Régen én is vidéken laktam,süket nem sok volt de hülye az rengeteg Egy családi háznál bérlem a garázst és nem akarom,hogy a szomszédok köpködjenek a tulajra azért mert reggel 9 kor túráztatom a vasat.
Nincs baj a narancsal Jó gépeket csinál csupán csak jelzésnek szántam,hogy azért mert már nincs Honda attól még maradt a Japán motor még ha az éppen egy zöldség is de legalább nem egy szintetizátor gyártó cég motorja Rögtönöztem egy kis videót is. http://youtu.be/tRS0ie_1QU0
Igen rugó,szelepek,szimeringekkel együtt.Grátiszként becsiszolom a szelepeket és összerakom.Nekem az már régóta nincs meg mert az csak a gyári veztengelyhez kell az automata deko hoz.Ebbe pedig Stage 1 es tuning veztengely volt amin nincs dekompresszor.
Szóval akkor adod hozzá a kompletten a szelepeket is(rugók+szimeringek) ?
Kell. Pár nap után hívlak(fizetés megérkezésekor azonnal kereslek, és megadom a címet ahova küldheted)
Apropó. Addig had kérdezzem meg, hogy volt benne valahol, legalábbis arra én nem emlékszem, mert nem én szedtem ki belőle, volt 1 kis méretű rugó(mint egy golyós tollban található) és egy rá illeszkedő valami kupak szerűség(hasonló, mint a golyóstoll nyomogatója.
Itt vannak a képek bocs a késésért.Jól látható a képeken is,hogy nincs megrepedve és a veztengely ahol felfekszik nincs szétkopva.A szelepszár szimeringek is még szinte újak kb 500 km van bennük.2 hónapja lettek berakva.A rugók is járnak hozzá csak a képek miatt szedtem szét.
Jó lesz ez majd figyeld csak Igaz,hogy nem Honda de legalább Made in Japan és nem répa színű öszteriches motor Tetszik,hogy baszott könnyű,szerintem érzésre könnyebb mint az xr 650r teljesítmény adatok szerint gyengébb valamivel de majd meglátjuk,hogy muzsikál
Nyugdíjba küldtem az öreg Hondát elfáradt már szegény.Egy kis vér frissítés gyanánt egy Kawasaki Klx 650r lett az utódja,ami vadabb és és könnyebb és ami lényeges,hogy van papírja.
holnap reggel fent lesz a kép róla ha tetszik akkor erre az email címre: hardamstaff@gmail.com ird meg a posta címet vagy ha pesten jársz átadhatom személyesen is.
gátrepedt hengerfej jó lehet bármire is?
mert ha nem, akkor kidobom a kukába
van mellé egy kicsit egérrágott vezérműtengely is
ja és az ember ismét megy csütörtökön
Nem is próbáltam alkudozni, ez nem fér még bele akkor