hát én ehhez a faszbukhoz lehet nem értek, nem is lehet téged ismerősnek jelölni, nincs sehol az a zöld basz sehol sem, de írtam egy üzit, valahová elpakolta mert nem vagyunk ismerősök
ebben az állapotában link 320 a meghirdetett ár, ebből kicsit lehet alkudni neked max 300ig, vagy akár kaphatsz mellé ezt azt
jelenleg egy hibája van kicsit szivárog az olaj az oldaldeklinél, jövő héten terveztem ezt a hibát kiküszöbölni
persze nem makulátlan a külalak, pedig csak templomba jártam vele hétvégente
amúgy az enyém épp eladó, sajna nem tudok vele menni hosszútávokat már, 2 nap motorozás után egy hét csuklófájdalom van
mondjuk most legalább már nem zsibbad mint múlt évben, mert valami fölösleges kacatot kiműtöttek belőle
Szevasztok!
Nem tudjátok hogy melyik kerékagy ami tárcsafékes,kompatibilis viszonylag az xl hátsó kerékagyával?szeretném átalakítani tárcsafékesre a hátsó kereket.megoldható ha igen hogyan?
Üdv Ády
én voltam bent körbetapogatni, néhol térdig becsúsztam a kövek közé, de ahogy távolodok a hullámtörőtől úgy tisztul a terep, de mi még egész közel voltunk hozzá
aztán ha itt beakad akkor max csónakkal lehet beevezni(ez is járt a bérlet mellé)
de majd festetek pár vasdarabot aztán kb ingyen be lehet szaggatni a cuccot
nekem egy nyikhaj 60grammos 270es botom van avval azért nem kell messzire dobálni még 20as damillal sem, bár a 100 métert el lehet érni vele izomból de ez az "izom" meg a pontosság rovására megy
mondjuk nekem inkább a szórakozás az első nem a hal, múltkor is fogtam 4 jószágot aztán csak kettő kellett, azt is nekiadtam a sógornak
láttam arra figurákat akik ilyen tenyérnyi köveket tettek fel súlynak tejgumival.. mondjuk én még nem próbáltam.
ahol jelölted az 1es helyet arra is etetnek, jobb oldalról ahol vannak "privát" partistégek, azon a részen szoktam én is próbálkozni de 100métert meg kell dobni mert ott van egy törés a vízben, majdnem egy méterrel mélyebb a kinti szakasznál, leakadni nem nagyon szoktam mert apám tanított egy technikát a kivételhez de ajánlott hozzá minimum 3,9es- 4,20as bot
az a baj hogy a nyílt vizes részen mindig kint voltak, szóval maradt a kőrakás előtti kibebaszott köves rész(1), ahol 4 dobásból 3 szakadt ha hal nélkül vetted ki de ott rengeteg hal volt kijött onnan egy 9.5ös is
a 2. helyen én pecáztam mert odáig tudtam dobni csak, itt 4.5-6 köztiek jöttek itt nem köves de kurva sok a kagyló fonott előke kell
meg vagy 3 napos etetés a pecázás előtt
majd csinálok vas súlyokat aztán szépen behordjuk, oda ellenőr úgysem jön be észrevétlen
ló@ fogok 5-6 ezernyi ólmot beszaggatni.....
ahol voltál ott a mólós rész a jó nyílt víznek, azt etetik... meg a képen a kőrakáson túl csak oda csónak kell
betonplacc-középen fák... arra a részre gondolsz ahol befolyik az árok?
ennek az egyik 400as rokonával mentem egyszer, el is döntöttem soha többet sportmotor
fészbúkon meg csak egy kamu regem van, az is csak azért hogy ne legyek elzárva a kismuffoktól
amúgy nem a igazi a hely, mivel nem járnak sokan így hosszabban kell etetni, ráadásul mocsok köves, csak elhagyós súllyal érdemes ott vadászni
sokkal jobb hely a vasútállomás után elfordulni a víznek aztán van egy nagy rész középen fákkal jobb oldalt meg valami betonos rész
csak nem tudunk olyan korán odaérni hogy ne legyen teli
Jó fejek vagytok de minek járjak ide ha nincs alkalmas motorom?
Meg egy kicsit elegem lett az egészből azt inkáb nem jártam fel
Te meg nem igen vagy meg nekem facebookon
jelenleg egy hibája van kicsit szivárog az olaj az oldaldeklinél, jövő héten terveztem ezt a hibát kiküszöbölni
persze nem makulátlan a külalak, pedig csak templomba jártam vele hétvégente
mondjuk most legalább már nem zsibbad mint múlt évben, mert valami fölösleges kacatot kiműtöttek belőle
hát igen ez a 2 perc elég gáz de így 40 felett már nem jön össze gyorsabban, 20 évesen simán ment fél perc alatt is
Ha nekem volna varacskos motorom nem ülnék itthon de sportal nem megyek erdőzni
és azután a 2 perc után mi a fenét lehet csinálni ebben az esős időben?
Ha megveszed akkor már csak hátsó kerék kell és mehet a dolog..
Nem tudjátok hogy melyik kerékagy ami tárcsafékes,kompatibilis viszonylag az xl hátsó kerékagyával?szeretném átalakítani tárcsafékesre a hátsó kereket.megoldható ha igen hogyan?
Üdv Ády
aztán ha itt beakad akkor max csónakkal lehet beevezni(ez is járt a bérlet mellé)
de majd festetek pár vasdarabot aztán kb ingyen be lehet szaggatni a cuccot
nekem egy nyikhaj 60grammos 270es botom van avval azért nem kell messzire dobálni még 20as damillal sem, bár a 100 métert el lehet érni vele izomból de ez az "izom" meg a pontosság rovására megy
mondjuk nekem inkább a szórakozás az első nem a hal, múltkor is fogtam 4 jószágot aztán csak kettő kellett, azt is nekiadtam a sógornak
ahol jelölted az 1es helyet arra is etetnek, jobb oldalról ahol vannak "privát" partistégek, azon a részen szoktam én is próbálkozni de 100métert meg kell dobni mert ott van egy törés a vízben, majdnem egy méterrel mélyebb a kinti szakasznál, leakadni nem nagyon szoktam mert apám tanított egy technikát a kivételhez de ajánlott hozzá minimum 3,9es- 4,20as bot
a 2. helyen én pecáztam mert odáig tudtam dobni csak, itt 4.5-6 köztiek jöttek itt nem köves de kurva sok a kagyló fonott előke kell
meg vagy 3 napos etetés a pecázás előtt
majd csinálok vas súlyokat aztán szépen behordjuk, oda ellenőr úgysem jön be észrevétlen
ló@ fogok 5-6 ezernyi ólmot beszaggatni.....
betonplacc-középen fák... arra a részre gondolsz ahol befolyik az árok?
fészbúkon meg csak egy kamu regem van, az is csak azért hogy ne legyek elzárva a kismuffoktól
sokkal jobb hely a vasútállomás után elfordulni a víznek aztán van egy nagy rész középen fákkal jobb oldalt meg valami betonos rész
csak nem tudunk olyan korán odaérni hogy ne legyen teli
akkor ezért nem vált be pár üveg sör
Meg egy kicsit elegem lett az egészből azt inkáb nem jártam fel
Te meg nem igen vagy meg nekem facebookon