Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szerintetek érdemes külön dugattyút venni a féknyeregbe, vagy egyszerűbb egy bontott féknyereg? Nagyvasnál a két db 18.000 Ft, feltéve, hogy jó a Dominatoré+ felújító készlet. Nekem XL 600 R-be kéne. Valami műanyag utólagos akármi volt benne.

Köszi előre is.
Komplett szelepekkel és vez.tengellyel, vagy sima hengerfej csak?
A hengerfej nagyon jó állapotban van nincs kikopva a közepe ahol felfekszik a vezérműtengely az ára 30.000 ft Van henger is dugóval de a henger az már fúrásra érett.
Sziasztok! Honda XL 350R-hez keresek blokkot egyben vagy bontva!Vagy akár komplett motort egyben! Ha valaki tud esetleg segíteni kérem írjon. köszönöm
Esetleg henger dugóval ha csak így tudod komplett megszerezni, de a jelenlegi henger dugó talán még használható.
Lehet,hogy tudok neked egy szép állapotú domi hengerfejet csak még kérdés,hogy eladó-e lesz.Más domi blokk alkatrész esetleg még kellene?Itt a számom aztán megtudjuk beszélni is 0620 3498275
Hello!
Ha 1 karbis az xr hengerfej akkor jó, az xl semmiképp!
DOminator 650-hez jó lehet az XR vagy XL hengerfej? Dominator hengerfejet sehol nem találok. 94es a motor.
mit akartok mindig evvel a pörgéssel kínlódni?
a ténéré 3 ezres fordulaton simán tol akkorát hogy átszakítja a hoover gátat, úgy hogy előtte 30 km távot megy a 50 méteres vízben
pörgetni ott a husky simán kiforogja a 10 ezret

amúgy a ténéré eleje tényleg puha volt, de a progresszív rugószett sokat segített
Yamaha!? Nekem annyira nem jön be a Ténéré mert nem olyan pörgős mint a többi, vagyis olyan hosszú löketű mint egy ikarus. Tehát ha azt a hangot szeretném hallani megtehetem minden nap meló közben a traktoron is, meg a 3aj baszott nehéz a yamaháknak általában túl puha a teleszkópja. Xl-em is van az pörgősebb de nekem mégse jön be! Én a Kawasakira esküszök, abból is a 2T-re. Szerintem egy jó KX-nél nincs jobb!
idén nem sokat mentem vele, még 4 ezer se jött össze
évi 300 méterrel biztos elzörög még annyit az öreg jamada:D
nem a véletlen műve, hanem a sóherságé
amúgy ez a 3aj blokk kb az öröklétre lett megtervezve, csak utána a 660 jött mert az nagyobb
és az már a városi nép hoki endúrója lett (17es kerék, papír légszűrő stb)
ahogy én használom tuti elmenne 50 ezret blokkbontás nélkül
40-50.000 az ja Álom világba élsz Hiába akarod bizonygatni a zongorád megbízhatóságát akkor is a Hondának az rfvc blokkjait gyártották a legtovább talán még ma is adnak ki vele motort Nem véletlen....
nekem meg van egy olyan faca yamahám hogy nem kell szerelni
jósolok neki még 40-50 ezer futást különösebb ráfordítás nélkül
Van 4 jó állapotú xr 600/nx 650 szelephimba eladó,ha valakit komolyabban érdekel teszek fel róla képet.A 4 darab ára postával együtt 25.000 ft
Eladó pár xl 600 tömítés. Képen látható. És 4db új szelepszár szimering .
Érdeklődni emailban. blsjela@freemail.hu Csak egyben. 7000+posta.
Itt a számom! 06307449720
gondoltam láttam is a hirdetésed egyszer ....Én is ott laktam ha gondolod jelölj be facen (Bálint Barnabás) tudok segíteni ha karbitcserész stb...
Bács megye Császártöltés
merre felé laksz?
Dobj egy tell számot lécci!
A közponi telót én szétszedtem mert elgyengült, amikor összeraktam túl sok olaj ment bele, azt kibukta most már nem folyik. Árat mondj te, mennyit adnál érte? Nem vagyok tisztába mennyiért mennek az ilyenek én 2T bolon vagyok
Központi telló milyen állapotba van? Mennyit kérsz érte?
Fejér megye, Magyaralmás!