Igen lehetséges.Nekem a 650 dominátoromba volt stage 1 es tengely és ott a megadott szelephézag méret 0.15 szívó és 0.20 kipufogó volt a gyári 0.10 és 0.12 helyett.
Üdv. XR400-as motoromba hotcams stage1-es vezérműtengely van. Lehetséges hogy ennél a vezérműtengelynél nem a gyári 0.10 és 0.12-es szelephézagot kell beállítani hanem 0.13 és 0.15. Egy angol oldalon láttam, és gondoltam megkérdezem hátha van valakinek ilyen.
Gyári xr,mert nekem 650 l em van.annak ugyan azok a távtartoi nem?csak azért akarok egyet mert nem akarok mindig gumit cseréltetni,hanem csak kompletten a kereket attól függően,hogy éppen milyen uton használnám a gépet.de ha lenne egy email cimed megírnám a pontos paramétereket.kösz
Szisztok!Xr 600 hoz véletlenül 18as tárcsa fèkes hátso kereke nincs valakinek elado?féktárcsa ès lánckerék nem kell.nekem van viszont egy 17-es dominator hátsóm illetve egy 18as suzuki hátsóm eladó.Ennek az agy mérete megegyezik a hondáéval.csak a féktárcsa mérete nagyobb 2 centivel!
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy XR400-at!
A hétvége folyamán cseréltem benne olajat és egy igen lelombozó dolgot vettem észre.
A leeresztő csavarnál megrepedhetett a blokk és bekenték ilyen gyurmás jellegű fém ragasztóval! De mivel csak az után vettem észre, hogy már visszaraktam a csavart így lett ezen a ragasztó anyagon egy hajszál repedés ahol szépen lassan könnyezik az olaj! Eléggé elkeseredtem és nem tudom mi tévő legyek. Ragasszam meg én is? Vagy lehet ezt hegeszteni? Vagy másik blokkfelet kéne hozzá vennem?
max a kutyám agresszív, de az is csak bizonyos számú pigmentszázalák felett
mondjuk mostanában 2x is beengedte a postást, amit nagyon furcsállok mert eddig mindig majd lerágta a kerítést amikor megjelent
érdekel valakit egy szett első progresszív rugó?
promoto(wilbers) gyártmány 2 idényt ment kb 5ezer km
hossz: 635mm
külső átm: 35mm
belső átm: 25mm
rugó vastagság: 5mm
lx600 lm/rm kompatibilis a doboza szerint de lehet máshoz is
kibebaszott jó anyag, teljesen más lesz utána az eleje, a finom rezgéseket teljesen elnyeli anélkül hogy a nagyobb berugózásokkor fekeményedne hirtelen
új ára nálunk 35 ezer, én 20-ért adom
Valaki tudna küldeni egy 700-as Transalp szerszámkészletéről képet? És az érdekelne még, hogy a gyertyakulcsnak mennyi a belső kulcsnyílása.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Azért szeretnék egy mérő órát mert kb 1 hónapja valamiért elment az olajzásom és elég nagy kár keletkezett, és megnyugtatná a kis lelkemet egy kicsit ha látnám egy órán hogy mekkora az olajnyomás :D
A hétvége folyamán cseréltem benne olajat és egy igen lelombozó dolgot vettem észre.
A leeresztő csavarnál megrepedhetett a blokk és bekenték ilyen gyurmás jellegű fém ragasztóval! De mivel csak az után vettem észre, hogy már visszaraktam a csavart így lett ezen a ragasztó anyagon egy hajszál repedés ahol szépen lassan könnyezik az olaj! Eléggé elkeseredtem és nem tudom mi tévő legyek. Ragasszam meg én is? Vagy lehet ezt hegeszteni? Vagy másik blokkfelet kéne hozzá vennem?
mondjuk mostanában 2x is beengedte a postást, amit nagyon furcsállok mert eddig mindig majd lerágta a kerítést amikor megjelent
promoto(wilbers) gyártmány 2 idényt ment kb 5ezer km
hossz: 635mm
külső átm: 35mm
belső átm: 25mm
rugó vastagság: 5mm
lx600 lm/rm kompatibilis a doboza szerint de lehet máshoz is
kibebaszott jó anyag, teljesen más lesz utána az eleje, a finom rezgéseket teljesen elnyeli anélkül hogy a nagyobb berugózásokkor fekeményedne hirtelen
új ára nálunk 35 ezer, én 20-ért adom
Valaki tudna küldeni egy 700-as Transalp szerszámkészletéről képet? És az érdekelne még, hogy a gyertyakulcsnak mennyi a belső kulcsnyílása.
Segítségeteket előre is köszönöm!