Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt valami nagyon el van baszva mert az enyém akkor nem ült így ha le volt ültetve 5 centit
Illetve a gumi érne a dobomba :D
Ini!
Nincs más problémám vele,viszont ha egy nagyobb gödörbe megyek a dobom bele érne a dobomba.
Amit kiraktam képet,itt törött el a kutyacsont,de a gyári kutyacsontal,maximum 8 centivel magasabb amit ha jobban megnézel kurva kevés terepre! :)
Valami a lengővillán lehet alakítva,mert mint kiderült egy Honda xl rmg teló van benne ami akkora méretre mint az xr-é!
A gyári telójánál 5 centivel hosszabb.
Eladó mivel kb nem használom semmire sem
Idén mentem vele 4 napot
670 Re van meghirdetve amiben van egy 30 ezres garis akku csikabá által telófelújítás és újszerű gumik + lánc szett
Ja és van rajta egy termosztátos hűtőventilátor
Forgalmi szerint 13 kw
Hali Ini!
Nem tervezed eladni a husky-t,ha igen mennyiért? (azt csak halkan teszem hozzá nem én vagyok a vevő csak segítek keresni az ismerősömnek)
Baszki én pont 190 vagyok és teljesen jó volt a motor.
Lehet nem is akarsz ilyennel motorozni
Volt hogy ilyen 1500 km túrákat csináltam meg 3 nap alatt vele
:)
Sziasztok! Tervezek venni SM szettet egy XL 600 Lm (pd04)-hez. A kérdés az lenne, hogy XL 600 R SM szett minden módosítás nélkül belemegy?
Van benne 4,5 centi :) kutyacsont az utolsó megoldásom mert próbálkoztam mindennel de egy jo ismerős megcsinálja jóra!
De köszönöm a tippeket!
Kormánymagasító?
Nem várok 15 centiket,viszont az előző kutyacsont ami 1 centivel lett lerövidítve,az kb 4-5 centit nyomott rajta,és ugy már sokkal jobb volt!
Nem azzal van gond hogy fennakadok hanem a majdnem 190 centivel kényelmetlen nagyon!
azért a 400as gyári telója jobb ám mint a 600asé
még a 650es cimbi is megirigyelte, bár lehet csak neki bénán volt beállítva
az alacsony(abb) hasmagasságot meg tudással is lehet ám pótolni
én évekig nyomtam xr4-el sosem akadtam fent sehol, szereztem rá egy igen jóféle kartrevédőt és semmi sem tudott megállítani
Attól hogy orra buktatod nem javul semmi. Sőt ha tulzásba viszed az elejére fog terhelni. Megszűnik a hátsó csillapítás az eleje meg szarrámegy. De hàt faragjátok csak. Pár centi amit elvisel. Ne várjatok 15 centiket.
Illetve az első teleszkóppal nincs gondom mert xr600-nak az első telója van benne! :D csak a hátulját szeretném magasabbra!
Hali!
Igen,ma viszem esztergályoshoz a kutyacsontot hátha valami hasonlót rövidebbe össze tud dobni.
Esetleg a hátsó teló alsó részét,hosszabbítattni valami átalakítóval,ha a kutyacsontot nem vállalná el. :)
Elsőtelót a villabefogókban kicsúsztatni kopra. Hatsó telon spanoljatok összebb a rugót. Meg magasapp profilú gumi. Azzal ha csak. Kutyacsontot varialjatok az eleje nem nyúlik meg.
én az xr4-re egy vas hasábból faragtam ki a kutyacsontot, aztán átpakoltam a csapágyat és már jó is lett
igaz én lejjebb tettem hogy az asszony lába leérjen
Igazabol a hasmagassagaval van a gond es a hegesztes jo is volt mig nem verte oda egy vizmosasnak es el nem tort a kutyacsont szoval valami kemenyebb megoldas ra lenne szukseg
ülésen is lehet emelni pár centit
a kutyacsont módosítás miért nem jött be? azon kívül hogy hegesztettétek
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy egy baratomnak van egy xl600r tipusu motorja es tul alacsony neki milyen esszeru modon lehet emelni a hasmagassagan a kutyacsontot probaltuk hogy kivagni belole egy darabot es ujra osszehegeszteni de ez nem epp volt jo otlet szoval otleteket varok elore is koszonom a valaszokat! Ekezeteket azert nem hasznalok mert telefonon irtam!
Sziasztok!
Mindenhez csak annyit,ha az olajszivattyú csere érett, tehetsz bele bármit.....
Sajna nincs sok lehetőség nyomásmérésre,de a manual szerint le lehet ellenőrizni az olajszivattyú állapotát.(szemrevételezés,mérés.)
Természetesen szűrők cseréje,takarítása.
Bocsánat főnök!
Rossz információt kaptam akkor ugynézki. Akkor egy másik olajat kiprobalok. :)
az xr4 minőségi szint előírása: api sg
10w40 1,8liter (blokkbontás után 2,2)csereperiódus 1600km vagy havonta
mondjuk ezt a havi dolgot nem értem mert máshol meg azt írja hogy ha 4 hónapnál többet állt akkor csere
Figyelj ide töki!Tudod mi pörög magas fordulaton?A 250 es meg a 400 as 4 hengeres soros speed motor Ebbe a léghűtéses őskövületbe bőven jó egy egy félszintetikus 10w-40 vagy egy kopottabb motornál nyárra a 20w-50 es,de aztán felőlem tehetsz bele napraforgó olajat is
Hol nem ken az ásványi eleget? Hat nem pörög az a motor 7000ret sosem. Menjel el a Lacihoz ad arany eneost bele. A castrolt meg felejtsd el. 1 minden méteren hamisítják. 2 egy fos olaj a motulhoz képest pl.