legyél nyugodt nem szabvány méretek sem főtengely sem vezérműtengely meg se próbálj trükközni velük kiegyensúlyozó Termék száma: 91005MK4701 2db vezérműtengely: Product Number: 91003KF0008 1db Product Number: 91002MN1671 1db Főtengely:Product Number: 91001MN1671 1db Product Number: 91001MK2003 1db egyszatyor pénzel lehet besétálni a hondához a cikkszámokkal:)
Segitseeeeg!
90 -es evj xr 600 -amatvujitom.
A fotengely,vezermutengely es a kiegyenlito tengely csapagyainak meretei kellenenek.osszeraktam egy helyre oket.csak elkevertem valahova.nagyon megkoszonnem ha segitenetek.
Csak műszakira nem vihetem oda cross gumival és ha aszfalton szeretnék menni 2 személlyel akkor megint csak nem jó cross gumi.Ezért szeretnék e09 et mert az igazából se útra se terepre nem tökéletes de még használható.
a huskyhoz az első kerékcsapágy 12 ezer ft az skf nél
Cseresek lettek volna..osszekeszitettem oket de sehol nem talalom.koszonom a segitseged
90 -es evj xr 600 -amatvujitom.
A fotengely,vezermutengely es a kiegyenlito tengely csapagyainak meretei kellenenek.osszeraktam egy helyre oket.csak elkevertem valahova.nagyon megkoszonnem ha segitenetek.
18-asban már van rendes gumi is
Eladó számomra felesleges XR 600 hátsó féknyereg !