Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó honda nx,xl,xr kuplung lamella(kopó)jó állapotba 2,95 mm es vastagsággal bőven a service limit felett.Postával együtt 10.000 ft
Eladó egy FMF Jet kit XR650L-hez és egy Dynojet kit NX650-hez.
18000Ft/db
ki tudja azt
néha olyan pici kis apróságokon múlik a dolog
mert azért nem kell elfelejteni hogy igen megterhelő a menet, szóval akár 1% plusz kényelem is sokat számít a sokadik napon
Nem a motorral van a baj,hanem azzal,hogy idiótákat ültetnek rá akik esnek kelnek és teljesen leamortizálják a motort.
Kár érte, nem olyan rossz az a crf, csak valahogy a gyár felöl nem jön olyan vehemensen a támogatás,tényleg mintha nem érdekelné őket :/
nyugi, majd jövőre is fogja
szerintem szarnak bele a japók, megvan nekik a pénz az aszfaltos gépekből aztán a többi csak olyan hogy azért van hogy legyen valami
A honda idén is bizonyította,hogy semmi keresnivalója nincs a dakaron
ha van akkor inkább ez, nekem a motort egyben, vázszámot, és a km órát mindig fotózzák
pedig barátságos a hely volt amikor e-betű nélküli gumival is átcsusszant a vizsgán
Van egy Honda xr 650l órám,de nincs kedvem fel preparálni és azért gondoltam hátha jó lenne egy digitális kerékpár óra is
Köszi!
12 évig ébren......... nem semmi
amúgy már én is bánom hogy eladtam......csak jobb lett volna venni egy quadot aztán kicserélni a blokkot
én feltennék valami hasonlót: http://www.jofogas.hu/baranya/Yamaha_DT_125_10_V_Motorbol_bontott_Kilometer_ora_es_visszajelzok_41146699.htm
még az is lehet valahogy a meghajtást össze lehetne hozni
műszakira mindenképp ilyesmi kell, felírják a km óra állást, egy kis villanymotorral meg mindig arrébb hajtod pár km vagy szétszedve megpörgeted
Sziasztok.Rendszámos XR400-ast szeretnék venni.Bontatlan,kifogástalan állapotút.Az utolsó fél évben egy volt hirdetve,de egy nap alatt elvitték.2004-ben vettem egy vadi újat,de én idióta eladtam.Azóta nem tudok aludni.Kérlek segítsetek találnom egyet.
Nagyon köszönöm előre is.
nem tudom mennyire megfelelő
tegyél rá inkább egy akármilyen órát az sem baj ha nincs bekötve
Igazábol főleg műszakira kéne.
ha a pulzusmérő nem kell egy 5ösért megveszem :)
a velo sorozat nem túl drága, nézd meg őket boltban hátha megtetszik
itt van pár felhasználói teszt olvasgass: http://www.testbike.hu/velemen...
Köszi,de 20 at nem akarok rá szánni.
nekem volt gagyi aztán vagy szétesett vagy ha rásütött a nap fekete lett a kijelző
utána egy cateye kütyüt vettem aztán az jó volt
én azt javasolnám hogy ezeket a párezer forintos órákat felejtsd el motoron
ráadásul amilyen vékonyka kis szar vezetékük van egyból tönkremegy, én tettem egy reed csövet meg 1mm sodrott kábelt a gyári vezeték helyett oda volt fbs-el ragasztva a féknyeregre és a tárcsán volt a mágnes
nekem ilyen van: http://www.hajtany.hu/arlista....

amúgy a gagyik is mértek 100 fölött.....
Hali!
Ini tudnál ajánlani valami olyan bicikli km órát ami mér 100 km/h felett is és nem túl drága?Motorra kéne.
nem is láttam még ilyet.....csak 400ast
Ini!

Mi a véleményed a TRX 700XX-ről?
van ott xl is ugyanannyi....csak azok már a trágyadomb alatt vannak
ezért jó az xt, abból hegyek vannak mindenfelé az xl is elég gyakori de valamiért sokkal több xt van a trágyadomb mellé letámasztva mint xl
Nekem os úgy tünnik