Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Masteron: Csak megadta magát az a tengely..
Remélem én nem járok így
itt vannak a képek:
https://plus.google.com/photos...
kb gyárias állapotban kisebb hibákkal minden sérülés látszik a képeken
műszakilag teljesen jó, féktárcsák nem vállasok láncszett jó stbstb
bármikor el mernék indulni vele egy többezer km-es túrára
Esetleg egy fényképet löknél fel ide az oldalra?
a ténérém épp eladóvá vált
ha érdekel írj egy mailt, meg tudunk egyezni
csak óvatosan húzd meg
én egy kicsit meghúztam 2 ujjal izomból:
Szevasztok Rendszámos Honda xl-t vagy xr-t keresek eladót! Évjárat köbcenti mindegy! Kb 300 ezerig gondoltam! Ha van valaki akinek van vagy tud olyat aki eladná ne tartsa magába! Köszönöm!
Meg is jött!
Még kéne motorozni egy kicsit...majd ha 50 éves lesz.
ha már ilyen szépen szétválogattad az alumíniumot a vastól inkább vidd el újrahasznosításra
Holnap legózás :D
Nincs szüksége az akkumulátorra az induláshoz.Gyújtótekercses állórész és egy AC-CDI szabályozza az előgyújtást,nincs benne megszakító.
Sziasztok!
XL500 79-es évjárat nem indul.
Kérdésem lenne, hogy akku segit az inditásban, vagy kell mennie nélküle is, valamint milyen a gyujtása, megszakítós? Rugdosom, 1-2-t pöffen de nem indul, leszakad a lábam :)
Köszönöm!
Van finom menetes is, mindenfélét kapni. Heli-coil, Baercoil. Többféle gyártó nyomja. Akár rozsdamentes anyagból is. Én tőlük vettem: Nagy és Nagy kft
Hát igen erre is számolni kell.. de gondolom ha gyertyaknal is lehet hasznalni akkor szerintem ez se lehet gond..
ez biztos hogy nem szakadna ki csak kérdés,hogy sűrű menethez is lehet-e használni
Ilyet már használtam. Csak ezzel az a baj h nem normál menetű es csak az van itthon nekem. Amugy birná ezt a fajta terhelést nem szakadna ki? Ahigy tudom van perselyes valtozat kivűl belül menetes lehet az jobb lenne bele...
Sziasztok egy kis szakmai segitsegre lenne szuksegem.
a gond a kovetkező vegre eljutottam hogy osszre szereljem a motoromat. Cserelve lett henger dugo hengerfej. Henger dugattyu jo allapotban volt. Hengerfej is tokeletes csak mikor ezeket egyesittem akkor jött a baj. Megpedig a hengerbe a csavarmenetek mikor huztam megfele őket szépen jöttek kifele. 6csavarbol 5 szét lett szaggatva es ez kivetelesen nem en voltam. Erre szerintetek mi lehetne a megoldás? Arra gondoltam hogy a regi hengerbe a menetek jók át kellene perselyezni őket. Ez nagyon macerás dolog lenne? Pérsgép van csak a munkafolyamat kellene. Gondolom melegiteni kellene es utanna preselni. Aztan huvely lefagyasztani hengert ujramelegiteni es egybe préselni. Valaki csinalt mar ilyet? Nem akarok megnagyobb kart csinalni. Ennyi lenne a mondokám Köszönöm.
Majdnem
Hello , keresek Honda xl 600 rmg papiros vázat
azt hittem 18 hátsókereket keresel picsába
éppenséggel akad egy ha kell komplett féknyereggel