Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről van szó.A sár jobban megöli,mint a víz.
Rc 600?
Köszi chywa ,megtaláltam.köszi,de nekem az a szar hővédő idom nem ér annyit hogy amit kérsz érte meg a posta kivegyen a zsebemből 1 ötöst.kösz.üdv
szerintem meg a víz szétrohassza
Köszi srácok.
A vázvédőt pár hsz-el visszább már belinkeltem.Azért akarom eladni,mert kell a pénz,de nem minden áron.Nekem csak jó tapasztalatom van ezzel a géppel.Nem egy izom motor,de szerintem nekünk hobbi és kispénzű endurosoknak ez pont megfelelő.Hihetetlenül igénytelen és strapabíró motor.Ha érdekel van egy kipufogó védő rácsom ahelyett a drótháló helyett.
Jó motort választottál,használd egészséggel.
Megkövezve nem,de a füled meghúzom
Én is szeretem ha szép a bringám,aztán megyek és összekenem.
Majd megmosom és megint összekenem
Nem szabad koszosan kivinni terepre mert sokkal jobban kopik minden,szerintem
Szép lett!A 600-as előtt nézegettem én ezt a neten,talán még beszéltünk is.
Ini:Ennek is háború szaga van. Látom te már megjártad a fesztivált.
Viccet félre téve ha már megcsináltam akkor nézzen ki normálisan.Ha meg sáros akkor lemosom,nem szeretem ha hónapokat áll ugyan abban a mocsokban.
üdv mindenkinek.
chywa .szép a motorod,nagyon egyben van.hol vetted rá a berúgókar mögötti kis vázvédő idomot?és mibe kerül?köszi.sok sikert az eladásához.amúgy miért akarod eladni?tapasztalatok?én mnost vettem eggyet.üdv
ezért lehet meg leszek kövezve.....

egy endúrónak miért kell szépnek lenni?
gays day in the andrássy road?

ha a gépemen nincs egy kevéske sér én teljesen rosszul érzem magam, múltkor is amikor egész nap esőben jöttünk aszfalton olyan makulátlan lett a műszer hogy már kezdtem szégyellni magam
nagyon szép ez a moci!Grat hozzá
Szia.
Az előző tulaj hanyagsága miatt kellett felújítanom.Az állapota hagyott némi kívánnivalót maga után.Röviden:Kapott új dugót+gyűrűket,váltó-villa tengelyt,új tankot,főtengelycsapágyakat.A váz gyári színre lett vissza fújva.Most kapott új fékbetéteket előre-hátra,és még csak a 6. tank benzint rakom bele.
Az összes Fórumtagnak bár kicsit késve..de szeretnék:

Boldog Új Évet Kívánni !

Remélem ez az év jobb lesz mint az előző mind
szabad időben, mind olcsóbb benzinben, mind jobb időben !
na srácok megnyitottuk ma a 2011es motoros szezont
Ezzel tisztában vagyok, illetve azzal is, hogy az egyik legmegbízhatóbb motor a kortársaihoz képest, csak érdekel, mit csinált meg, és erre miért volt szükség!
egyszer minden elkopik..... ezek nem mennek el 100ezret generál nélkül
Köszi, azon leszek!
Szerintem kérdezd a gazdáját,Ő többet tud róla. Én csak azt tudom,hogy totál fel van újítva,és gyönyörű kívülről is
Ahogy eddig olvasgattam róla, csak dicsérték! Annyit ment már vele, hogy fel kellett újítani? Vagy baja volt? Köszönöm a segítséged!
Dehogynem,teljesen felújította a kolléga,nagyon jó állapotban van,csak most keresett egy új sárvédőt hozzá.
Szia!
Én még nagyon új vagyok itt, csak most kezdtem olvasgatni a fórumot, mert érdekel az XR 400. Miért írtad, hogy "pont most jön a vevő"? Nem jó a motor?
Na,pont most jön a vevő?
Ma már volt szó a Parilláról,például ott elvileg van. XR sárvédő
Szia!
Az, hogy a motorod kívül-belül felújítva, mit takar? Köszi válaszod, szemezek vele!
Föleg január elsején másnaposan mi?
Na akkro várok pár napot aztán ha nem jön mail akkor rádirok