Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom. Vevő oldalról sokat nem . Nem akarok hülyeséget irni, de kb 1500at.
van nekem egy még xl 600rol gyári mit adnál érte?
Az autodekoé kellene a kézi még eredeti.Az alsót vki hekkelte
Papíros motor?Utcán van inkább használva?Mert ott sokat kibír a vezlánc viszont a terepen az állandó gázrángatástól lerövidül az élettartama.
Köszi szépen. 20 ezer van az órában. Gyakorlatilag szelep és vezérműlánc csörgés mentes egyelőre.
Először csak hidegen el kezd zörögni és melegen elhallgat akkor még nincs gond de érdemes cserélni,ha már melegen is zörög akkor azonnal cserélni kell.
kézi vagy auto? dekóé?
Hello!
XR650 vezérműlánc csereperiódusa érdekelne. A manual-ban csak megnövekedett zaj esetére ír cserét egyéb infót nem találtam.
Érdemes bizonyos km után cserélni?
Elfekvőben akart lenni bocsi.
Sziasztok! Valaki tudja az xl 600r dekompresszor bowdenjének a számát? Az alsfekvőben esetleg. Vagy honnan tudnám beszerezni?
http://www.cmsnl.com/honda-nx6...
Kb 6500 FT ha jó helyen rendeled....
Szevasztok!
Nincs valakinek elfekvőben az a bizonyos fehér műanyag fogaskerék?Amint látni,hogy sajna kiette a közepét...
Te már csak tudod Többnyire lapjával használod a motort
Az xr4 gyári karbi sem olyan gáz
Még fekve is üzemel
Csak kb lehetetlen találni
Inkább tegyél rá valami vákumos karbit mint amilyen a drz 400 on van Mikuni Bst 36
azt tartsd meg hátha van arra felé támadó kóbor:) arra a célra tökéletes bevált a karbi ? nem füstöl gázra?
Szia. XR600-as gyári karbim van eladó. Nem tudom az jó-e a 400-ra.
Van bizony,az egyiknek 75 mm a löket hossza a másiknak 80 mm.A berugósé rövidebb oldalra ahol a gyújtásforgórész van.
Helló xl-esek, lenne egy kérdésem, van-e külömbség az xl 600-as öninditós főtengelye, és a kick starter-os főtengelye között?
Sziasztok! Honda Xr400-hoz keresnék jó állapotú karburátort! korrekt áron! Köszönöm!
És akkor még finoman fejezted ki magad.
Hűha de meg változott it a diiizááájn :D
konkrétan nem tudom kinek mi és mikor mire válaszol nem értem néhány mondat előzményét
Mekkora egy sz@rkupac lett ez az új fórum