Hello segitségeteket kérném. Lenne egy Xl 200 asom. És az lenne a kérdésem h valaki le tudná irni hogy hogy kell vezérlést âlitani ralyt? Ara gondolok h a vez tengekyen levö jel nek hol és hogy kell àlnia? Iletve a fötengely?
Szerintem is ez a verzió lesz csak sajnálom azt a nagy Garmint amit a domin használtam mert annak nagy volt a képernyője és könnyű volt vele navigálni,de abba 6 AA elem kellene ami sajnos nem is bír sokat talán pár órát.
hát én a gps miatt tuti nem baszakodnék az akkuval
az etrex kibír kb egy napot a tölthető ceruza akkukkal a csx kicsit nagyobb kijelző az lehet csak 7-8 órát bír
na de be a zsebbe egy pótakku szettet és tuti bírja hajnaltól késő estig
pl az eneloop elég lassan sül ki azt lehet tárolni hónapokig nem kell félni hogy kimerül állásában
mert én jártam úgy hogy vittem a gps-t aztán gyenge volt az akku, és a pótakku is beokádott annyira ritkán használtam, az eneloop meg 2 év alatt volt töltve 3-4x
Ok!Köszi!Tehát akkor kivitelezhető a dolog,még átrágom mi legyen mert igazából csak a gps miatt kéne az akksi.Aztán lehet az lesz,hogy veszek inkább egy másik gps-t egy garmin gpsmap 60csx-et és az elketyeg 2 ceruza elemmel is elég sokáig úgy tudom.
gondolom abban is egy 3 fázisú fesszab van, csak nincs egyenirányítva
szóval kell egy másik fesszab ami egyenirányít is, mert a mostani után kötnél egy diódahidat jó eséllyel nem lenne meg a 14 volt töltőfeszültség
ettől olcsóbban tudok neked ilyen zárt akkut(más forma kicsit nagyobb kapacitás), akár kettőt is
ha érdekel mailban elküldöm
Azon gondolkodom,hogy kéne raknom egy ilyen akksit a motorba,csak azt nem tudom a töltését,hogy lehetne megoldani mert gyárilag csak a világításnak van kihozva vezeték.Arról meg lehetne oldani a töltését,úgy hogy a motornak ne legyen gondja?Honda xr 650r nél raktak már be akksit csak nem tudom miképp kötötték be
az etrex kibír kb egy napot a tölthető ceruza akkukkal a csx kicsit nagyobb kijelző az lehet csak 7-8 órát bír
na de be a zsebbe egy pótakku szettet és tuti bírja hajnaltól késő estig
pl az eneloop elég lassan sül ki azt lehet tárolni hónapokig nem kell félni hogy kimerül állásában
mert én jártam úgy hogy vittem a gps-t aztán gyenge volt az akku, és a pótakku is beokádott annyira ritkán használtam, az eneloop meg 2 év alatt volt töltve 3-4x
szóval kell egy másik fesszab ami egyenirányít is, mert a mostani után kötnél egy diódahidat jó eséllyel nem lenne meg a 14 volt töltőfeszültség
ettől olcsóbban tudok neked ilyen zárt akkut(más forma kicsit nagyobb kapacitás), akár kettőt is
ha érdekel mailban elküldöm
szerintem téged a tanár sokat verhetet kiskorodban énekórán a hangvillával ezért maradt meg benned ez a nagy trauma