Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet vagy 20 db az országban, szóval nem lesz egyszerű eset
Szevasztok valaki nem bont véletlen klr 600at.Szabadon futóra lenne szükségem.
doyt, fb-n jelölj be ha kell valami Vágner Milán néven vagyok fenn
Sziasztok!
XR400-ba kellene hátsó kerék és érdekelne hogy van e más Honda típus aminek ugyanaz a kerékagy része mint az XR400-nak.
Jelenleg még nem találtam bontott kereket hozzá ami kimondottan bele való ezért gondoltam hátha jó másik típusé és legfeljebb beküllőztetem.
haver nemrég cserélte le a wr450est egy exc 450-re
most már bánja......
szerinte a huskym izmosabb mint az exc
én lusta voltam próbálni
Az még tavaly volt.Amúgy kezdem úgy érezni,hogy tényleg jó motor ez a ktm még a végén veszek is egyet
nem szoktam nézni a dakart, amióta nem dakar......
múltkor láttam azt a kis részt amikor kigyulladt a honda
Már rég kiesett Megy mint az ökör csak semmi esze,pedig szerintem a Hondák erősebbek mint a Ktm csak még mindig nincs egy jó pilótájuk.
mi történt?
ez a barreda egész jól szokott menni
A hondások idén is hozzák a formájukat a dakaron Nem ér a bőrük 1 ft-ot se
MILÁNXL600, légyszives valami elérhetőséget, megtudnál adni? :) FB E-mail vagy valami ? :D
Hello.
Nekem van 2db gyári.
Sziasztok!Érdekelne XR400-ba való felni,lehet sérült is, az agy része lenne fontos a perem nem.Hátsó kerékről van szó.Lehet másik típus is csak passzoljon az XR-be.
Helló amíg kinem szakadt a spirál müködött faszáúl szóval 1 spirál biztosan kell hozzá és müködik :D
Heló, a törött kilóméteróra érdekelne, ha megvan még, persze ha a kisebb esztétikai hibákon kívül működik :D
Hello!
Tourmax (kormány)csapággyal van valakinek tapasztalata? Milyen minőségű? Beszerelhető?
Sziasztok
Keresnék XR650R - et. ha valaki tud eladót jelezzen . A neten szétnéztem már , de alig van eladó.
Ha valakinek van a közelemben ilyen motorja , " Szolnok és környéke " szívesen megnézném , mert még élőben pont ezt a típust nem láttam még.
Szisztok. Dominàtora keressek kipufogo dobot ami nincs szétvàgva.év1993
Rendben, köszönöm a választ!
Rajta vagyok a projekten ma esedékes:D
Ne itt pózerkodjál Töki hanem rakd be a vázba a blokkot aztán röffentsük be
olyan amitől kissé ideges lesz a jószág ;) hsr 42
Na az milyen karburátor? Mikuni TM?
Hsr :)
Ez is le van festve feketére, de persze nem áll meg rajta, a táska ledörzsöli.
Segítenék szívesen, de ugye nincs egy sablon, méret stb. A sajátomra tavasszal csináltam és menet közben találtam ki hogy legyen.
Mondjuk lehetne egy alapot csinálni, de felfogatáshoz már motor kell. Párszor rá kell próbálni mire véglegesre összejön.