Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, illetve a véleményetekre lennék kíváncsi. Az utcai motorom (cbr 600 rr) mellé szeretnék vásárolni egy endúrót (természetesen hondát). Elsősorban erdei poroszkálásra, endúrózgatásra, de valamennyit azért utcán is lenne használva. Amiket nézegettem xl250r Baja, xr 250, xr 400. Ti melyiket preferálnátok és miért, illetve egyéb ötleteket, véleményeket is szívesen veszek. Ja és 170cm magas vagyok. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdvözlettel: Richtseidt Gábor - RichiRR
nem érted a lényegét
az alapcél a természetvédelemnél az hogy legyen x terület ahol még kb jól elvannak az állatok-növények azért hogy egyrészt a gyerekeink is lássanak még vadon élő állatot meg legen már némi erdő-mező
persze most jön a nép a vadászokkal erdészekkel stb, de ha ezek is jól működnének evvel sem lenne hiba de mivel emberek vannak mindenhol sosem lesz tökéletes semmi
a motorosokkal meg azért (még ha senki sem ismeri be) rengeteg baj van terepen-aszfalton mindenhol
nekem kb mindig volt valamiféle motorom, de akkor is idegesít amikor a "crossos hülyegyerekek" vinnyogtatják napszám a berregőiket a környékünkön
akkor hogy idegesítheti azokat akik nem is kedvelik a motort
mert sosem avval van baj aki végigmegy egy földúton, hanem akik életvitel szerűen széttaposnak mindent plusz a zajterhelés egyéb környezetszennyező cselekmények
és igen itt is lehet avval érvelni hogy az erdész-vadász is eldobálja a cigarettacsikket meg a féldecis üvegeket meg kihordják a köcsögök az erdőbe a szemetet és nem a motoros az aki a legtöbbet árt, de valamit ki kell találni ami egységesen alkalmazható
én úgy gondolom az lenne a megoldás hogy ki lennének jelölve azok az utak amik szabadon járhatóak, meg lenne határozva mikor melyik területen és mikor-meddig folyik vadászat-erdőszeti tevékenység és ezt a neten elérhetővé tenni
csak sajna ebbe szarik mindenki, egyrészt mert ez munka volna másrészt meg tuti lenne olyan ember aki már csak azért se arra menne
szóval marad a tiltás és a szopás mert a végén az lesz itt is mint a világ nyugatabbi felén hogy nincs már mód a földutas tevékenységekre max gyalog és már az is egyre kevesebb helyen
Sziasztok!
A hétvége folyamán Honda tulajdonossá váltam!
XR400-at vettem,nagyon tetszik!
Érdekelne hozzá supermoto szett,ha valakinek van eladó kérem jelezzen.
Itt már minden fokozottan védett csak azt nem tudom miért a motorosoktól védik ezeket a putris erdőket.Amúgy megérteném ,ha lenne az országba valami komoly erdő vagy valami különlegesen szép táj,de jártam sok fele itt az országba,de meg kell,hogy mondjam az egész egy picsafüst az erdők mérete zsebkendőnyi a hegyeink még az 1000 métert se érik el,kivéve a kékest de az is csak 14 méterrel haladja meg
A honda xl 200 dugattyúja és szelepei megegzenek a XR 200aséval?
Üdv SZ.M.
Természetesen érdekel,írj facebookon és akkor megbeszéljük.
Előre is köszi!
az alapcél a természetvédelemnél az hogy legyen x terület ahol még kb jól elvannak az állatok-növények azért hogy egyrészt a gyerekeink is lássanak még vadon élő állatot meg legen már némi erdő-mező
persze most jön a nép a vadászokkal erdészekkel stb, de ha ezek is jól működnének evvel sem lenne hiba de mivel emberek vannak mindenhol sosem lesz tökéletes semmi
a motorosokkal meg azért (még ha senki sem ismeri be) rengeteg baj van terepen-aszfalton mindenhol
nekem kb mindig volt valamiféle motorom, de akkor is idegesít amikor a "crossos hülyegyerekek" vinnyogtatják napszám a berregőiket a környékünkön
akkor hogy idegesítheti azokat akik nem is kedvelik a motort
mert sosem avval van baj aki végigmegy egy földúton, hanem akik életvitel szerűen széttaposnak mindent plusz a zajterhelés egyéb környezetszennyező cselekmények
és igen itt is lehet avval érvelni hogy az erdész-vadász is eldobálja a cigarettacsikket meg a féldecis üvegeket meg kihordják a köcsögök az erdőbe a szemetet és nem a motoros az aki a legtöbbet árt, de valamit ki kell találni ami egységesen alkalmazható
én úgy gondolom az lenne a megoldás hogy ki lennének jelölve azok az utak amik szabadon járhatóak, meg lenne határozva mikor melyik területen és mikor-meddig folyik vadászat-erdőszeti tevékenység és ezt a neten elérhetővé tenni
csak sajna ebbe szarik mindenki, egyrészt mert ez munka volna másrészt meg tuti lenne olyan ember aki már csak azért se arra menne
szóval marad a tiltás és a szopás mert a végén az lesz itt is mint a világ nyugatabbi felén hogy nincs már mód a földutas tevékenységekre max gyalog és már az is egyre kevesebb helyen
A hétvége folyamán Honda tulajdonossá váltam!
XR400-at vettem,nagyon tetszik!
Érdekelne hozzá supermoto szett,ha valakinek van eladó kérem jelezzen.
környékünkön is van pár ilyen és kb egyformán néznek ki
Tegnap jót motoroztunk a Börzsönyben (Csóványos)
amúgy most jut eszembe nekem meg nem gyári fejidom volt....