Először is: Olcsó és töménytelen mennyiségben gazdag Boldog Új Évet Kívánok nektek.
Másodszor:Ini gyárit nem igen fogsz találni,nekem van egy fölösleges kipuff védőm meg egy gyári gallytörő.Viszont ajánlani tudom az xl kartervédőt.Tegnap is nagy hasznát vettem.
Megesik,hogy elesik
Szia!
Buék! Mindenkinek!
Csak speciálisan a 400 as blokkvédöje kell?
Mert ha esetleg alakitással probálkoznál van egy xl kartervédöm,
Ha kell lefényképezem,csak most qva hideg van igy kerestem egy képet,a lakatba meg kis gázolajat spriccelsz és már nyilik is!
Szia
reklamálni nem szoktak mert egyszer már beprobálkoztak,és finoman elmagyaráztam nekik,hogy hányas a kabát !azota nem lázadnak!mondjuk rendőrt már hivtak ráám! !az se tudott semmit tenni!a szomszéd és az én házam kozött van egy 100 métere hosszú szolgalmi út(a képen a sövény mögött) ott szoktam tesztelni a motorokat!
Az a fajta amit én mondok,nem jönne le.........nekem legalábbis nem jött le,de még egy karc se lett rajta,pedig kapott ágat, követ, sarat
Nálam még nem reklamáltak a szomszédok,pedig szoktam brummogtatni.....mondjuk a kertben nem motorozok
Én eddig bármilyen matricát tettem fel a tankra az az első nagyobb sarazásnál leszakadt! !Nemcsak az xr 4 el hanem a drz vel is igy jártam,ezért azóta nem is teszek fel matricát!amúgy is qrva drága !nem birtam ki ezért ma motoroztam a kertbe!a fü nem nagyon birta!meg a szomszédok se !BUÉK!
na akkor dominatoré annak pont nem néztem a szervizkönyvét jah nekem is indul könnyen meg megy is faszán vele megyek is délután kicsit kiszellőztetem a fejem a tegnapi buli után fél 7reértem haza
Köszi szépen ismerem őket,sőt rendeltem is már tőlük.
Én kifejezetten ezt a tankmatricát kerestem volna,mert nekem bejön,és nagyon jó minőségű is(az előző XR4 -men ilyen volt),soha nem lett semmi baja,amikor eldőltem.A gyári matrica meg olyan,hogy még az ágak is kiszakítják.
De ha nem lesz akkor a Parillás is jó lesz majd.
ajándék?
vettünk ott matricát láncot lánckereket meg mittudoménmit de semmit sem adtak pluszba
de vannak ott olyan hülye picsák hogy csak ámultam
az a vastag matrica fasza csak mindig felhólyagzik, hiába van perforálva
tank meg meglesz mert egyéb keresnivalóm is lenne a padláson
parilla.hu
minden évjárathoz beszerzik,és egyedit is készitethetsz.
de nagyon jo blackbirdesek is vannak.
hozzávetölegesen 1-2 nap alatt megkapod,és álltalában ajándékot is mellékelnek,ezenkivül szerintem az országban a legjobb minöséget a legjobb áron adják.
(nem reklám)
feladtam a tankfotózást
nem nyílik a lakat, kicsit kínlódtam öngyújtóval, de majd odafagyott a seggem a vaslétrához
jövő hét után jobb időket jósoltak, utána megküzdök vele, gondolom csak lefagyott mint a vindóz
Ahogy látom,nem gyári kézvédőd van.Nézd meg nem ér-e hozzá a markolatgumi szélénél,mert attól is szorulhat,és olajozd le valami sűrűbb olajjal a kormányt a gázkar alatt,hogy jobban csússzon.
Más,
Ugyanilyen tankmatricát keresek(a régebbi XR4-men ugyan
ilyen volt). Hol lehet ilyet kapni........már ha Te vetted rá.
Boldog új évet mindenkinek! Az enyémen is ilyen karbi van, ez egy Dominátor 650-né nekem jól megy vele,és könnyen indul,még azt nézd meg,hogy teljesen függőlegesen álljon a karbi.
Valahogy rám mindig vigyáz valaki ott fent.
Ahogy olvasom te is veszélyesen élsz,már ami a szomszédokat illeti.