Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik vezetékelésed van a zöld stekkeres a cdi.nél vagy a fehér? egyébként mi a kérdés?
Sziasztok.
egy kis segitsegre lenne szuksegem elsőnek is `88 nx650ről van szó.
vezetékeiről bekötési rajz mert kicsit szet lett barmolva illetve tömités szetteket nézegettem de nem talaltám pontosan hozzá. Van e masik motor ami kompatibilis lenne vele? Pl xl600r igazandibol a szelepfedél es a kuplung felöli dekni lenne a lényeg és meg szelepszár szimering. :) koszonom
igen kicsivel a járatáson van túl. most cserélek majd olajat.. nagyobb kocsit szeretnék ennyi csak az oka
miért adod el? nemrég lett kész,nem?
Rendes tőled!Köszönöm!
Nincs annál nagyobb mérgem mikor valami zireg-zürög körülöttem...Elbaszott egy dolog amikor a spojler fülek le vannak töredezve és nem rendesen rögzíthető!90`-es a motorom meg öregedett rajt az összes műanyag...Pár hónapja sajnos csúsztam egyet akkor el repedezett a jobb oldala és behorpadt a tank teteje is...Rá pár hétre el dőlt a parkolóba..Egyszerűen darabjaira hullott!Bocs,de nem akarok ezzel mindig faszozni....Meg vettem nem rég hozzá mindent.Nézdcsak.. Látod meg van ami kell ha egyszer meg gondolom,DE ezekkel a spjlerekkel hidd el csak a baj van...és szemét drága!Egy Xl-nek jobbra tartom a formáját!Mondtam ha kész lesz küldök képet...Nem fog mindenkinek tetszeni,de nekem kell,hogy meg feleljen!Üdv
rendben jövö héten becsomagolom és postázom
Ez így szép ahogy van miért akarod elrontani ? talán a fejidomot lecseréled és jóó
Tudod az a helyzet,hogy nekem egy NX650 van és szeretném le bontani a fejidomot....Nekem csak nyűg van vele.Hozzá teszem én aszfalton motorozok.Volt egy Xl600r-em régebben nagyon szerettem hűséges motorom volt,de nem rendszámos.:(!Szóval ha emlékeim nem csalnak akkor az XL tank kompatibilis az Nx-el...Felfogatás ülés...Az Nx tank nem simul rá a vázra mint az Xl-é...És így idomok nélkül enyhén szólva elég bután néz ki!Most még rajt van,de szeretnék egy nagy átalakítást!Készítek egy másik tartót másik lámpák és indexekhez...stb...Ha kész lesz ígérem küldök képet róla!Most a lámpa a vázon van én szeretném a villához erősíteni!Kanyarkövető "rendszer...:D Isofix"Hahahaha....Küldök azért egy mostani képet is...kellemes hétvégét!
nekem B.pestre a vonat autó stb..kb 10000 ft...Ha lehetne akkor inkább posta..:D.Címem:Pintér József 7192 Szakály Kossuth 59.Légyszíves küldj egy üzit,hogy feladtad!Előre is köszönöm!Üdv Süni
bp hát töki én szívesen póstázom neked de az plusz 2000 rongy nem tudod megoldani hogy átvedd személyesen?
kellene a tank....Írtam,de nincs válasz.....
ha megyünk tihanyra pacázni akkor nem nagy kitérő, bár nem sok az esély mert haverék most a déli oldalt favorizálják
Ha erre járnál, oda adom ingyen....:D
valami hihetetlen olcsóra
szóval az sem baj ha csak 3 számjegyű az összeg
külalak mindegy úgy is le akarom festetni feketére, csak ne legyen görbe
egyenlőre csak érdeklődöm, jövő héten megyek egy kört erdélyben, aztán ha zsibbadok eladok mindent a picsába és a ténérén úgy sem fizetnék meg a 25 ezres kormányt
Hali!
Van 2 is, egy alu, és ez a szép vas...:D
Mennyire gondoltál árban?
Itt
esetleg lenne valakinek eladó 22es kormánya?
valami olcsó vas is jó lenne
Szia!

Jaja,nem én találtam ki... Sajna a bontók ennyiért adják.25-30-35,attól függ milyen állapotú,melyik fajta..
Meg egyre kevesebb van...
5000 ft. Persze tudom postàzni. 06202189445.
Helyileg hol vagy?Esetleg tudod postázni?
Mennyi az ára?
persze megvan 4000 ft az ára csap és tanksapka is jár hozzá
aki keres az talál üres hengerfejért ne kéregessetek már 30 ezret mert a pofám leszakad , nem az elsőt veszem nekem meg nincs rá szükségem egyébként hála a magasságosnak aki a maga hasonlatosságára engem is megteremtett:)
Szia!Meg van még a tank?És ha igen mi az ára?Üdv Süni