Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ha bontanád és a hengerfej jó állapotban van engem az érdekelne!
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, erről a paripáról tudtok valamit? http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Honda_XR400R_42902827.htm?first=1
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok.
Eladnám honda dominator 650 motoromat. Blokkjával van valami baj van nem fordul át öninditó nem forgatja át. Én már többet költeni nem akarok rá iyg is többe van mint ahogy kinézz :D ha megvan a kellő vevők akkor akár bontom is. Ezen a számon elérhető vagyok 30/638-7550 és itt elmondok mindent. Köszönöm.
Sziasztok. vannak xl 350 r alkatrészeim olcsón. akit érdekel irjon vagy hivjon 0630 834 62 81
villáért himbával mennyit kérsz devilke?
Okes, elmentem a számod, hétfőre derül ki h sikerül - e vmit a vázammal kezdeni, ha nem jelentkezem mindenkepp
Hívjál fel és megbeszélünk mindent ha érdekel 06 30 8760 489
Írtam üzenetben
15 ezer
Igen csak a váz
Hátsó villa minden nélkül ? Csak a csupasz vas váz?
üdv ! érdeklődnék, hogy mennyiért adnál el csak a vázat??
Sziasztok,folyamatosan rakom rendbe honda xr 600-om.
Mien dobot tegyek rá szerintetek,mert a gyári már feladta a harcot?
a 4-diket sajnos kidobálja,nincs valakinek váltója esetleg?
A motor 90 es évjárat.
Sziasztok!

Keresek Dominator 650-re hengerfejet!
Ha lenne valakinek eladó.......
Van XL XR felújított "Kutyacsont" 2 ezer ft ha valakit érdekel zsírzó gombok is vannak hozzá...
és van 2 db hátsó villába való tűgörgő (új)
Össze van fűzve a váltó ! + 5 ezerért kapsz hozzá egy pár blokk közepet csapágyakkal !
Esetleg képet tudnál küldeni a tengelyekről és a fogaskerekekről hogy milyen állapotban van.kaloczika@gmail.com
Lassan lassan:) még kell pár dolog váltókar és lábtartó és egy jó hátsó gumi és góóó)
Senki sem motorozik?? :D Én ma találtam a susnyásba 5-6 B30-as téglát meg törmeléket..Ha nincs ott az a kartervédő..bele se gondolok.
Hello!
Nem lenne valakinek eladó működő hűtőventilátora?
Első körben meg kell kérdezni a hondát
Miután a szív megállást túlélted, körbe kell nézni olyan boltokban ahol árulnak motorhoz alkatrészt ;)
Tudnál-e segíteni hogyan kell!
Szevasztok tudna valaki segíteni,hogy hol tudnák rendelni honda xr 125-höz első teleszkóp javítókészletet.
Be lehet. Az enyémben az van.
10 e ft