon nemigen lehet fékezni
avval kettes motorfékkel jöttem le mindenhonnan
szóval nem kell fosni a nehéz géptől
egyre ügyelj hogy ha dől hagyd a picsába aztán ugorj le róla és távolodj, ne próbáld "megfogni" mert úgysem sikerül
volt hogy a gyerekkel egyszerre bukfenceztünk bőszen
már be volt tanítva ugrás vezényszóra már kente is a tigrisbukfencet
anyukája legnagyobb örömére
Idővel biztos megszokod a motor súlyát,de azért az a 140-150 kiló nem semmi.
A haveromnak volt önindítós XL600,na az még ultrabrutál nehéz, volt vagy 165 kiló . Lejtőn lefelé húzott mindent,de még úgy se nagyon tudott megállni
Keresd a husaberg fórumban Palcsiee-t, Correnti azt hiszem vele dumált karburátor ügyben ő is tud esetleg vmi elérhetőséget.
ne aggódj.
ezzel mindenki igy van,oszt hozzászoksz
a ducibb csajoknak is megvan az elönyük,és ezeknek is.
ráadásul ha isten adja,ujitani tudsz akár 4T-ben is ,
ennél könnyebb gépre,azt meg ugy küldöd a plusz lóerö és kevesebb suly miatt,mint egy simsont ez után.
hasznos a nehezebbel kezdeni.
ráadásul ezt nem félted annyira,és tuti hogy megtanulsz motorozni.
huuuu ilyen terepeken én mekkorákat perecelnék!Ti meg feküdnétek a röhögéstöl az tuti nem olyan régen rájöttem hogy kva nehéz nekem ez a moci....vagy ezzel mindenki igy van az elején?
Én nagyon szeretem az ilyeneket,de van amelyiktől beugrik a csoki a gatyóba..............viszont nagyon jó érzés,ha letudod gyűrni.
Ami nagyon durva meghagyom a fiatalságnak,nekik még erősebb a csontjuk
látom én azt.... ilyenre fel sem megyek
ami a fotón lapos és sunyi az életben tuti szopós
felénk sajna alig van domb (az is full homok) szóval nemigen lehet gyakorolni
Az első képen lévő domb nagyon durva,a képen nem is látszik.
A háromnegyedétől nagyon emelgette az elejét..........dolgozott az adrenalin
ezeket az emelkedőket kellene gyakorolnom, de múltkor annyit estem-keltem hogy elment tőlük szinte minden kedvem
murvát meg a vasútoldalban gyakorlom, 40-50km aztán leszakad az ember keze
Én sem autópályára gondoltam
ennek a crossmotorok.hu-nak mi az email címe
oldala elég fura nincs semmi ott
a terep szabadon választott....
de szerintem az extra necces dolgokat kerüljük, mert lesz pár nehezebb gép is (dr650, xl600, stb)
van "rendes" út és van olyan ami nehéz, és van extra szopós is
a rendes út olyan hogy autóval is járható
vannak patakok is szóval ki mit vállal
köves minden....
Szia!
Persze hogy úgy gondolom ..........
Remélem nem jön közbe semmi,és tudok menni,de még az is lehet,hogy ketten is mennénk........a haver is rá van kattanva Erdélyre(XR650R-el).
Messze van még,addig sok víz lefolyik a Dunán,de már nagyon várom.
Szerintem márciustól már tudunk itthon gyakorolni,és májusig felszívjuk magunkat
Amúgy milyen jellegű lenne a túra? Szikla,patak.........vagy azért kicsit lazább?
Ezekszerint lehet hogy az enyémre is rásegitene?Mármint az aksi!Bár nekem már nincs gondom a berugással!csizma hijján munkavédelmi bakancsba szoktam rugdosni ami azért jo mert meg sem érzem a berugot mert van az aljában egy acél lap igaz hogy gyárilag a szögbelépés ellen de a berugo ellen is véd! nekem nagyon könnyü lenyomni a berugot ha a dekompresszor nyitott!Nem kell hozzá tul nagy erö!
colt
május elejére (időjárástól függően de 1,-i hétvége az alap) tedd magad szabaddá, ha úgy gondolod.....
ekkor van tervben az erdélyi első kirándulás
csütörtök du/este indulás vasárnap (esetleg hétfőn) érkezés
eddig elméletileg 4en vagyunk(itt lehet még plusz) 7 emberig szervezzük a helyet
autóval megyünk/jövünk szállás ingyen, csak kaja meg benzint kell vinni
8 felé kijön az útiköltség
kecskemét lesz a start hely
addig még tuti beszélünk róla már ha érdekel
Egyenlőre a mez az ucsó dolog ami a vásárlási listámon van :)
Azért köszi, tavasszal lehet érdekelni fog akkor visszatérhetünk rá ;).

Először legyen meg a sityakom meg a csizmák :D anyagilag az most elég lesz az első 2 hónapra...

Visszarúgni nem rúgott talán csak 1x sikerült bénán rárúgnom még az első hónapban mikor megvettem akkor egy lájtos talpzsibasztóst visszakoccintott de nem volt vészes .

Úgy ahogy te indítod a tiédet a vidin na úgy az enyémet meg nem próbálnám :D meg sok sikerem sem lenne :P így aksi nélkül úgy meg kell talpaln ia berugót mint álat akkor indul. Ha nincs elég kraft a rúgásban akkor csak szivatja magát az ember. Ezért tippelek, hogy nem hülyeség az aksi mert tolásnál meg fordul egy felet a kerék és már pöccen is hidegen melegen de rúgásra felejtős vagy igencsak fáradságos munka eredménye a dolog.

Zavarni jelenleg annyira nem zavar de azért praktikusabb lenne ha könnyeben indulna :D
kicsit több mint 10 pénz a dugók darabjai, szóval nem rendeltem
fékfelújító meg nemegész 6 pénz