Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !Mennyi lenne az ára?
Szia.Mennyi lenne az ára ?Lehet érdekelne...Köszi
Szia. Hozd el kb 1 óra....:)
kb annyi csak hogy hengert le venni én elviszem megcsináltatni és utánna össze rakni kb ennyi :D
Hali,mi kéne neked,illetve miről van szó?
Sziasztok! Nógrád megyében keresek valami motor Szerelő szakit aki tud valamit írjon légyszi hátha van valaki
Üdv! XR600R hez keresek oldalidom rögzítő cuccokat. A képen látható csavarzárat és a hozzá tartozó alátétet:
Kosziii!
Hat sajnos nem
az hogy szabvány nem jelenti hogy olcsó is;)
a huskyhoz az első kerékcsapágy 12 ezer ft az skf nél
legyél nyugodt nem szabvány méretek sem főtengely sem vezérműtengely meg se próbálj trükközni velük kiegyensúlyozó Termék száma: 91005MK4701 2db vezérműtengely: Product Number: 91003KF0008 1db Product Number: 91002MN1671 1db Főtengely:Product Number: 91001MN1671 1db Product Number: 91001MK2003 1db egyszatyor pénzel lehet besétálni a hondához a cikkszámokkal:)
Igen tudom koszi...de jo par szabvany
Cseresek lettek volna..osszekeszitettem oket de sehol nem talalom.koszonom a segitseged
hát ha elkeverted valahova az zsebbe nyúlós lesz mert nem szabvány méretek...csak cikkszámokat tudok rá méreteket nem szólj ha kell
Segitseeeeg!
90 -es evj xr 600 -amatvujitom.
A fotengely,vezermutengely es a kiegyenlito tengely csapagyainak meretei kellenenek.osszeraktam egy helyre oket.csak elkevertem valahova.nagyon megkoszonnem ha segitenetek.
Csak műszakira nem vihetem oda cross gumival és ha aszfalton szeretnék menni 2 személlyel akkor megint csak nem jó cross gumi.Ezért szeretnék e09 et mert az igazából se útra se terepre nem tökéletes de még használható.
ezt az e09-et el kellene már felejteni
18-asban már van rendes gumi is
18 és 21 es enduró gumit keresek.Leginkább Mitas e09 érdekelne de hozzá hasonlót is megnéznék.
Üdv mindenkinek !
Eladó számomra felesleges XR 600 hátsó féknyereg !
Arra felétek nincs szükség gps re ismerem a környéket mint a tenyerem
Jónak néz ki! Használd majd erre is!
Na meg van az új gps tavaszra,hogy el ne tévedjek
2 ezer forint a kettő :)
hátsó lábtartókért mit kérsz ?
Ha valakit érdekelnek ezek az apróságok az szóljon meguntam hogy jobbra balra pakolgatom őket