Sajnos nemtudok itt a küzelbe müanyag hegesztőt :/ és az is baj, hogy a műanyag fogaskerék is elkopott ami hajta és kb a hegesztés + fogas csere egy komplett ára lenne..
Hali!
Sajnos eltörtem az xr400as motoromon a km meghajtó csigát.
Érdekelne, hol tudnék venni komplett meghajtó részt, vagy esetleg házat és hozzá fogaskereket?
Köszönöm.
Hello! Lenne egy olyan problémám, hogy tegnap be rúgtam a motoromat és a berúgó kar nem megy vissza a helyére! len marad mi lehet a baj ? berúgónál a rugó eltört és nem húzza vissza ? Honda XR400 (1999) Köszönöm!
Hello!
Szerintem csak egy mérés adja meg majd a pontos olajnyomást neked. És akkor kiderül kell-e olajpumpa. Meg fogod találni a manualban a mérési pontot és akkor már csak egy műszer kell. Meg van adva milyen fordulatszámhoz milyen olajnyomás tartozik. Nem hiszem, hogy lenne olaj a blokkban, mert szárazkarteres olajzású az is.
- Hogy lehet azt kideríteni hogy van-e elég olajnyomás? Ha rendesen meleg lesz az olajhűtő a lámpa alatt akkor az azt jelenti hogy jó az olajnyomás? Vagy az magába még nem jelenti azt?
- Valami olyat is olvastam a szervízkönyvbe hogy a kuplung oldalon az olajszűrő alatt ugye van a 2 olajcső kivezetése az olajhűtőhöz, alatta van valami olaj ellenőrző kis csavar. Ha jól olvastam pár perc járatás után ha felállt az olajnyomás és beállít az olajszint akkor ott lehet ellenőrizni az olajszintet a blokkba. Jól olvastam?
Sajnos nem tudom hogy mitől nem kaphatott olajzást. Egyszer csak fogta magát és megszorult a motor. Olaj szinten volt. Olajpumpát szétszedtem megmértem a szervízkönyv alapján és nem volt az se kopott. Eddig dugulást se találtam.
Persze,hogy érezhető a különbség nyomatékosabb lesz tőle a motor,viszont a hajtókart is jobban terheli.A prox a gyárival megegyező értékkel adja dugót azért nincs érték,de eddig a tapasztalataim alapján a wössner-t tudom neked leginkább ajánlani.Elárulod mitől nem kapott olajzást a motorod?
Hova szaladnak már el az árak? Papír nélküli hátul dobfékes őskori leletért 400.000 felett elkérni