Sziasztok.
egy kis segitsegre lenne szuksegem elsőnek is `88 nx650ről van szó.
vezetékeiről bekötési rajz mert kicsit szet lett barmolva illetve tömités szetteket nézegettem de nem talaltám pontosan hozzá. Van e masik motor ami kompatibilis lenne vele? Pl xl600r igazandibol a szelepfedél es a kuplung felöli dekni lenne a lényeg és meg szelepszár szimering. :) koszonom
Nincs annál nagyobb mérgem mikor valami zireg-zürög körülöttem...Elbaszott egy dolog amikor a spojler fülek le vannak töredezve és nem rendesen rögzíthető!90`-es a motorom meg öregedett rajt az összes műanyag...Pár hónapja sajnos csúsztam egyet akkor el repedezett a jobb oldala és behorpadt a tank teteje is...Rá pár hétre el dőlt a parkolóba..Egyszerűen darabjaira hullott!Bocs,de nem akarok ezzel mindig faszozni....Meg vettem nem rég hozzá mindent.Nézdcsak.. Látod meg van ami kell ha egyszer meg gondolom,DE ezekkel a spjlerekkel hidd el csak a baj van...és szemét drága!Egy Xl-nek jobbra tartom a formáját!Mondtam ha kész lesz küldök képet...Nem fog mindenkinek tetszeni,de nekem kell,hogy meg feleljen!Üdv
Tudod az a helyzet,hogy nekem egy NX650 van és szeretném le bontani a fejidomot....Nekem csak nyűg van vele.Hozzá teszem én aszfalton motorozok.Volt egy Xl600r-em régebben nagyon szerettem hűséges motorom volt,de nem rendszámos.:(!Szóval ha emlékeim nem csalnak akkor az XL tank kompatibilis az Nx-el...Felfogatás ülés...Az Nx tank nem simul rá a vázra mint az Xl-é...És így idomok nélkül enyhén szólva elég bután néz ki!Most még rajt van,de szeretnék egy nagy átalakítást!Készítek egy másik tartót másik lámpák és indexekhez...stb...Ha kész lesz ígérem küldök képet róla!Most a lámpa a vázon van én szeretném a villához erősíteni!Kanyarkövető "rendszer...:D Isofix"Hahahaha....Küldök azért egy mostani képet is...kellemes hétvégét!
nekem B.pestre a vonat autó stb..kb 10000 ft...Ha lehetne akkor inkább posta..:D.Címem:Pintér József 7192 Szakály Kossuth 59.Légyszíves küldj egy üzit,hogy feladtad!Előre is köszönöm!Üdv Süni
valami hihetetlen olcsóra
szóval az sem baj ha csak 3 számjegyű az összeg
külalak mindegy úgy is le akarom festetni feketére, csak ne legyen görbe
egyenlőre csak érdeklődöm, jövő héten megyek egy kört erdélyben, aztán ha zsibbadok eladok mindent a picsába és a ténérén úgy sem fizetnék meg a 25 ezres kormányt
aki keres az talál üres hengerfejért ne kéregessetek már 30 ezret mert a pofám leszakad , nem az elsőt veszem nekem meg nincs rá szükségem egyébként hála a magasságosnak aki a maga hasonlatosságára engem is megteremtett:)
egy kis segitsegre lenne szuksegem elsőnek is `88 nx650ről van szó.
vezetékeiről bekötési rajz mert kicsit szet lett barmolva illetve tömités szetteket nézegettem de nem talaltám pontosan hozzá. Van e masik motor ami kompatibilis lenne vele? Pl xl600r igazandibol a szelepfedél es a kuplung felöli dekni lenne a lényeg és meg szelepszár szimering. :) koszonom
szóval az sem baj ha csak 3 számjegyű az összeg
külalak mindegy úgy is le akarom festetni feketére, csak ne legyen görbe
egyenlőre csak érdeklődöm, jövő héten megyek egy kört erdélyben, aztán ha zsibbadok eladok mindent a picsába és a ténérén úgy sem fizetnék meg a 25 ezres kormányt
Van 2 is, egy alu, és ez a szép vas...:D
Mennyire gondoltál árban?
Itt
valami olcsó vas is jó lenne
Jaja,nem én találtam ki... Sajna a bontók ennyiért adják.25-30-35,attól függ milyen állapotú,melyik fajta..
Meg egyre kevesebb van...