Sziasztok! Korábban kérdeztem már, hogy cserélt-e már valaki vezérműlánc feszítő tengelyen lévő tömítést? Ez egy gumigyűrű lenne amiből egy nagyon jó minőségűt ajánlottatok. Nos az eredmény hogy a Hondánál úgy leráztak ahogy kell, hogy a PD03 náluk már nem szerepel csak a történelem könyvekben :-) Vettem 10800-ért egy készletet amiben reménykedem, hogy ez a gyűrű benne van. Egyéb ötlet valakinek?
Sziasztok.
Kíváncsi lennék arra hogy kinek mennyit fogyaszt a motorja
Nekem nx650 van es Szerintetek normális fogyasztás az ha kb 60kmren megzabalt kb 10litert nagyjából 15liter volt benne es mar csak az oldalán a tanknak van benya kb 5ltert vegyesen használtam és néha húztam kövérebb gázt. Am 1-3ig hasznaltam a sebességet mivel sáros csúszós fekete föld volt az út java.
erdélyben is volt olyan csúszós terep mint ha szappanozott csigákon mentünk volna
2 nap alatt elfogyott 5 liter benzin ebből egy legalább ki lett folyatva a földre annyit volt az oldalán
volt hogy satu első-hátsófék mindkét lábam a földön aztán csak belecsúsztam az út széli vízelvezető árokba
bepróbáltuk pár helyen a Apuseni Enduro Trophy nyomvonalát de több esetben is visszafordultunk pedig nem is a profi nyomot néztük
A gumi nagyon faszán viselkedett a sárba 100% ig elégedett vagyok vele.Pedig nem is volt leengedve 0,5 bar rra mert nincs most bent vakszelep így kb 1,8 bar volt benne ami sárra rengeteg de így is jól fogott.
A balaton megkerülése volt a cél de a felázott agyagos talaj meg a rengeteg sör miatt ami elfogyott útközben úgy döntöttünk,hogy nem érdemes neki vágni.Igy hát a mecsek környékén mentünk egy nagyobb kört.
Sziasztok.
Van egy olyan problémám az nx650 motorommal hogy a karbi túl. Sok anyagot enged be es besokal a gép. Oldalt a pillangó szelep tengelyénél csepeg is. Karbit már kitakarítottam azt hittem hogy az úszó akadt fel de nem illetve mostanában egyre sűrűbb jön ez elő neki. Szerintetek mi lehet a gond vele?
Honda XR400-ra keresnék komplett berúgókart, vagy az aljára menetes részt amit a berúgótengelyre kell rögizteni.
Kíváncsi lennék arra hogy kinek mennyit fogyaszt a motorja
Nekem nx650 van es Szerintetek normális fogyasztás az ha kb 60kmren megzabalt kb 10litert nagyjából 15liter volt benne es mar csak az oldalán a tanknak van benya kb 5ltert vegyesen használtam és néha húztam kövérebb gázt. Am 1-3ig hasznaltam a sebességet mivel sáros csúszós fekete föld volt az út java.
2 nap alatt elfogyott 5 liter benzin ebből egy legalább ki lett folyatva a földre annyit volt az oldalán
volt hogy satu első-hátsófék mindkét lábam a földön aztán csak belecsúsztam az út széli vízelvezető árokba
bepróbáltuk pár helyen a Apuseni Enduro Trophy nyomvonalát de több esetben is visszafordultunk pedig nem is a profi nyomot néztük
Azt is írd meg légyszíves,hogy a többi cucc milyen árban lenne?
Nekem azt hiszem van holnap megnézem, küldj egy címet amire küldhetek képeket
Van egy olyan problémám az nx650 motorommal hogy a karbi túl. Sok anyagot enged be es besokal a gép. Oldalt a pillangó szelep tengelyénél csepeg is. Karbit már kitakarítottam azt hittem hogy az úszó akadt fel de nem illetve mostanában egyre sűrűbb jön ez elő neki. Szerintetek mi lehet a gond vele?
drz400@citromail.hu
csak a dob nem lesz eladó?