Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a válaszokat.
te atti...ebbe kell váltoolaj?lehet most hülyének nézel de nem tudom
hat eppen ez az sajnos
csak a Pofa érdekelne...de remélem találok valahol!
hát ezt igy nehéz megmondani,mert ha valami más mocié dobátméröje megegyezne ezzel akkor se biztos hogy a fékbetét felfogatásának a tüskéje is passzol.
vagy ha komplettba gondolkodsz akkor a tengelyméret is gáz ,meg a távtartók is modosulnak.
egyébként autósboltok meg motorosboltok általában foglalkoznak ferodolozással is.ha tagadják,akkor nem akarják elvállalni,mert nincs rajta hasznuk,mert csak 1 db fék.
te Atesz!
Szted melyik motor fékpofája kompatibilis még az 500-éval?a 600é tuti de mi lehet még?
na jo de én ráértem há mondom a 21el megbirkozok..a 17" meg még ugy sincs itt az ráér
de igy bazze áll neki akinek 2 anyukája van!holnap megveszem az olajat bele meg a Bárdinál megkérdezem a féket hátha tudnak valamit okosba..rendelni azé nem akarom mert az 1-2hét mire ideér..ammeg sok
amugyis amit feszegetni kell az már halott dolog!
nőben se jó,nem hogy szerelésnél
nálam ez 2x igy ment.
gumi leszed,majd felrak és közben 12 lyuk a rekordom 2h:15s alatt
aztán azota :
kocsiba beee
ablakot leee
gumishoz beee
600-at leee.......gombol rajtam
és gondmentesen 0 lyukkal 8perc alatt otthon vagyok.
én azota nem idegeskedek ilyen rutinfeladattal
Gyerekek....hogy mekkora cumi a 21es felnire gumit rakni...de gyakoroltam mert ahogy tettem fel kiszurkáltam vagy 8 helyen...aztán szétszed megragaszt és ujra össze...a hátulját is szétszedtem,meglepödve eléggé egyben van a csapágy benne a fék az nullás meg rosszul emlékszem h a fékkulcs és a fékpofa között(ahol szétfesziti) kéne hogy legyen egy pici U alaku lemez távtarto gyanánt?
a 17"os gumit megprobáltam lepajszerolni de aztán ugy döntöttem h gumis kinlodjon pézér mint hogy én szpjak ingyen
hát nem tudom hogy megérné e postán neked mert a nemzetközi postázás drága.de ha te ugy gondolod,én elküldhetem
az is lényeges h el zár e rendesen az úszód a karbikban!
nincs e elgörbítgetve vagy valami..de a karbikat csak úgy tudod levenni ha leveszed a kipurendszert..
a fúvókákat meg valami olyan autósboltba nézd meg ahol régebbi autókhoz(lada,trabi..)alkatrészek vannak--ott tuti kell lennie 115-nek.
Hali! az én saját példám! bármit csináltam a túlfojón jött a benzin. Majd 1 napot kioldtam a karbival,mikorra rá jöttem ,hogy a búvár cső volt el repedve. hogy mitől nem értem?
Helo.Ojan bajom van a honda xl 600r emmel hogy kellene bele 2db 115ös fuvóka és nem találok sehol meg folyik a tulfojon a benzinem fojamatosan:S jo lenne ha valaki adni valami elérhetőséget ahol tudok venni fuvokát.
Szerbusztok! Én is keresnék 1 XL125 S KB/ 1974-1984/ jobb oldali oldal idomot, a kipu felőlit. előre is köszi! 06309790541 null
Hali nemtudtok honda xl125r aksi felöli idomot ?
Attis engem erdekelne a dolog csak az a gond hogy szlovakiaki vagyok
És azt esetleg megtudnád mondani hogy hol vehetek 115ös fuvokát vagy meik oldalrol rendelhetek mert a heji autosboltba ugy volt hogy hoznak de nem hoztak....
Majd nem állok meg és akkor nincs gond Vagy vetödök
nem tehetek rola hogy az elsö 2 kör után beleszerettem ebbe a mociba független attol milyen magas
indulás előtt legalább egy nappal szólok

de úgy gondolom pár lapot addig leszaggatunk a naptárról
amíg ülsz addig nem vicces
majd amikor tapogatózol a lábaddal talaj után (mert persze valami lyuk felett álltál meg) és szépen dőlsz oldalra.... na az lesz vicces
haver még a visszapillantót is lerúgta valahogy
Látom nem laksz tul messze!Arra felétek van 1-2 domb/hegy ahol lehet menni!
hali
én kicseréltem mert az enyémbe 125 és 132es volt idióta aki beletette mert az első 90km után majdnem megevett egy egész tank benyát aztán kicseréltem 115re amit a könyve is ír és mindjárt jobb lett a fogyasztás is..de nem változott a fordulatingadozás,ma rakom össze és kitömítek minden helyet h ne szívjon sehol falsot...bár nem hinném h az a baja..
Hali!
Valami finom csiszpapírt ráfogsz ilyen 2cm széles sík fadarabra és megcsiszolod,fontos h sík legyen h ne kerekítsd le a bordák élét mert csúnya lesz.
ugyanígy a szelepfedél betűit is megcsinálhatod..én is most újítom fel
De kva magasra nöttetek....Igaza van asszpnynak kva vicces lehetek 165magasan az XL500on