Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen a linken megláthatod az egyik munkáját!
Szia!
Az egyik tagunk Gyárt ilyeneket ezt ö linkelte be Szerintem beszélj vele.
-Sziasztok, látom, kipufogó a téma!
Ha valakit érdekel, én készítek kipufogókat, xl-re is.. képeimnél láthatóak! van egy videom is 12-ös xl-ről is, hogy muzsikál!
Ha valakit érdekel.. írjon. ide vagy
ide: palacsinta@citromail.hu
vagy ide 06 20 975 32 70 vagy hívjon.

üdv.: Imre

Szia Üdv Peti1966
HONDA XR 125 4T-RE lehet kapni sportkifugót?mert nem találtam itt a neten
125öset akartam írni.
Sziasztok! Ez az olasz Honda MTX 123ös 250es féktárcsa jó az XL 200-asra? Előre is köszönöm a választ! Üdv; Zoli
No én is kimentem kerültem egyet úgy is felkellet melegíteni a gépet olajcsere előtt. Most hogy esett érdemleges hómennyiség kicsit más volt a szitu mint a múltkori locspocsos. Ez az első telem "ekkora" motorral hát mit ne mondjak elég fílinges de egyben dolgoztatja is az embert rendesen :D észnél kell lenni eléggé mert hamar megvan a baj.

Az fix, hogy a jelenlegi gumigarnitúra mikor cserés lesz fel lesz upgradelve télire szegesnek, az idei telet meg átvészelm most szeges nélkül :D.
persze h ezt mondja mindenki,ennek a legmagasabb a hőértéke..
kerültem egyet a kertben
valamiért nem akart beindulni a ketyere, le kellett engedni a benzint a karbiból, utána a szokásos 3. rúgásra röffent
700 métert beleteketem a gépbe a 20x25ös kertben
Szerintem 10-12 ezer km a gyertya csere periódus , vagy mikor kezd elfogyni az elektróda ...
Igazad van! Nagyon sok japán géphez ez a gyári ajánlás!
evvel a gyertyával a japó gépek java része elketyeg, sőt még a ratyi kínai quad is szerette
XL 600 R (PD 03). NGK DPR8EA-9, 0.9 hézaggal!
xl600r-be milyen erteku gyertya kell?
Köszi a tippet, de az otthon fellelhető összes küllőt megpróbáltam már. Egyedül 1 KTM kerék küllői passzolnának hosszban, de az meg vastagabb, így fel kellene fúrni hozzá az agyat. Ha nem találok, akkor felveszem a kapcsolatot valamelyik küllőgyártóval.
évente cserélni? kikopik a gyertyamenet
2500 van a gyertyában én inkább 7es hőértékűvel járok arról leég minden trutyi
Én évente teszek bele újat,(ha pont karácsonykor,akkor a mocinak is van ajándék). NGK DPR 8 Z 0.7 hézaggal!Elkészült a motorom,de nem tudom kiprobálni,vagy 30cm hó esett az iccaka!
ennél az xr400nál mennyi km a gyertyacsere?
nehogy úgy járjak vele int az autónál hogy 50 ezer után tudtm meg hogy 15 nél kellett volna cserélni
Megegyezhetünk majd de nem tudom hogy azt a részt meg e kell tartanom ha vezsek másikat ,január 17én viszem szerelöhöz és akor megtudom mondani hogy kell e ez még nekem.
Nem azért, szimplán itthon vettem észre hogy elvan törve miután megvettem.
hát segíteni sajnos nem tudok az ügyben, de ha neked lenne másik, akkor ettől kispénzért nem válnál meg?
nekem is eltört, de nekem az a része amit a villához csavarozol
Szerintem passzol , nem hinném hogy variáltak vele . Nagyon meghúzták a légtelenítőt , azért repedt el ?
Mz-nek is egyenes a küllője , hogy milyen hosszú azt nem tudom , de hátha jó .
Régóta olvasgatom a fórumot , most írtam is . Majd holnap teszek be képet a mociról , vannak változások rajta ...
nem tudom ki hogy van a bontókkal, de én ezektől nem rendelek semmit
inkább elmegyek aztán megnézem....