Nem akarlak elkeseriteni de ha szelepállitás után is megmarad a hang,akkor valszeg a hajtókar felsö szeme van kikopva!Ad még ilyen hangot az auto dekó is ha befeszül,de mivel a tied 96 os abba nincs!
Szia.az érdekelne hogy mi az a kopogás 10 másodpercig.olyan mintha nem kapna olajat ,és amikor már kap elhalkul.remélem nem a felső hajtókarszem és capszeg adja.ötlet?
Sziasztok.szombaton védre boldog tulaja lettem egy xr 400 asnak.96 os a moci.olyan jelenséget csinál hogyha hidegen beindítom akkor kb 10 másodpercig egy nem túl éles kopogó hangot hallok .utána teljesen megszünik.ha nagyon közelröl meghallgatom nagyon halkan hallok még hangot de szerintem az csak a himbák müködési zaja.amikor elmentem megnézni nem volt ez a kopogás hidegen,de lehet hogy beindították előtte egy kicsit.a moci könnyen indul ,nem füstöl semmit.ha valaki tud okosat mondani azt megköszönném.holnap ellenörzöm le a szelephézagokat,de szerintem nem az lesz.remélem nem hajtókaros lesz.nem tom.üdv
DrVarjas nem a napokban vettél véletlenül 1 Xr 600 ?
babodon a Gs motornál?
csak azért gondolom mert mert annak tekercsekre volt szüksége
és nevetséges áron árulták 120K
Keresek 95évj. XR600-hoz generátor állórészt! Ha valakinek van egy fölös,szívesen átveszem némi készpénz juttatás fejében. Légyszi segítsetek.
Köszönöm!
helóka
nem tom mennyit eszik a mocid,de biztos h 8l fölött..ugyanekkorák voltak az enyémben is és az megette 100km alatt a tank benzint u h már azért sem jó!
a 128az biztos nagy az elsőbe és a 130is nagy a másodikba,azért lesz lustább mert amennyi benya ömlik át azt már nem dolgozza el ahogy kellene...
-sztem,de ez az én véleményem...
BaluPD03-nak xr-je van és annál lehet másabb a fúvóka mérete..
van szervízkönyvem,ha kell vegyél fel msn-re és akkor el tudom küldeni -csak angol
hali
én most tettem a moccba 10W40es olajat,az én gépem 84es és ha már meleg akkor nem füstöl...nálad sztem a lehúzógyűrű lehet a problem..
az h 10W vagy 20W az nem befolyásolja a füstölést,ahogy előttem is írták akkor szoktak 20-ast tenni ha kopottabb a moci.
Köszönöm a segitséget.ÉS ez biztos hogy ekkora,mert ahol vettem a motort ott aztmondták hogy 2db 115ös kell bele ma ahol voltam szerelőnél a könyvéből az azt mondta hogy 128 és 130 és az van benne szal most nem tudom.
az a helyzet hogy ha kopottasabb a motor akkor az olajlehuzogyürü is átengedhet.
többekközött erre is jo a 20w50.
de ha csak elinditottad akkor gondolom szivatóval járt,és ez meg normális.
az enyémben minden uj és mégis ereszt pici füstöt amig szivatozom meg be nem melegszik egy kicsit.
am ez a hideg miatt is csalós mert a fele valójában göz!
Fater! Mitöl füstölhet még mindig?Lehet hogy a 10W-s olajat még nem dolgozta ki magábol?nem fojt le belöle a másfél lityi amit beleöntöttem...gondolom mert megzabálta!elöferdülhet hogy a 20W-s olajat miután beleöntöttem és elinditottam akkor még a 10-es olajat dolgozta kifele?azota nem inditottam szoval nem tudom hogy most füstölne e...ilyen trutyi idöben nem motorozok
dobo.istvan@citromail.hu
babodon a Gs motornál?
csak azért gondolom mert mert annak tekercsekre volt szüksége
és nevetséges áron árulták 120K
pro-x dugó szett 30ér,2db kipuff szelep 6500ért jó ajánlat?
Ott van csak rákell kattintani, Dovnload és már le is töltödik,
Tehát Mégegyszer,
-http://www.manualedereparatie....
Keresek 95évj. XR600-hoz generátor állórészt! Ha valakinek van egy fölös,szívesen átveszem némi készpénz juttatás fejében. Légyszi segítsetek.
Köszönöm!
Szeretnék kérdezni az EGS-ről.
Nagyon szemezgetek most egy 300-al.Kellene valami könnyű 2T az XR mellé de az EXC.ket még elég drágán mérik.
Bocs az off-ért.
Köszi, h. küldted ne nem találtam.
nem tom mennyit eszik a mocid,de biztos h 8l fölött..ugyanekkorák voltak az enyémben is és az megette 100km alatt a tank benzint u h már azért sem jó!
a 128az biztos nagy az elsőbe és a 130is nagy a másodikba,azért lesz lustább mert amennyi benya ömlik át azt már nem dolgozza el ahogy kellene...
-sztem,de ez az én véleményem...
BaluPD03-nak xr-je van és annál lehet másabb a fúvóka mérete..
van szervízkönyvem,ha kell vegyél fel msn-re és akkor el tudom küldeni -csak angol
én most tettem a moccba 10W40es olajat,az én gépem 84es és ha már meleg akkor nem füstöl...nálad sztem a lehúzógyűrű lehet a problem..
az h 10W vagy 20W az nem befolyásolja a füstölést,ahogy előttem is írták akkor szoktak 20-ast tenni ha kopottabb a moci.
többekközött erre is jo a 20w50.
de ha csak elinditottad akkor gondolom szivatóval járt,és ez meg normális.
az enyémben minden uj és mégis ereszt pici füstöt amig szivatozom meg be nem melegszik egy kicsit.
am ez a hideg miatt is csalós mert a fele valójában göz!