Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyelezhetted volna jobban is had lássák a hondások,hogy a zöldségesek mennyivel jobb verseny endgyúrót gyártanak.
Nincs mit!Amúgy mi volt a baja az előző hengerfejnek?
Ma már mentek is egy kisebb karikát a géppel, végre egy év után fülig ért a tulaj szája
Köszi szépen
és pl a 162-höz milyen alapjárati fúvóka való?.. vagy ez a két szám kombináció gondolom lényeges hogy melyikhez melyik kell?...... és ezek utána a levegő csavart is tekerni kell?... ha igen merre, és milyen mértékbe?.
Sziasztok! 2002-es Xr650r - hez keresek enduro kerékszettet! Akinek esetleg hánykódik otthon kérem jelezzen!
Előre is köszönöm!
Generátor nincs valakinek eladó?PD05-ös az XL-em de a PD04-esé is jó mert egyforma a blokk alapjuk.Le van égve de olyan szinten hogy a 6!voltos helyzetjelző is félerővel ég,nemhogy még a 12voltos H4-es égő...
A kábelkötegem nincs szétvagdosva vannak himbáim is szép állapotba de csak egyben adnám el.Kábelköteg és a 4 himba + hozzá adom a komplett szelepfedelet meg a két kézvédő 30.000 ft egyben.
nekem is sokat evett, ha pörgetve volt simán beverte a 7 litert még aszfalton is
a hegyen meg néha 4 literrel is beérte
Az már kész..... egy nyitott Higashi van rajta..:)... azért kérdeztem így mert most nagyobb van benne talán 172-es... de szerintem sokat eszik.....azt hiitem sokkal kisebb a gyárija..
a főfúvóka 162
egy fúvókacserétől nem fog ám jobban menni ha összehozol egy rendesebb kipufogórendszert, hozzáállítjátok akkor esetleg egy kicsit jobb lesz
pl nekem van egy 180as főfúvóka, szűkítő nélküli gyári véggel sem ment annyival jobban hogy észre lehessen venni
Amit akarnek cserélni a közel jövőben kábel köteg mert gyujtasresze az jó. De világítás es többi nem szét lett vagdosba.
Szelephimba egy szivó es kipuf mert kezdi elfele nyalni.
Jah es egy szelephimba kupak iilletve kézvédő es egy fék kar mert az allitójánál eltört.
xr 400-mik a gyári alapjárati, és főfúvóka méretek,..2002-es gép...és mennyivel érdemes nagyobbat tenni bele, ugy hogy érezhető legyen vele, de ne egyen sokkal többet a gyárinál?.... melyik az a számpárosítás?.....
XR 400-be milyen a legtanácsosabb olaj,.. hogy finomabb legyen a váltó.?... amugy vegyes használatú motor, utca is, terep is,.. lassú 1-2-3-ba...és jobban csapatás 3-4-5-be.... vegyesen...
lazítottam a bowdenen, vagyis tekertem be az állító csavaron.... most a bowbenkülsőnek minimum fél cm játéka van a helyén... szerintem mintha jobb lenne így lefelé...de mintha mostmeg rosszabb lenne..nem veszi olyan finoman.....de nekem soknak tünik ez a holtjáték a karon.... na még tesztelem..kicsit......
Eladó vee rubber cross gumi 120/90-17 es domi kerékkel együtt 250 km-t futott a gumi kb 2 hónapja vettem újonnan 17.000 ft ért.Kerékkel,lánckerékkel,belső gumival együtt 20.000ft az ára ha kell valakinek 06203498275
Esetleg ha valakit érdekel Dominator 500 alk.
Nem nekem kellene,hanem kollégámnak.Nekem van 2 is...:-)
Majd szólok neki.Köszi
Irány árban 25 lenne az ára.Még benne van a motorba,igaz már menni nem lehet a motorral de lenyomkodva a hátulját megtudod nézni,hogy jó e vagy nem.Gondolod csörögj rám 20.ker be van a motor megtudod nézni.Aztán ha tetszik megegyezünk. 06203498275
Szia!Mennyit kérsz a rugóstagért?
Hát igen, egy fakezes megoldás az öröklétre a hondának
Ebből tartja fent magát de nem fizetek neki többet ha nem muszály .Ígyis örökéletű a moci, a Honda (kép a fiammal, motorörökös )
Ne hülyéskedj már az a tipli egy gyári alkatrész Azért rakja bele a honda,hogy leszűkítse az olaj járatot és ne kapjon sok olajat,de így is elmegy 100.000km-t a blokk. Most,hogy kivetted az örökké valóságig fog menni a blokk de ez már nem üzlet a hondának mert így nem fogy az alkatrész
Kiszedtem a blokkot és a kuplung- meg a generátorxeknit leszedtem és vagy fél óráig cyak ráztam a blokkot benzinnel mosva.szép tiszta lett.utána a vázat is kimostam a barátommal,és akkor derült ki még az is hogy miért "nem jó az olajpumpa" hát azért mert a vázba menő csőben fatipli volt(képen látható)
Hát tudod Mocis nehéz nekem a moci és könnyítek rajta ahol tudok
Igen bontásra került.Nagy részét már lefoglalta vagy már el is vitte a Mocis kollega,de mi kellene neked?Esetleg tudok ajánlani egy jó állapotú Africa Twin hátsó rugós tagot vagy vagy a komplet első futóművet kerékkel vadonat új gumival,28 as kormánnyal,Nissin 6 dugattyús féknyereggel,320 as tárcsával.Vagy konkrétan mi érdekelne téged?