Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

140 hőfok vége?
a ténérén néha az olajhűtő is sistereg ha ráköpök aztán mégsem engedem a gázt vissza
Arra jó,hogy idegesítsd magad mikor 140 fokon kiakad már az óra és te még mindig csak forgatod a gépet a dagonyába
amúgy ez mire jó?
motorozáskor nézegeted mindig, aztán amikor elér egy hőfokot akkor mondod a csapatnak: bocs gyerekek, most meg kell állni negyed órát mert túlhevült az olaj
Tessék itt találsz neked valót.
20x1,5 menettel kellene ha le lehetne venni lehetne csinálni másik adaptert
Gondolom xr4-hez
Nem lehet szétszedni.Milyen motorhoz kéne neked?
Köszi,ha más nincs akkor megrendelem innen.
menetes részt le lehet venni róla?
nem lehetetlen, de tuti nem ennyi volt
de ilyen szivacs valami volt az alján, ami rajta volt annak meg nem volt szivacsos része
holnap este megmondom a tutit
amúgy lehet kapni is csak nem emlékszem hol vettem, mert a törött helyett én vettem egy újat
de olyan régen volt hogy nem emlékszem rá
Nekem az már édes mindegy csak a lámpa legyen meg
ha meglesz a lámpabúra akár el is tudom szállíttatni neki pár közvetítővel
Persze,hogy áttudnád venni Kecskeméten,csak a postás adná a kezedbe egy kis dobozkába Viszont itt Pesten személyesen is áttudod venni
Nagyon hálás lennék Talán mág a Yamahádat is besorolnám a motorok közé a hangszerek helyett Műszakira kéne a kawára mert gyárilag azon is ilyen van.
Kkméten át tudom venni?
volt egy de sehol sem találom pedig kb mindent feltúrtam
igaz az a része törött ahol a csavar átment(lefelé van 2 cső szerű valami az van kitörve) de egy nagyobb fejű csavar még megfogná
holnap lesz egy kisebb garázs(rend) átalakítás hátha meglesz
Nem maradt egy olyan hátsó lámpád mint ami a képen az xr 4 en van?
Úgy emlékszem,hogy a menet 30mm x 2,5mm a pálca hossza úgy 15 cm.
Milyen hosszú a pálca menete hányas?
Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban:
Megkérdezed 18.-án hogy megvan-e a blokk,válaszolnak rá hogy nincsen...majd megkérdezed ma is hogy megvan-e.

Te ilyen helyi hülye lehetsz....
még megvan a blokk?
már nagyon régen nincs