hát csávókáim akkor elmondhatom magamról asszem hogy én vagyok az egyedüli pehelysúlyu versenyzö itt...
179cm 68kg
a vasam meg 134kg
de az a fura hogy nem érzem rajta.
hálistenke ugy kapkodom mint a biciklimet..
bár hozzászoktam már eléggé
volt már ezen kivül is debella bringám
Egyre jobban tetszik ez a fórum
185 cm vagyok és per pillanat 98kg
Az idén 40 éves leszek, de sosem voltam még ennyire teeeeenager
Nyomjuk a bihart egy ideje és hálllllistennek rájöttem,hogy az életem kevés arra,hogy megismerjem
Hat koszi azert a labtorest kihagynam!ha majd nem birok a döggel veszek egy konnyebbet!ma is gurultam picit,nem volt olyan nagy kuzdelem a megfagyott kereknyomokbol ki kormanyozni..de majd meglatjuk tavasszal hogy megy igazam!de ha menni akar nelkulem valamikor hat menjen,nem fogok elealkni az ziher
versio.
üdv.én december elején vettem.neten találtam de egyszerre lecsaptam rá.zsírúj gumikkal,fékbetéttel,kormánycsapággyal és motorolajjal vettem 295000 ért.1996 os évjárat.egy láncszett kell rá meg hátsó féktárcsát cseréltem rajta.na meg motorolajat mert beállítottam a szelephézagot és akkor is kattogós volt,mire rájöttem hogy nem jó olaj van belerakva.lecseréltem és gyönyörű halk lett.üdv
nyújtani kell....
de az is megoldás hogy törni kell a lábadban a csontokat, aztán valamennyit lehet húzni
szerintem pár év alatt 5 centi plusz simán meglenne
Még ősszel beszéltünk telefonon xr-ről, és beszéltük hogy valamikor átmennék megnézni a tiédet, meg elmondanád/megmutogatnád amit tudni kell róla. Olvastam itt a fórumon hogy kész lett, ha jövőhéten ráérsz akkor szívesen megnézném a géped.
(Azért itt írok mert vasárnap este nem szeretek senkit se telefonon zaklatni).
179cm 68kg
a vasam meg 134kg
de az a fura hogy nem érzem rajta.
hálistenke ugy kapkodom mint a biciklimet..
bár hozzászoktam már eléggé
volt már ezen kivül is debella bringám