Nem tudom ez miben különbözik de nekem ugyan úgy 520-as a láncom meg keskenyített.Rendeltem hozzá patent szemet és nem volt jó rá.Pedig minden stimmelt. Most egy bringa boltba vehető átlagos 520-as patentszem van rajta.Próbáld meg te is azzal..hátha. Vagy ha merész vagy mi kombájnoknál csak nitteljük :D
Nézegettem a dugattyúkat és láttam hogy van a Wössner aminél 12,5:1 a kompresszió akkor van 2 fajta wiseco 11:1 emelt kompressziós és wiseco 10:1 kompressziós. Ugye van még a Prox, annál nem találtam kompresszió értéket.
A kérdés az lenne ez igazából mi is? Miben nyilvánul meg? Teljesítménybe érezhetőek a különbségek? Élettartamban vannak különbségek? A Gyári kompresszió értéke mennyi?
Sziasztok!
Ehhez a lánchoz keresek patentszemet. A Nagyvasnál nem tudnak segíteni, azt mondták már nem gyártják és nem tudják melyik lenne jó hozzá. Ha tudnátok valamilyen forrást, hogy honnan tudnék szerezni, akkor ne tartsátok magatokban. Köszönöm.
Sajnos a hétvégén az olajzás megszűnése miatt megállt a motorom. (XR400) Most egy nagy generált kell majd csinálni rajta. Érdeklődnék ismer-e valaki olyan oldalt ahol jó áron lehet tömítés szettet kapni hozzá?
Szia! Ha találsz tedd fel az elérhetőségét légyszives!
Hasonló problémával küzdtem én is! Valami barbár bekente a tömi helyét vlm. takonnyal,el se kell mondanom idővel a benya feloldotta azt ment a karbiba mindenhova. Vagy 5x szedtem már szét takarítani de még mindig kerül elő abbol a takonyból... http://www.cmsnl.com/honda-xl6...
Itt megtalálod amit keresel.. Canadába,illetve az USA-ba találtam pár kereskedőt de a szállítási költségek miatt ezek borsos árra jönnek ki.
Én miután a HONDA Dream. tól már segítséget nem kaptam... (haggyá má régi motor ..vegyé máshol..) Kínomba besétáltam : http://www.itbkft.hu/kapcsolat
És vettem MBR 70 2mm-es Gumizsinórt 1fm186 Ft.. azt belehajtottam ,méretrevág, pillanatragasztóval zártam. 1 szezont hiba nélkül elfutott.. Persze ez is gánykodás szerintem úgy hogy ha fellelsz épkézláb beszerzési forrást légyszives ne tarzsd vissza.
Üdv sofa
Hol érdemes motor alkatrészeket vásárolni egy 1982-es Honda XL 125-höz?
Csörög a motor és úgy gondolom, hogy a vezérlést kell kicserélni.
Nektek esetleg van saját tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Ekkorra tervezem a klasszikus Dual Sport motorok és motorosok találkozóját.
Akinek volna ilyesmi a garázs hátuljában vagy esetleg legelöl és van kedve megismerkedni másokkal is akik rejtegetnek még ilyen régi "dombelhárítókat",azok jelezzék felém a részvételi szándékukat!
A helyszín egyelőre pontosan nem ismert.Magyarország az 100%!És annak is a közép vidéke.Mindenki aki részt szeretne venni az eseményen az utolsó két héten belül meg fogja kapni a koordinátákat hogy hol kell keresnie a többi őrültet:)
Éppen ezért kérem az előzetes jelentkezést!
tenere4ever.gmail.com
70 2758857
Sztív
Kérem csak azok jelentkezzenek akik ezt elfogadják ,továbbá 25 évet betölti a motorkerékpárjuk 2016 ban.
Nem létszámra megyek hanem minőségre!
sajna nincs ilyen ismerős, van 1-2 aki kocsikat hoz de ő nem szarozik motorral, bár azt mondta ha nagyon kell hoz de annyiért mint a kocsit, szóval abban az árkategóriában amit kintről hoznék nem érné meg
várok....
vannnak terveim motor nélkül is
Sziasztok.sokszor olvasom ezt a fórumot ès csak azèrt mert ugyanebben a cipőben járok mint ini.Már 2hónapja eladtam a motorom ès nem találok helyette olyat ami nem csillagászati áron eladó..Már kezdek kètsègbe esni hogy szezon kezdèsre nem lessz motorom...Durva árak vannak 25-30 èves motorokkal 300 ezreznek...
Ini! Próbálj meg keresni olyanokat, akik hoznak be külföldről motorokat. Ha szerencséd van,hoznak olyat ami neked kell!!
Sajna az ismerőseim már nem hordanak motorokat be....
csak mostmár ott is az okmányiroda félébe kell menni a papírokért vagyis már nincs papír hanem le lehet tölteni, szóval kicsit meg van bonyolítva
nem jegyeztem meg pontosan a dolgot
de ha felbaszódok akkor veszek egy hasonló fost: http://www.jofogas.hu/komarom_esztergom/Cagiva_T4_350_enduro_csere_is_43733958.htm?first=1
aztán haza sem hozom erdélyből letámasztom a szálláson a ganérakás mellé és ott el lesz magában....
2 év alatt visszajön az ára csak abból hogy nem kell futót cipelni..... utána meg mehet a szakadékba
Nem kell oda olasz nyelv tudás.Az olaszok olyanok mint a cigányok kiabálnak meg mutogatnak elmutogatod neki mit akarsz megérti azt a mocskos spagetti zabáló féreg
gondoltam rá, aki viszi neked a mézet annak a kocsijába elférne vagy 6 db is
ennyiért megérné, csak az már kicsit túlér a kereten, meg az olasz tudásom egy nagy nulla
nézegettem a dr350es motorokat is
öreg ember hoki motor pont fasza párosítás
olaszba 1000-1100 euróért gyári festés full patent kimézet
itt málunk 400-500 ezer és se nem patent se nem jó
mondjuk az 500 ezres már szinte költségnemtes lenne........szinte
az a baj hogy olaszból szarabb behozni már aztán a kamionosok nem hoznak be
múltkor beszéltem egyel azt mondja az aljára meg ahova épp fért spaniferrel felkötözte és hozta
de most már a yard is baszakodik erősen meg a papírmeló is szar
Itt az országba csak bontatlan blokkos motort szabad venni mert amikor bele nyúlnak akkor ott aztán még akár hegesztett főtengely hajtókar is előfordulhat
az a helyzet hogy ennyiért nem fogok venni
akkor inkább idén pecázni járok, 12 ezer az engedély robogóval is el tudok menni, és inni is
erdélybe meg kiviszem a biciklim, feltolom a hegyre viszek pár sört aztán elleszek ott is, amúgy is a hegy az igazi kedvenc nem a szopás
ha meg nagyon hiányzik a motorozás veszek egy 600as transalpot(azok még kb épeszű árban vannak) és avval is el tudok menni az erdélyi földutakon
bár annyira nem fog szerintem hiányozni
amúgy május felé tuti olcsóbb lesz minden, be lesz szarva mindeki hogy a nyakán marad a cucc és adja olcsóbban
múltkor néztem egy drz-t megkímélt gyári állapot kihasználatlanság miatt
megnézem az embert a fészen aztán ilyen másfél métereket száll az ugrató után
gondolom már kezdett a bele kilógni visszatette a gyári idomokat és ment a piacra jó drágán
hát a faszomat.....
Hááát megmondom őszintén nem irigyellek,mert aki most akar motort venni jobb ha rászokik a Sanax-ra,mert az nélkül tuti idegösszeroppanást kap a piaci áraktól
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...