Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben sajnos Német tudok segiteni, nekem Donna fekem Bandi!
szóval akkor senkinek sincs fölös dugattyúja az alsó munkahengerhez?
gáznál jó lehet, már ha belefér
de lehet kapni ilyen csavaros bowdenvéget, cagivámban is olyan volt
mondjuk hogy hol lehet kapni nem tudom mert még eddig sehol sem kaptam
az sem rossz ötlet
De gázbowdennél müködhet amit én mondtam?Szted?
kuplungnál azt kell tenni hogy egy 8mm es gázcsőbe(réz) be kell forrasztani a bowdent
csináltam ilyent már többet is
autógáz szerelőktől kell kérni egy darab hulladékot
akkor lehet én is felhívom őket, bár most 3 hétig nem fogok pestre menni, kivettem némi szabadságot
bowdent cserélni hogy ne kelljen bütyköt gyártani a végére és még az állito csavarral se kelljen babrálni!vettem egy sima MTB-hátso fékbowdent átfüzöm a gyári vezetön és a végét akkorára vágom mint a gyári,és belehuzom egy sorkapocsba(csoki)amit megszabaditok a müanyag burkolattol és igen picire vágom össze hogy be tudjam akasztani de ne csusszon ki,majd lefixálom a kábelrögzitőcsavart és beakasztom és kész..!akkora igénybevétel ugysincs mint pl a kuplungnál el kell hogy birja!az elképzelés ez remélem meg is valosithato!
Én felhívtam, hogy van-e nekik és bementem a boltba.Nem tudom, hogy megy a rendelés. Egy csomó Ipone ajándékot adott a gyerek
nissin 2 dugattyús
ezektől hogy kell rendelni? mert nincs motortípus
csak 1 dugattyús 2 dugattyús stb munkahenger
itt azért harmada mint a biker.worldnél
Szia!
Ha Nisin van rajta akkor próbáld meg http://motorparts.hu/
Én náluk vetem a Yamahához és elég olcsó volt a Yamaha kereskedéshez képest.
Ha karmantyú kell Biker world.Gyári nem tudom milyen árban van.Azt hiszem a drz-é ugyanaz ha esetleg használtat keresnél.
elsőfékem kapitulált
esetleg valakinek felesleges dugattyúja(i) lenne a munkahengerhez?
kicsit töredezett a széle

fékfelújító készletet hol érdemes venni? honda vagy utángyártott?
raktam fel nektek videot.
xl600r járatás cimmel
nem tudom hogy miért de nem ilyen élöben a hangja,meg ilyen fura zörgés se hallatszik.
szar a kamerám
Érdekes hogy ezeket a "régi" gépeket hogy átlehet variálni... és nem is néznek ki rosszul néztem a képeid között is őket, elég igényesen csináltad meg !
Amúgy is nagyon ezeken CRF450- idomokon pörgök, a teló védő is jó rá ahogy néztem a csavarokat, meg az első sárvédő. A hátsó sárvédőn is kattogok hogy azt rá lehet-e rakni nagyobb gentelés nélkül, vagy haggyam az eredetit de még ezzel is lesz munka mert el van törve és meg kell heggesztetni.
na bassz.rálépek a pöcsére ennek a kölyoknek!
ebbe is dekorált!
ez meg a cagiva
bocs.az elsö képet a fiam kidekorálta,de indexképen nem láttam
csak példaként..
ezt egy gilera rx.125.
én faragtam rá a crf idomokat.
szerintem bármire rá lehet farigcsálni igényesen több tipusét is.
a sárga meg cagiva t4-es drz idomokkal.
mindkettöt elég könnyen megcsináltam
Köszi szépen Attila, már meg is pályáztam egypárat aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle !
vajon a crf (cr?) hátsó sárvédője is olyan mint az xr-é
át akarom variálni a seggét, lámpát megszüntetni a sárvédőről, aztán inkább a rendszámtábla tartóra feltenni
koszi
amugy van eladó tank+ülés xl 600R hez ha érdekel valakit,
hibátlanok!
erröl van szó
csá
crf 450-ét ajánlom.
azt fel lehet szinte mindenre szerkeszteni
meg jól is néz ki.
képesen láttam is 2000ft/pár
Hali urak, nem tudnátok nekem megmondani, hogy az én Honda XL125R-re milyen oldalidom lenne jó ha másikat akarnék rakni rá.
Mert gyárit nem találok sehol...

Válaszotokat előre is köszi Kori !