Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna most is csak ez van
hol van az már.........
úgy eltűntél mint az aranyóra, meg azért a mini csopperedre sem voltunk ám túl büszkék
Ja és még,hogy csigázalak kicsit apáméknál olyan peca van,hogy leg szarab nap is minimum két hal ja és persze dunáról írok (Komárom)
gróf széchenyi istván segítségével sikerült
Telefon számom meg adtam
Hogy sikerült bejutni a kikötő kapuján?
fonyód
de ez még a nyári fogás, múlt héten egy mozdítás sem volt még csontira sem, igaz előbb mentünk haza mint terveztük
Itt voltál fonyódon ? Vagy fenyvesen?
épp emlegettelek nem túl régen hogy jól felcsigáztál a dunai pecával utána meg szarsz ránk.......
egy kicsi off csak belefér a balatoni pecáról:
Sziasztok rég jártam itt :)
Masteron,Ini nagy pacsi nektek
Üdv nekem lenne nx-é ha érdekel.jó állapotban különálló.
Ha valakit erdekelne. Van hozza tartozó utcai SM szett jo allapotban 70Ezer. Külön is eladó. Érd 06-30/638-7550
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Eladók az alábbiak! Érdeklődni üzenetben!
Heidenau M/C 68T 120/90-17 70%-os 4 ezer
Michelin Radial T66 140/80-17 90%-os 6 ezer
Michelin Anakee 120/90-17 70%-os 5 ezer
Michelin Anakee 90/90-21 95%-os 6 ezer!
Az árak fixek! Postázni tudok!
ÁÁá Ma beszitvatott a gép ,kb 1hete nem mentem vele....Ma szivató gyújtás nélkül egy rúgás majd gyújtás rúgás és pöcc röff mondom na milyen jó de nem pörgöt szivatóval ahogy szokott hozzáérek a gázhoz leáll,mondom se baj úgyis még benyát töltök bele azt beindítom megint. Hát utána vagy 5 rúgás beindul majd leáll aztán hosszas kísérlet nem indul sehogysem aztán egyszer szivató nélkül 3-4 pöfögés és azóta semmi...gyertyák ki picit mintha olajos meg büdös(öreg) benzin szaga lenne de szikra van hol lila hol kék mind 2 gyertyán.. letakarítottam vissza de nem indul sztem karbi lesz meg esetleg gyertya hiba.
Úgyhogy nem volt mocizás egy kicsit sem sajnos
Sziasztok Skacok!
XL600R
Nincs valakinek egy levegő állító csavarra való picike gumigyűrűje?
KehinPH68c (alsó csavaros)
Ma szétszedtem egy takarításra, még nem kellett.. Azt egy darab zsugorcső v.mi.? volt begyűrve a gumi helyén...
Ez még szinte új. Azok az olaj levezető hornyok
ezen nemigen
Hali! Kicseréltem a kormánycsapágyat..szerintem ezen a 90 fokos elfordítás nem segített volna.
Szombaton van valaki aki motorozna Pest környékén?
Elvileg nekem van Domi könyök elfekvőben...
A dominátoron is olyan van....
Sziasztok! Xr600-hoz szeretnék 2db kipufogókönyököt(különálló) valakinek esetleg? Vagy egyezik-e más motoréval? Xt-Xl... egyszerüen hiába hegesztetem meg (ideglenesen) folyamatosan továbbreped vagy elreped máshol...
Nekem is durrogott motor féken a hsr el,de adtam neki több anyagot most csöndbe van viszont így ilyen 15-20 fokba szivató nélkül hidegen tökéletes az alapjárat.Kicsit lehet többet kap alapjáraton mint kéne de ez már engem nagyon nem érdekel,úgy se jár sokat alapjáraton
az fcr is érzékeny
mínuszokban úgy durrog motorféken a husky mint a picsa
igaz 20 fokban is de sokkal visszafogottabban