Sziasztok! XR 400 hoz keresek gyári kipufogót és berúgó kart! Ha tud valaki bontott xr 400 alkatrészeket ahol érdeklődhetnék, nagyon hálás lennék ha megosztaná.
Sziasztok!
Mire kell odafigyelni, ha a láncfeszítő tengelyén lévő gumitömítést szeretném kicserélni olajszivárgás miatt. Pontosabban, ki lehet annyira húzni, hogy kicseréld anélkül, hogy szétugrik a feszítő?
Köszi :-) Honda xl600r ha nem lenne egyértelmű..
Hali sracok.
szerintetek miert van hogy a leptető villa beszorul a furulyas tengelybe(javitsatok ki ha rosszat irtam) csak az a lenyeg h a valto csillagnal kezzel siman elvaltok szoval akkor a valto jó. De viszont a leptetőbe beakad pl 3 4 kozt es valto meg se mozdul se fel se le de a tobbit se lepteti szepen a helyére. Szerintetek?
Szia! Szerintem Googlez bátran, mert mindenre itt nem kapsz választ :-)
http://motoralkatresz.eu/motorok/honda/600/230/1983/
tt megtalálod a lánc és lánckerék adataidat. Nekem az XL600r -en elől 14, hátul 41-es lánckerék van. Úgy 3500-as fordulaton megyek vele 5-ben 90-et. Amúgy 150 a vége. Persze attól függ mit szeretnél vele..hegyet mászni vagy túrázni?! Én csak öregesen eljutok vele bárhová akár terepen is..de hegymászásra ez az áttétel gyors.
Nah most megneztem. 1est urest még beveszi a 2 mar nagyon nyögve nyelve... a többit egyáltalan nem veszi be akarmit csinaltunk sehogyse veszi be. Az egyik villa mozog masik meg se mozdul a valtoba. Mind2nek mozogni kellene?
Sziasztok.
Ma hosszu idő utan összeállt a gép. De lenne egy problemam. Mivel szetlett huzva a blokk(fotengely csere volt) osszerakas utan le ellenőriztem a valtojat szepen elvaltogatott. De most felraktam a valto kart és se fel se le nem akar megmozdulni. Szerintetek mi baja lehet? Nem akarnam meg1x szetszedni. Nah de nezzetek meg a vegeredmenyt is.:)
A napokban vettem egy Honda XL600 LM motort és lenne pár kérdésem a hozzá értőkhöz.
Először is vissza van áttételezve, a hátsó lánckerék 49 fogas az elsőt nem is néztem de ha jól tudom csak 15 és 16 fogas van hozzá, így haza úton csak 80km/h jöttem kocsival, haverom a motorral utánam 250Km-ről kopott krosz gumikkal esőben Azt mondta így 4500rpm volt kb. a 80-as tempónál... (km óra nem jó rajta)
Gyárilag mekkora fogaskerekek vannak rajta tudja valaki?
Illetve tudok hozzá letölteni valahonnét service manualt?
Milyen olajat ajánlotok bele 20W-50 megfelel vagy 10W-40?
Ball oldali idom is érdekelne hozzá mert lemezből van most ami rajta van de sérült is...
Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni ebben!
Megvariáltam a dolgokat. Keresgéltem es végül Közelbe talaltam boltot ahol lehetett venni menet javitókat igaz nem M9 lett mint gyárilag hanem M8ra lett javitva és fekete csavarokkal lett lehúzva.remelem igy mar tartani fogja.
nem értek a dologhoz csak megkérdem:
jó ötlet egy össze-vissza melegített hüvelyt használni?
mi a baj a menetek felújításával? egy gépműhely 4-500 pénzekért megcsinálja darabját még a nagyoknak is
Sziasztok. Csak a hüvely cseréné maradok az lenne a kerdemen hogy szerintetek xr600 huvely kulső atmerője megegyezik az nx650 huvelyenek azmerőjével mert pontosan nem tudom lemerelni. Felső karima az meg egyezik de vajon a huvely része ami a hengerbe menne azis megegyezik e?
Igen eszembe jutott nekem is, hogy el kellene fordítani.. DE a moci saját használatban van és nem szeretném eladni :-) és nem vagyok Lakatos Karcsi sem aki eladás előtt mossa le csak a kocsit :-)
Sziasztok! Van esetleg valakinek Honda xl600r-hez kormánycsapágy elfekvőben? Rákerestem a fórumon 10000 körül van egy pár. Még nem szedtem szét de a tünet, hogy egyenes állásba kicsit mintha megragadna. Lehet be van ütődve egy ponton.
A hétvégén csináltam egy kis átalakítást a hővédő lemezen :-)
Mire kell odafigyelni, ha a láncfeszítő tengelyén lévő gumitömítést szeretném kicserélni olajszivárgás miatt. Pontosabban, ki lehet annyira húzni, hogy kicseréld anélkül, hogy szétugrik a feszítő?
Köszi :-) Honda xl600r ha nem lenne egyértelmű..
Biztos jó helyre raktad?
Nem próbáltad ki mikor összement?
Nem lehet valami rúgó kiajadt?
Képet tehetnél fel,abból jobban látszana..
szerintetek miert van hogy a leptető villa beszorul a furulyas tengelybe(javitsatok ki ha rosszat irtam) csak az a lenyeg h a valto csillagnal kezzel siman elvaltok szoval akkor a valto jó. De viszont a leptetőbe beakad pl 3 4 kozt es valto meg se mozdul se fel se le de a tobbit se lepteti szepen a helyére. Szerintetek?
http://motoralkatresz.eu/motorok/honda/600/230/1983/
tt megtalálod a lánc és lánckerék adataidat. Nekem az XL600r -en elől 14, hátul 41-es lánckerék van. Úgy 3500-as fordulaton megyek vele 5-ben 90-et. Amúgy 150 a vége. Persze attól függ mit szeretnél vele..hegyet mászni vagy túrázni?! Én csak öregesen eljutok vele bárhová akár terepen is..de hegymászásra ez az áttétel gyors.
20w50 vagy 10w50 esetleg..
Ma hosszu idő utan összeállt a gép. De lenne egy problemam. Mivel szetlett huzva a blokk(fotengely csere volt) osszerakas utan le ellenőriztem a valtojat szepen elvaltogatott. De most felraktam a valto kart és se fel se le nem akar megmozdulni. Szerintetek mi baja lehet? Nem akarnam meg1x szetszedni. Nah de nezzetek meg a vegeredmenyt is.:)
A napokban vettem egy Honda XL600 LM motort és lenne pár kérdésem a hozzá értőkhöz.
Először is vissza van áttételezve, a hátsó lánckerék 49 fogas az elsőt nem is néztem de ha jól tudom csak 15 és 16 fogas van hozzá, így haza úton csak 80km/h jöttem kocsival, haverom a motorral utánam 250Km-ről kopott krosz gumikkal esőben Azt mondta így 4500rpm volt kb. a 80-as tempónál... (km óra nem jó rajta)
Gyárilag mekkora fogaskerekek vannak rajta tudja valaki?
Illetve tudok hozzá letölteni valahonnét service manualt?
Milyen olajat ajánlotok bele 20W-50 megfelel vagy 10W-40?
Ball oldali idom is érdekelne hozzá mert lemezből van most ami rajta van de sérült is...
Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni ebben!
jó ötlet egy össze-vissza melegített hüvelyt használni?
mi a baj a menetek felújításával? egy gépműhely 4-500 pénzekért megcsinálja darabját még a nagyoknak is
Nincs köztetek valakinek eladó XR 125 olyan 350K körül?
szóval elfordítod, aztán egy hétvégi bulit kihagysz és meg is van az ára
leginkább sportgépeknél jön be ez a módszer eladás előtt.....