Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát csávókáim akkor elmondhatom magamról asszem hogy én vagyok az egyedüli pehelysúlyu versenyzö itt...
179cm 68kg
a vasam meg 134kg
de az a fura hogy nem érzem rajta.
hálistenke ugy kapkodom mint a biciklimet..
bár hozzászoktam már eléggé
volt már ezen kivül is debella bringám
Majd eszben tartom ezeket a lendulettel nincsen baj..a dolesszog meg majd kialakul
Akkor beállok én is a sorba,190cm vagyok és 96kg.
most nem,csak tegnap,de megyünk holnap is,de most világosba, lehet lövünk majd párat
Egyre jobban tetszik ez a fórum
185 cm vagyok és per pillanat 98kg
Az idén 40 éves leszek, de sosem voltam még ennyire teeeeenager
Nyomjuk a bihart egy ideje és hálllllistennek rájöttem,hogy az életem kevés arra,hogy megismerjem
2 lényeges dolog van:
- lendület
- max 45fokos dőlésszög
Nem keseredtem el...ekkora magassaggal ugy fogok esni mint a hopihe bar nem akarok,biztosan fogok!
Hat koszi azert a labtorest kihagynam!ha majd nem birok a döggel veszek egy konnyebbet!ma is gurultam picit,nem volt olyan nagy kuzdelem a megfagyott kereknyomokbol ki kormanyozni..de majd meglatjuk tavasszal hogy megy igazam!de ha menni akar nelkulem valamikor hat menjen,nem fogok elealkni az ziher
akor kisebb vagy mint én....
190 a magasságom... derék körméretem majdnem annyi mint neked a magasság

de nem kell elkeseredni, jó pár éve nyert egy faszi dakart egy dr big-el
a big ülése kb a melléig ért......
Hat en a magassagomat inkabb alacsonysagnak mondanam!165cm
versio.
üdv.én december elején vettem.neten találtam de egyszerre lecsaptam rá.zsírúj gumikkal,fékbetéttel,kormánycsapággyal és motorolajjal vettem 295000 ért.1996 os évjárat.egy láncszett kell rá meg hátsó féktárcsát cseréltem rajta.na meg motorolajat mert beállítottam a szelephézagot és akkor is kattogós volt,mire rájöttem hogy nem jó olaj van belerakva.lecseréltem és gyönyörű halk lett.üdv
nyújtani kell....
de az is megoldás hogy törni kell a lábadban a csontokat, aztán valamennyit lehet húzni
szerintem pár év alatt 5 centi plusz simán meglenne

Egy kis garázskondi sose árt Ahogy gondolom itt a többség elég colos.
Szia!
Mikori a motorod?
Neked hol sikerült szert tenni rá, és mennyiért?
Köszi!
én hiába is kajálnék meg hiznék magasabb nem leszek szoval marad az erönlét épités
Képek nem készültek?
Szia!
Semmi akadálya!hivj fel holnap azt megbeszéljük !
nállunk van hó,sikerült benne forgolódni ma is 2órán át
szalonna?
van rajtam vagy 40 kiló
épp most próbálom a mennyiséget csökkenteni....
Hello Laci!

Még ősszel beszéltünk telefonon xr-ről, és beszéltük hogy valamikor átmennék megnézni a tiédet, meg elmondanád/megmutogatnád amit tudni kell róla. Olvastam itt a fórumon hogy kész lett, ha jövőhéten ráérsz akkor szívesen megnézném a géped.

(Azért itt írok mert vasárnap este nem szeretek senkit se telefonon zaklatni).

Bálint
Este fele szoktak itt lenni a sracok ok talan tudnak segiteni
Érdekelne még xr 400 tank és ülés is.
Tavasszal felszeretnék rá rakni egy mikuni tm 42 tuning karbit és ahhoz már kell egy jó kipufogó is.
én sajnos nem tudok!
Sziasztok! xr 600-as hoz keresek tuning kipufogó leömlőt (könyököt) tud valaki segíteni?