Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is Actevo került bele...20W50 es olajjal pedig az motorozik akinek 27éves a motorja Egyébként semmi problémája nem volt tegnap az olajnak pedig nem volt meleg....
Nekem is Castrol actevo 20W50 van benne.
Teljesen jó.
nem motoroztam, csak beröffentettem ^^ am, azért nem tudom milyen olaj van benne mert akkor volt olajcserés amikor vettem és, ősz óta még nem kellett....meg amúgyis télre volt betáblázva ^^
amugy a 20w50 kifejezetten kopottabb öregebb masináknak való
persze hogy tud ,csak 4-5 percig nem árt bemelegiteni alapjáraton ha nagyon hideg van.
20w50 es olajjal ilyenkor ki motorozik még? ...am lehet enyémbe is azvan...kicsit megjárattam, és utána néztem meg az olajat hogy milyen....hát ilyen kicsi...nem szemcsék, mintha buborékok lettek volna.
-4 fokba dermedéspontja a 20w50 nek -24 fok, ott már teljesen megdermed vagy ott kezdödik el? vagy hogy van ez? remélem tudott elég olajat szívni a pumpa.
csak ovatosan fiam mert hamar keresztbe dobja magát a verda!
nálunk már olvad ez a genyó hó.
remélem egy darabig nem is lesz belöle még csak mutatóba se!
Na tegnap meg volt az olajcsere!10w40rol csereltem 20w50re..es lam ugy indul hidegen is ahogy kell neki..pici szivato es egy rugas!melegen meg csak ugy egy rugas:-)de hidegen megis fustol mint egy trabant..de csak mig be nem melegszik!ez mitol lehet?indul meg minden csak fustol...
elmentem egy karikara hoba,jegen kitaposott nyomvajukon at amik megvannak fagyva...hat 66kilos testsullyal egy 130kilos mocit megtartani amikor megindul a fagyos nyomvajun...nem egyszeru!
http://www.justgastanks.com/st..." target="_blank">ilyen kellene.....

csak hát ugye itt is vagy 65ezer
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata az xl 125 és a 200 as xl között?
mennyivel nyomatékosab a 6 sebességes 25-ös és az 5 sebességes 200 as?
Köszi szépen, várom a tapasztalatokat, érdemes e kicserélni a két blokkot,
hali
xl600r be tudnátok valami beleillö más motornak (gyorsaságinak )
a kerekeit ajánlani supermoto szettnek!?
nem tudom hogy milyen tipuséval a legegyszerübb próbálkozni.
Aszfalton én em megyek me nincs a gépnek papirja(horvátba kölcsön rendszámmal voltam)!Terepen nekem a tele tank 100km re elég!
anyagot próbáltad már?
Szia!
Innét leszedheted
http://www.manualedereparatie....
nekem 5 felett eszik aszfalton is 90-100 nál
light terep is 6 körüli
de volt már hogy 100km alatt kellett tartalékra tenni
Tavaly nyáron lent voltunk horvátba és levittem az xr t is,lent csak motoroztunk,nem használtuk az autót,8 liter benyával 200km t mentünk igaz nagyon lightosan!
ténérén nekem is 23-24 es volt
de a régi ténérének nem a tank alatt volt a légszűrő, aztán az jóval nagyobb volt

16-os tanknak is örülnék, akkor már elmenne 200km a jószág
A 250 xr en acerbis volt 16 liter
Lehet hogy a xt n is "csak" 24literes volt(má nem emlékszem)
xl600-hoz 18 literes van, de nagyon nem kompatibilis
itthon nincs is gond, de múltkor ötökké számolgatni kellett hogy merre menjünk ahol kút is van
Nemrég a Racing bazáron volt egy,csak nem tudom,hogy xl, vagy xr!
Nézd meg!Anno volt egy xt 600 tenerem 34 literes tankkal,(évente kellett tankolni )!
ha valahol találna valaki túratankot xr400hoz annak igen örülnék
acerbis honlapján találtam 22 literest de átszámítva kb 70ezer lenne
ennyit meg nem akarnék kiadni
papiros motornak is megvannak az előnyei
idén olyan helyeken jártam ahol még sosem, most már azt bánom nem kezdtem előbb
aztán kb évi 20 pénz a plusz
nem zavar hogy nincs papir meg a tobbi...de foloslegesen nem megyek be a faluba vele hajszolodni
Helló tudna nekem Honda xl 125-ös motorhoz műszaki rajzot küldeni?