nem tudni igazán, eléggé függ az időjárástól
pl idén júniusban olyan vizek voltak mindenfelé hogy néha hiányzott volna egy vízibicikli
srác aki ismerős arra, úgy néz ki építkezni fog, szóval nagyon nem lehet előre tervezni, bár van másik csapat is akivel lehetne menni... de azok meg inkább túraendúrósok
mondjuk ott igen könnyen mennénk
Nagyon jól hangzik! A haverokkal akikkel együtt motorozunk(hárman,esetleg négyen),már beszéltük hogy el kéne menni Erdélybe,és pont ilyen 2-3 napos túrára gondoltunk mi is.
Jó lenne,majd meglátjuk mit hoz a sors. Mikorra tervezitek?
jövőre legalább egy erdélyi túrán részt veszek, nem jössz?
találtunk szállást 3500ft reggelivel, futóval vinnénk a motorokat
5-6 emberes létszámra gondoltunk ez 2 kocsi 2 futó, vagy 1 kocsi futóval és egy kisteher
belényesig mennénk, onnan már motorral a hegyekben
kaját, benzint viszünk, lehet előre gyűjteni
2-3 naposra tervezzük
szerintem 15-20 közötti zsetonból kijönnénk urasan
ha valakit érdekelne van egy uj D.I.D. sca-0412A sdh 5tag széles xl600r-xr600-ba valo vezérláncom,számlával dobozában.
15120ft volt,-én 8000ért eladnám.
én 180cm vagyok,és nem is azzal van gondom hogy nekem kényelmetlen vagy alacsony lenne de ha 10-15cm-vel magasabb lenne a vége, akkor is böven leérne a lábam és megoldodna egyrészt a csúf "lógós" kinézet és a hasmagasság se akasztana meg olyan hamar terepen
mert valjuk meg elég lapos valaga van
ezeket széles vigyorral néztem..... egy csomó ilyen "aktusom" volt már
pl fa tapír..... múltkor egymás után 2x ugyanúgy nekimentem ugyanannak a fának
az emelkedős eldobások..... ezek olyanok mint az a pillanat szex közben mikor tudja az ember, hogy innen már nincs visszaút, de azért még valamiben bízik.... de hiába.......
milyen magasak vagytok?
nekem pont jó az xl is meg az xr is és 190 vagyok
szeretem ha leér mindegyik talpam kényelmesen
így is nem egy domboldali eset volt amikor előbb ért le a hátam a földhöz mint a talpam
sőt amikor az xr-nek kíváncsiságból betekertem félig a rugófeszítőt szinte le sem ért a lábam, pedig a súlyom sem kevés.....
köszi!
jo megoldás bár én nem a lengéscsillapitot gondoltam megnyujtani hanem a felsö felfogatásnál 2 vaslappal lejjebb helyezni a csavarhelyet,uj furatot csinálni
Attis850502 lőttem pár képet a hátsó telóról. Sajna mobilos meg qurva hideg volt így ilyen kémfotós lett nem bontottam le az ülést. :) A lényeg azért látszik.
Az első gazdájának valamiért alacsony volt így nemes egyszerűséggel megtoldotta a felső részt pár cm-el a felső rögzítő szem alatt. Elég gányolós megoldás de elég masszívra lett heggelve nemigen láttam rajta deformálódást pedig kapott azóta már rendesen.
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy a képen bekarikázott "pöcök" mi célt szolgál vagy mit akaszt meg? Felújításon esett át a blokk de ez a "pöcök" ez ki volt törve belőle de most vissza lett ragasztva fémragasztóval. Szóval a lényeg az lenne hogy az fontos dolog az oda vagy elhanyagolható? Xl 600-ról van szó.
köszönöm a segítséget!
Kocsi van,futó ha kell van,úgyhogy a szállítás nem probléma.