Sziasztok!
nincs valakinek elfekvőben eladó domi karbija... Szívok rendesen a gyárival az XR600-on. Gondoltam mivel mindenki ezt ajánlja rápróbálok. Ha valakinek lenne eladó, ne tartsa magában. Bács-Kiskun előnyben... :)
Sziasztok!
Valakinek van erről a gumiról tapasztalata, ill. mit tudnátok ajánlani nem off Road motorozásra ebben az árfekvésben? Használt gumit nem szeretnék venni.
120/90-17 E08 TL Mitas Endurogumi
Üdv emberek! Eladóvá vált 91-es Honda XL20R-em. Hibái: Első sárvédő törött, szelepszárszimeringek cserések, nekem se időm se kedvem javítgatni úgyhogy eladom! A mmotoron nagyobb dakar tank van! Egyben vagy kérésre bontom, blokk csak egyben eladó, olasz papírjai megvannak. Ha érdekel írj! Legjobbakat!
ez is csak azt jelenti hogy milyen jó motor volt, mert nem kellett szétszedni
amúgy ha nincs automata deko az csak jó dolog ezek a röpsúlyos taknyok képesek leböffenni alacsony fordulaton
ami azért egy hosszabb meredekebb feljárón nem olyan jó dolog
én nem tudok semmi adatot, csak egyszer megmértük a haver gépét
evvel a 9 bárral simán indult mínuszokban is jó akkuval
sima gumis végű rányomós cucc volt, lehet egy betekerőssel meglett volna akár 9.2 is
nem tudom milyen dekompresszor van az önindítós xl-ben lehet a domié másabb
Az xl adata nem számottevő mivel a domiba van autódekó ezáltal alapból kevesebb a végsűrittés.Tudomásom szerint 12 bar körül van a dominak a gyári megadott kompresszió,viszont 7 bar alatt már illő kidobni belőle a dugót.Én így tudom
Nah holnap akkor cserelek neki egy hatsó fogaskereket(47) meg egy kuplung lamellakat meg ha tudok rá méretek a kompresszióra is és meglátom javul e vagy sem.. köszönöm a segitséget!
Tudom hogy nagy ez az át tétel neki, de nekem ezzel az a gondom hogy erezhetően belustult a motor. Elötte nem volt gond ment vele szépen de most valami nincs rendbe ... arra is gondoltam hogy a fék betapadt a sártól de kitisztitottam kintebb nyitottam rajta de akkor se javult meg...
15/41 Az még közútra is túl hosszú nem hogy terepre A gyári áttétel közútra 15/45.Én 15/50 el használom terepen ezzel is megy végre 140 et.Ne csodálkozz,hogy a szántóföldön belassul
Sziasztok.
Olyan gonddal fordulnék hozzátok , hogy (nx650) az utobbi időben el lustult. Friss szántás megfogja ki pörgetem es le esik majdnem hogy alapjaratra hol ott gornia kellene ki a Földet :D köves uton is sokaig kell húzatni 2felfele ... A többiek 4-5mennek ott én. 2at huzatom. Az at tételem 15-41 tudom nagy az at tétele de ezelőtt hagytam ott mndenkit meg ment mint a disznó... Karburatort levegő szűrőt gyertyát cseréltem de nem javult meg.
Ti mit tudtok hozzá szólni?
Alapjárat gáz reakció jó. Nem durrog stb. Szóval ezt már nem értem...
Sziasztok! Jobb oldali lábtartóhoz (Honda XL 600r) eredeti csavar van valakinek elfekvőben? Esetleg tudtok valami jó csavarboltot ahol lehet ilyet kapni, vagy rendelni is lehet?
Köszi előre is.
Na az van hogy ami benne van az egy honda transp telo ugyan akkora mint az xr 600 teloja de ezen nincs gaztartaly a gyarija legalabb 3 cm el kissebb azzal volt max 10 centi a sarvedo es a gumi teteje kozott terheles nelkul na mar most ha a transalp teloval ossze rakom akkor erem el a modositasok nelkuli legmagasabb hasmagassagot ami meg mindig keves mert egy leengedett emelore is ugymell ra emelni es igy ha ra ulsz olyan mint ha a motor hanyatt akarna esni mikor a kutya csont modositva volt akkor abszolut egeseges volt a fejcso szog es a motor tartasa se volt csopperes es meg kenyelmesnek is lehetett mondani
Az RMG 600 teló rövidebb 2 cm kb mint a sima berúgós XL 600R Most fejből pontos méretet nem tudok neked adni
.. de az tuti fix hogy az RMG teló rövidebb
Itt volt el törve,de nem sokkal magasabb ...
Ez az én bajom.Igen valami el de kérdés hogy mi én csak a vázra tudok tippelni mivel a himba rendszer is egyezik az xr méreteivel,jól is van összerakva,ugyhogy én magam sem értem hogy mi.
De mikor le volt faragva a kutyacsontból egyből volt olyan magas mint egy xr.
Én egyedül a vázra tudok tippelni hogy ott nem stimmel valami...
Nekem van 1 domi karbim.
Részletekkel e-mailban keress...