Helótok! Valaki tudna segíteni? GOztam egy 600 xl, de nem indul cseréltem vezérláncot, feszítot, szelepeket. Valakinek van valami otlete az segítsen. Koszonom!
Még egyszer végignézve derült ki.hogy csak 3.50-nél zárták el a csapot,addig elfektetve folyt a benya rendesen a karbiból,ezért állították fel a vasat.
Még szerencse,hogy a tankon volt egy szellőztető szelep,különben a gyári szellőzőcsövön keresztül ott is jött volna benzin gazdagon........na úgy már nehezebb lett volna eloltani
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Ugyanezt néztem én is,én is inkább úgy csináltam volna
Szerencséjük hogy nem az erdő közepén történt,és volt homok dögivel.
Biztos szivárgott a benya............
figy
a tiéd is 84-es és ahhoz a könyve 112,115 és 120ast ír
az ami benne volt már kókányolás és értelmetlen...
nekem ami fúvóka volt a ts mz-ben az is jó lett volna az xl-be
a menet a lényeg meg h akkora legyen mint ami kell bele
Köszi Apa!
Akkor bizzunk benne hogy miután a postáspicsa ki masztizta magát a csomagokon hemperegve a raktárban sikerült neki az elküldendök közé bedobni a gumit!És akkor talán holnapra itt is van!
Én meg megrendeltem a féket az is itt van szerdára..kajtatok egy gumist aki lecseréli nekem aztán kellö zsirzás után összerakom!és akkor márcsak egy gázbovdent kell ekecsülnöm a mostani helyett mert igen szörös..azt meg nem szeressük!
Biztonság kedvéért vettem EPOXI-t hátha az uszomon a pillanatragaszto csak egy pár pillanatig ragasztott....ha ujra elsülyed akkor epoxit adok neki azzal nem bánik el a benya!aztán indulhat a csapatás van még dolog de ügyködöm ezerrel..elsökerék fain megvan minden!
Szoval lassan összeáll...még a festésen gondolkodom h mi legyen..de sztem semmi extrát nem kap...ha esek akkor legalább könnyü legyen javitani
Márpedig erre minden esélyem megvan
csá mindenkinek!
fiam ,elküldtem ma a cuccodat.!
a megbeszéltek szerint 3000et fogsz fizetni.
röhej volt mert 2 papirt töltöttem ki a postán mert a sexinéni azon
erösködött hogy az 1650ftos postadijat beledobja a fizetendöhöz.
én meg ott vitáztam vele hogy te 3000et fizess,ugy kalkulálja a dolgot,de csak a tökömet stirölte a melegitögatyámba,nekem meg izzott a fejem,mert a szembe ülö postáspicsa meg öt nézte hogy mit néz!
azt meg nem értette hogy mit pofázok neki!
Üdv! Van egy 250es Banditom patent állapot nem rizsálok mellé zörej füst mentes blokk képeket rakok fel magukért beszélnek 2012ig műszaki! Érdekelne engem egy XL/XR csere elsősorban rendszámos... ha valakit esetleg érdekel a dolog írjon! riesen@freemail.hu képek még az adatlapomon...
Tevedtem a bardit illetoen...megsem tudjak beszerezni,vagyis be tudjak de kethetes hataridore.a Láng viszont. 2nap alatt meghozza! megrendeltem a fekbetetet 5160ft ert.....no comment
Sztem jónak kell lennie mert a menet vagy akkora vagy sokkal nagyobb,de sztem M6-os van a fúvókán is meg azon is amit találtál amire azt írták h mz-be való...(ha jól emlékszem),ha nem vagy benne biztos akkor vidd el azt mintának ami benne van..de én azt mondom h jónak kell lennie.
mekkorák vannak benne most?
mennyibe kerülnek a fúvókák?
Mi lett ezen cserélve? Csak a futómű?
Hol találtad a képeket?
Még szerencse,hogy a tankon volt egy szellőztető szelep,különben a gyári szellőzőcsövön keresztül ott is jött volna benzin gazdagon........na úgy már nehezebb lett volna eloltani
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Szerencséjük hogy nem az erdő közepén történt,és volt homok dögivel.
Biztos szivárgott a benya............
de mifenétől tud kigyulladni?
http://youtu.be/pzJ3JqZYRL8 ON FIRE[/L]
kicsi de nagyon faca, teljesen leizzad az ember mire felteszi.....
lefelé nagyon könnyen lejön
a tiéd is 84-es és ahhoz a könyve 112,115 és 120ast ír
az ami benne volt már kókányolás és értelmetlen...
nekem ami fúvóka volt a ts mz-ben az is jó lett volna az xl-be
a menet a lényeg meg h akkora legyen mint ami kell bele
Akkor bizzunk benne hogy miután a postáspicsa ki masztizta magát a csomagokon hemperegve a raktárban sikerült neki az elküldendök közé bedobni a gumit!És akkor talán holnapra itt is van!
Én meg megrendeltem a féket az is itt van szerdára..kajtatok egy gumist aki lecseréli nekem aztán kellö zsirzás után összerakom!és akkor márcsak egy gázbovdent kell ekecsülnöm a mostani helyett mert igen szörös..azt meg nem szeressük!
Biztonság kedvéért vettem EPOXI-t hátha az uszomon a pillanatragaszto csak egy pár pillanatig ragasztott....ha ujra elsülyed akkor epoxit adok neki azzal nem bánik el a benya!aztán indulhat a csapatás van még dolog de ügyködöm ezerrel..elsökerék fain megvan minden!
Szoval lassan összeáll...még a festésen gondolkodom h mi legyen..de sztem semmi extrát nem kap...ha esek akkor legalább könnyü legyen javitani
Márpedig erre minden esélyem megvan
fiam ,elküldtem ma a cuccodat.!
a megbeszéltek szerint 3000et fogsz fizetni.
röhej volt mert 2 papirt töltöttem ki a postán mert a sexinéni azon
erösködött hogy az 1650ftos postadijat beledobja a fizetendöhöz.
én meg ott vitáztam vele hogy te 3000et fizess,ugy kalkulálja a dolgot,de csak a tökömet stirölte a melegitögatyámba,nekem meg izzott a fejem,mert a szembe ülö postáspicsa meg öt nézte hogy mit néz!
azt meg nem értette hogy mit pofázok neki!
http://robogotuning.hu/spd/451...
ez számomra hihetetlen
valahol van egy xl fúvókám, ha otthon leszek megkeresem
dellortohoz 700 ft volt a fúvóka etz-hez meg 100alatt van
mekkorák vannak benne most?
mennyibe kerülnek a fúvókák?
Küldök két képet,itt szinte mindent megtalálsz,a tipus év beirásával,
megad mindent,
Szia