Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapasztaltam én is mikor megvettem a gépet 30 40 ! perc után elfáradtam rendessen. Aztán idővel megszokja az ember utoljára 1.5 2 órát mentem megálás nélkül néhol kényelmessen néhol "álatmódjára" :). Mint minden sportban a motorsportban is kell a kondi de ez idővel ráragad az emberre, minél többet motorozol annál inkább az igénybevett izmok erősödnek. Egy két hónap és rögtön más a szitu mint elötte.
Agresszív állat? :O
Én még nem vettem észre.... :)
Nekem elég a saját XL is :P.

Én sem vagyok egy nagytermetű ember Devilke tanúsíthatja, mégis elbírok azért az XL-el igaz nem mondanám könnyűnek inkáb mondanám azt, hogy szokni kell a súlyát. Persze az sem hátrány ha az ember jó kondiban van .

Szerettem volna az újévet én is motorozással zárni de 31-én este negyed 8 ra végeztem a melóban így az elmaradt. Újév alkalmából meg frankón benyaltam valami vírust szal örülök, hogy élek :S de hatörik ha szakad hétvégén meglovagolom a paripát .
engedd le a benzint a karbiból
aztán egyből bindul
van egy xl600 hoz való műanyag tank a padláson(most már tényleg lepiszkálom)
18 literesre mondták, van rajta benzincsap, meg tanksapka
fehér tank, le van festve pirosra de valami ócska festékkel mert a betöltőnyílásnál foszladozik
Jó rég hallottunk felőled,h vagy?
Én is így jártam a simsonnal vagy a vizes benzin miatt vagy a kicsapódott benzingőz fagyott bele a fúvókába.Először kezd el a tanktól szépen lefelé.A csapot átfolyik a benzin?...aztán jöhet a benzincső vagy a szűrő(nekem ez volt a gondja legutóbb),végül a karbi.Nézd meg a gyertyát is.
Ezek jól néznek ki.Az a lényeg,h a belmagassága elég magas legyen.Nekem pont ezért nem jó a xr6 tankja,mert jóval kisebb a belmagassága,de most úgy néz ki megfoltozom a régi tankot.
Szikra van meg benya?
InI van nagy tankod XL re?
mert engem érdekelne a közeljövőben
persze ha eladó...
meg milyen állapotban van
Hali!

B.Ú.É.K mindenkinek!

Srácok nektek indul a vas rendesen? Én egy órán át rugdostam de azt se mondta kabbe.. Mikor meg leállítottam (igaz v 2 hónapja) semmi baja nem volt!
Vmi trükk v tipp?
130km meg azert eleg sok terepen..na majd en is kiprobalom mennyit bir ki tartalekig.de az biztos hogy elso hosszabb tura alkalmaval viszek magammal egy 2lityi benyat!biztos ami biztos
szerintem nem lenne (annyira) gáz
ez 22 literes
de 18as is elég lenne
Hát nem tudom,de nekem elég érdekesen áll rajta a 600-as tankja(az meg csak 10,5l).Az ülés is nehezen passzol rá.
erre való a tartalék....
én mindig tankolok 100 km körül annyit minden körülmények között elmegy
de ha nem szaggatom nagyon akkor elmegy tartalékig 130at
itthonról meg mindig teli tankkal indulok
Egyebkent ezen en is gondolkodtam hogy vajon mennyi ido alatt kajalja meg a mocim a tank benyat...na csak jogy mennyire mereszkedjek vele messzire!nem nagyon akarom tolni vagy ti ezt hogy szoktatok megoldani hogy ne kelljen papirok nelkul benzinkutra menni?
Gumipokozz fel egy otliteres kannat
xl nem jó, ilyen kallódik a padláson, de teljesen más
60-70 ezerért lenne új.... de ennyit nem akarnék kiadni, mivel úgysem kellene mindig
vagy valami póttankot kellene tenni a bal oldalára
En olyan vagyok mint a foka! Ha jon a hideg meg a tel,a karacsony jovoltabol magamra szedek 5-6kilot!aztan a munkambol adodoan tavasszal es nyaron ledobom azt az otot!lesz belole izom is meg el is eg a zsir...de aztan a decemberi leallas alatt ujra eltunyulok
most nézem hogy neked XR nagytank kell
InI
Pedig volt fent 1 hónapja a hirdetések között nagyon sokáig fent volt
kb szeptember óta ülés meg a böszme 28 lityós tank hibátlan állapotban 25 K volt az ára
még én is játszottam a gondolattal mert az enyémre is rá megy 1-1 be
ilyen nagy tankot vadászok, egyenlőre eredménytelenül
Az csak jó ha nincs stressz.Én anno úgy csináltam,h visszább vettem a mennyiséget és megválogattam,h mit eszek.Most pedig L-karnitin szedek.
Sinos
Ha már a Dakarnál tartunk akkor:xr400 dakar

http://sportmotor.hu/motoros_k...
stressz...... nincs olyanom
nem ettem....... most is azt teszem......

megdagadni sokkal könnyebb és jobb érzés mint lefogyni