Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csapágyboltból szoktam megvenni az O gyűrűket.
Sziasztok! Korábban kérdeztem már, hogy cserélt-e már valaki vezérműlánc feszítő tengelyen lévő tömítést? Ez egy gumigyűrű lenne amiből egy nagyon jó minőségűt ajánlottatok. Nos az eredmény hogy a Hondánál úgy leráztak ahogy kell, hogy a PD03 náluk már nem szerepel csak a történelem könyvekben :-) Vettem 10800-ért egy készletet amiben reménykedem, hogy ez a gyűrű benne van. Egyéb ötlet valakinek?
Sziasztok.

Honda XR400-ra keresnék komplett berúgókart, vagy az aljára menetes részt amit a berúgótengelyre kell rögizteni.
komplett honda xl 600 berugos
mid van? konkrétan?
Volna igény honda xl 600 alkatrészekre?
azt nem igen értem hogy valaki segitséget kér amit aztán leszar majd ujra megkérdezi mi a gond:) lofaszt keresgélek én akárkinek is már ...
Csà. Nekem is nx van. Kb 5-6 liter
Sziasztok.
Kíváncsi lennék arra hogy kinek mennyit fogyaszt a motorja
Nekem nx650 van es Szerintetek normális fogyasztás az ha kb 60kmren megzabalt kb 10litert nagyjából 15liter volt benne es mar csak az oldalán a tanknak van benya kb 5ltert vegyesen használtam és néha húztam kövérebb gázt. Am 1-3ig hasznaltam a sebességet mivel sáros csúszós fekete föld volt az út java.
hengerfejed és szelepeid vannak?stb?
erdélyben is volt olyan csúszós terep mint ha szappanozott csigákon mentünk volna
2 nap alatt elfogyott 5 liter benzin ebből egy legalább ki lett folyatva a földre annyit volt az oldalán
volt hogy satu első-hátsófék mindkét lábam a földön aztán csak belecsúsztam az út széli vízelvezető árokba
bepróbáltuk pár helyen a Apuseni Enduro Trophy nyomvonalát de több esetben is visszafordultunk pedig nem is a profi nyomot néztük
Milyen dugó?írhatnál róla részletesebben ide: hardamstaff@gmail.com
Azt is írd meg légyszíves,hogy a többi cucc milyen árban lenne?
A gumi nagyon faszán viselkedett a sárba 100% ig elégedett vagyok vele.Pedig nem is volt leengedve 0,5 bar rra mert nincs most bent vakszelep így kb 1,8 bar volt benne ami sárra rengeteg de így is jól fogott.
Itt van pár kép a túráról
A balaton megkerülése volt a cél de a felázott agyagos talaj meg a rengeteg sör miatt ami elfogyott útközben úgy döntöttünk,hogy nem érdemes neki vágni.Igy hát a mecsek környékén mentünk egy nagyobb kört.
battobalint@gmail.com címre jöhet köszi
Szia!
Nekem azt hiszem van holnap megnézem, küldj egy címet amire küldhetek képeket
üdv! xr600 ra keresek vàltókart, első lânckerèk takarót, esetleg mèg lâbtartót (kókànyolt, törött nem igazàn èrdekel)
tűszelep? Nagy vastól rendelhető 1000 párszáz forint
Sziasztok.
Van egy olyan problémám az nx650 motorommal hogy a karbi túl. Sok anyagot enged be es besokal a gép. Oldalt a pillangó szelep tengelyénél csepeg is. Karbit már kitakarítottam azt hittem hogy az úszó akadt fel de nem illetve mostanában egyre sűrűbb jön ez elő neki. Szerintetek mi lehet a gond vele?
Érdekelne a tengely, dugó?
Elado kulon
drz400@citromail.hu
Csáó!
csak a dob nem lesz eladó?
veztengely? lánc? szelepek?