Örülök,hogy koppintás mert a pirellivel elégedett voltam,majd jövő héten lesz neki a nagy teszt mivel 3 napra elmegyünk túrázni és gondolom nagyon nem fog porzani az út
Megvettem a Vee rubber cross gumit és rá kellett jönnöm,hogy a Thaiföldi majmok szinte egy az egyben lekoppintották a Pirelli mt 16 os garacrosst Úgy,hogy szerintem nem lesz baj vele.Lemértem a szélességét és 120 as ami teljesen tökéletes.
Sajnos Deestone-t nem tudnak hozni.Próbáltam 3 helyen köztük a gerecsénél is de nincs.Úgy,hogy ma elmegyek megnézek egy ilyen vee rubber vrm 109 et 120/90 17 a motoros boltba.16.000 ft az ára
Szerinted nem hívtam fel őket? Se erre, se a Pirelli scorpion 110/90/17 -re nem tudtak pontos időpontot mondani,hogy mikorra tudnának beszerezni.Nekem meg jövő hét elejére legkésőbb kéne mert csütörtöktől túrázás.
Eddigi tapasztalataim alapján egy pirelli mt 16 garacross 4.00_17 vált be a legjobban.Nem zavart,hogy vékony volt de baszott jól viselkedett csak sajnos nehéz szerezni.
nem lesz csalódás, csak eleinte fura lesz hogy vékonynak néz ki
haver avval jött ki erdélybe is egyszer lábon aszfalton
nekünk úgy küldték hogy körbe volt fóliázva, olyan kis vékonyka volt mint 2 biciklikülső
a c3 még annyira nem is durva, a kisebb térfogatú bütykök sokkal jobban mennek össze-vissza, de ezt elég gyors meg lehet szokni
de ha zavar le kell vágni a közepéből, vagy használt c2 feltenni
én is azért szeretem a ténérén a használt gumkat mert középen kisebb a bütyök, nem táncol úgy aszfalton, de a széle meg ép(hobbiendúrósok nemigen használják a gumi szélső bütykeit) aztán kisegít a bajból mindig
18as kerékre nagyobb a választék
szóval koppintás az a gumi, nem is gondoltam volna róluk
de én feltéve inkább 110nek mértem
haver avval jött ki erdélybe is egyszer lábon aszfalton
nekünk úgy küldték hogy körbe volt fóliázva, olyan kis vékonyka volt mint 2 biciklikülső
de ha zavar le kell vágni a közepéből, vagy használt c2 feltenni
én is azért szeretem a ténérén a használt gumkat mert középen kisebb a bütyök, nem táncol úgy aszfalton, de a széle meg ép(hobbiendúrósok nemigen használják a gumi szélső bütykeit) aztán kisegít a bajból mindig